5.2.2011

Isä pelaa DeadspaceaAhahahahah, bongasin Facebookista yhden tyypin kautta hulvattoman videon, jossa videopeleissä aika kokematon isähenkilö pelaa Deadspacea (tunnetusti aika pelottava pelisarja) ja poikansa kuvaavat reaktioita. Oikeesti, tää loppuu niin mahtavasti. xD

Mahtavaa, että peleillä on tällaisia ilahduttavia, naurattavia, sykähdyttäviä ja pelottavia vaikutuksia. ^^ Niiden mahdollisuudet tarinankerrontaan, opetuskäyttöön, ajanvietteeseen, kaveri-iltoihin ja ties mihin ovat lähes rajattomat! Olisi hienoa, jos myös nyt nuorten ihmisten vanhemmat jaksaisivat kiinnostua ja tempaantua mukaan jälkipolvensa ajanvietteisiin - videopelejä on superhauska pelata kimpassa, eikä yläikärajoja ole. :)

Meidän (ja vähän meitä vanhemmatkin) sukupolvemme onkin jo ihan erilaisessa tilanteessa kaiken tämän kehityksen keskellä kasvaneina. Jo nyt on tavallista, että videopelejä kasvaessaan pelanneet aikuiset näyttävät vaikkapa pienille muksuilleen, miten WoWia pelataan, ja saattavat yhdesssä tehdä pelissä jotain kohtuullisen simppeliä, mutta hauskaa. Muistan joitakin vuosia sitten opettaneeni alle kouluikäistä serkkuani pelaamaan taureneiden aloitusalueella, ja voi juma kun se tyyppi oppi sairaan nopeesti jutun juonen, vaikkei osannut edes lukea! :D Ja tyypistä oli sairaan hauska vaan juoksennella maisemissa suurena lehmämiehenä ampuen jousipyssyllä mobeja, keräten tavaraa talteen. Toki fiksun aikuisen seurassa ja valvonnassa. ;)

3 kommenttia :

Samuel kirjoitti...

Meillä meni usein niin että isä opetteli pelaamaan jotain vähän vaikeampaa peliä, ja opetti sitten meille kaikki olennaiset jutut. :) mm. Mystin arvoitukset hän ratkoi silkalla kärsivällisyydellä vaikka englanninkieli ei sujunutkaan.

Maria kirjoitti...

Aww, aika hyvä :) Meillä ei kotoa oikein saanut peliseuraa edes perinteisiin lautapeleihin... :P Super Mariotakin väänsin yksin. :> Nooh... :p

L▲UR▲ kirjoitti...

Meilläpäin ainakin menee homma juuri niin päin, että isä pelaa päivittäin ja hyvä kun me lapset osataan selvittää Super Mario Bros:in kolme ensimmäistä kenttää. Seurattiin kyllä vierestä, kun hän selvitti Max Paynet ja SWATin joskus kauan sitten PC:llä. Nykyään sitten CODia.
Kinectistäkin meinasi innostua enemmän kuin me.

Harmittaa ettei pelitaidot periytynyt, mutta voisihan sitä opetella, jos jotain kiinnostavaa löytyisi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...