2.2.2011

Chanel Le Vernis: Black Pearl

black pearl 2

Haa, se on vihdoinkin minun! ^^ Chanelin kevään 2011 meikkimallisto rantautui vihdoin Stockalle (EDIT: Löytyy myös Sokokselta!) helmikuun ja tammikuun vaihteessa. Black Pearl on tämän kevään villitys, ja sitä matkimaan varmasti syntyy taas liuta sävyjä, joskin vastaavankaltaisiakin on ollut jo olemassa. Googlettamalla lakan nimeä ja sanaa "dupe" voi löytää vinkkejä ja vertailuja!

Nappasin omani maanantaina ilman epäilystäkään. Hintavahan se on (25 euroa), mutta toisaalta olen katsonut Chanelin useimpien lakkojen olevansa hintansa väärti: pullo kestää ikuisesti, aluslakan kanssa kynsilakka pysyy kynsissä varsin pitkään, värit ovat kauniita ja levittyvyys on erinomainen, ja noh, se brändi tuo luksuksen tunnetta. Koska en ole sillä tavalla kynsilakkafriikki, että lakkaisin kynteni joka päivä eri värillä, vaan pikemminkin vaihtelen noin kuukauden tai kahden välein vain parin eri sävyn välillä, nuo pari tarkoin valittua putelia saavat minun puolestani olla sitten vaikka Chanelia. ;)

black pearl 1

Black Pearl on, kuten kuvista näkyy, mustan helmen väritystä matkiva. Valaistuksesta riippuen se näyttäytyy joko enemmän harmaana tai enemmän sinivihreänä. Vihreä, mikroskooppisen hienojakoinen helmiäinen tummanviherharmaassa pohjassa antaa värille elävyyttä. Suosittelen tsekkaamaan värin ihan omin silmin, kuviin sitä on enemmän kuin haastavaa tallentaa!

Mukavaa keskiviikkoa ja alkanutta helmikuutta! ^^

11 kommenttia :

linda sofia kirjoitti...

ihana sävy!

Maria kirjoitti...

Se on tosi mahtava ^^ Eri valaistuksessa ihan erilainen aina. :P Vähän tuollaista savuisuutta siinäkin...

Jonna kirjoitti...

Ooooh ihana! *____*

Mulla on sellainen ongelma, etten osaa käyttää tummia/värikkäitä kynsilakkoja, vaikka ihailenkin niitä aina muilla! Jotenkin tunnen oloni kotoisaksi pelkästään hennoissa pinkeissä yms. Haluaisin päästä tästä eroon!

Maria kirjoitti...

Aww.. No mutta suurin osa siitä on kuitenkin ehkä omaa tottumusta? Ehkä jos vaan rohkaistuu vaikka ihan vaan kotioloissa alkuun kokeilemaan jotain vähän tummempaa... :) Musta muutoin tyylikkään romanttisesssa ja naiselliisessa tyylissä, niinkun vaikka sulla, mustakaan kynsilakka ei näytä imho liian roisilta tai ronskilta, vaan enemmänkin särmikkään rohkealta. :) Ja joku tummanpunainen kynsilakka, se on vieläkin naisellisempi ja sitä kautta sitäkin dramaattisempi, jos sellaisesta pitää. ;)

Enni kirjoitti...

Tuon luettelemasi ohella mun omat Chanelin (Ballerina & Rose Insolent -sävyt) kynsilakat ainakin myös kuivuvat nopeasti!

:--D

Maria kirjoitti...

Enni, hyvä juttu! :) Mulle kaikki on aina liian hidasta... :D Onneks on pikakuivattajat. :)

Se täytyy sanoa Black Pearlin miinukseksi tosin, että vaiikka se levittyykin helposti ja sulavasti, siitä kuitenkin jää helposti viiruja. Muissakin blogeissa on samaa huomioitu. Itseäni sellainen ei tosin haittaa, kun en niin hifistelijä ole, mutta sellainen ero kuitenkin, että sen saattaa itse ainakin huomata. :P Muut tuskin kynsiä sitten niin läheltä katsovatkaan. :) Mut Particuliere ja Paradoxal on ollu ihan unelmia joka suhteessa kyllä, ihan sama miten päin niitä levittää, aina on tasainen lopputulos. :)

Maria kirjoitti...

Aijoo, ja sama pätee myös tuohon Black Satiniin. :)

HeidiB kirjoitti...

Mäkin kävin tänään pitkällisen kuolaamisen jälkeen hakemassa itselleni myös Black Pearlin on se vaan niin kaunis <3 (Ja ihan kun mulla ei olis jo tarpeeksi tummia/mustia/harmaita lakkoja.)

Maria kirjoitti...

Mä oon niin rakastunut tuohon sävyyn, et on käynyt mielessä jopa tuon hamstraaminen varastoon tulevaisuutta varten. x) Mut ehkä jos nyt kuitenkin odottelee vielä :D

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka pitkään tuo lakka pysyy hyvänä kynsissä?

Maria kirjoitti...

Aluslakan kanssa kahdella kerroksella 3-5 päivää riippuen miten kynsiään käyttää, sitten alkaa pieniä lohkeamia ilmestyä kynsien kärkiin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...