23.1.2011

Vagabondin kevään 2011 suosikkeja

Tässäpä omat suosikkini Vagabondin tämän kevään 2011 valikoimasta!

Nettikaupasta löytyvät loput, joskin kaikkia malleja ei voi aivan vielä tilata.

Image and video hosting by TinyPic
Ios: Remmejä ja solkia, vain paksulle pohjalle hieman kylmenen. Acne-viboja myös aistittavissa.
Image and video hosting by TinyPic
Poppy: Kaunis arkikenkä puisella kiilakorolla, joka sointuu mokkanahkaiseen pintaan. Yhdistelmä on raikasta vaihtelua tyypilliseen verrattuna. Sen verran matala on korko, että kävely ei tuottaisi näillä ongelmia. Poppy-malli on Vagabondilla jo klassikko: se on ollut valikoimassa vuosikausia.
Image and video hosting by TinyPic
Aida: Uudet ballerinat ovat olleet hankintalistalla jo hetken, mutta ongelmana on usein joko huono istuvuus tai se, etteivät ne meinaa pysyä jalassa kävellessä. Remmi korjaisi asian! Tosin pelkään, lieneekö lopputulos makuuni liian... söpö?
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Split: Gladiaattorisandaaleille vaihtelua puolestaan olisivat nämä kauniit ja mokkanahkaiset, nilkkaremmillä varustetut läpyttimet, jotka ainakin antaisivat jalan hengittää ja olisivat hienostunut vaihtoehto kaupunkisompailuun. Kelpaisi sekä mustana, että harmaana!
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Florence: Itseni toistamisen uhallakin, sama pätee myös näihin kiilakorkoplatokorkkareihin. ;) Mokkanahan kauneus on sen elävässä pinnassa, ehdottomasti.

Jostain syystä juuri nämä nousivat valikoimasta suosikeikseni kaikessa geneerisyydessäänkin, ensimmäinen kenkämalli pois laskien. ;) Olen myös jo lähes varma siitä, että Split-sandaalimalli tulee päätymään kenkävalikoimaani mustana, mikäli se siis vain on jalkaan hyvä.

Oikein hyvää sunnuntaita, rakkaat lukijat!

9 kommenttia :

bubble kirjoitti...

Noi vaaleat Florencet, oij!! Jotenkin on kaipaillut harmaita mokkaisia kiilakorkoja kaappiin....

Maria kirjoitti...

Mulla olis tarvetta jonkinlaiisille peruskorkkareille - kiilallisissa olis ainakin vähän särmää, ja mokkanahkaisissa sitäkin enemmän... :P

Sonia kirjoitti...

Oijoi, haluaisin Splitit (maailman eniten) molemmissa väreissä, mutta tää tyttö ei voi harrastaa sandaaleja laisinkaan :(! Mulla on lähteny toisen isovarpaan kynsi ja se kasvo keltasena ja rumana takas, en kehtaa kulkee sellanen tanassa tasan missään...

Maria kirjoitti...

Sonia, aww :( Tää on ehkä tyhmä kysymys ja olet varmaaan mieittinyt jo tämänkin, mutta entäs ihan vaan kynsilakka? Väri kuitenkin vie huomiota esim. epätasaiselta pinnalta, keltaisuushan ei värin alta paista... Tiedän kyl tunteen kun on joku juttu, jota ei haluaisi altistaa muiden katseelle ollenkaan, mut tuntuu silti niin tyhmältä, että sellainen voi rajoittaa :/

Ulrika kirjoitti...

Tein lauantai-yönä postauksen samasta aiheesta :D Nuo splitit on kyllä kivat, itse harkitsen mintun vihreitä.

nookku kirjoitti...

Hei!
Vähä höntti paikka ehkä kysyä tätä juttua, mutta tiedätkö järjestetäänkö tänä keväänä vostokin valmennuspäivää? Oon lukenu aiemmin ohjeita tiedosoppiin pyrkimisessä ja oisin kiinnostunut nimenomaan vain tuosta yhdestä valmennuspäivästä. Kiitos paljon jo etukäteen!:)

Maria kirjoitti...

Ulrika, kaunis väri sekin :)

Nookku, en valitettavasti tiedä, mutta uskoisin kyllä että järjestetään, on se tainnut olla sen verran menestys. :) Kannattaa seurata Vostokin omia sivuja säännöllisesti, siellä ainakin tiedotetaan sitten. :)

http://vostok.fi/

Sonia kirjoitti...

Olen kokeillut kynsilakkaa, ja osin sen takia tuo on niin makaaberi - siitä ei saa jynssättyä mm. taannoista sähkönsinistä millään. Varmaan päädyn lakkaamaan kuitenkin kesällä, sen verran nuo houkuttavat ;)

Aino kirjoitti...

Nookku, kyllä järjestetään :) Täällä tarkempaa tietoa asiasta:
http://www.vostok.fi/img/valmennuspaiva_2011.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...