27.1.2011

Vaalikoneita ja päivän asua

blackness 8

Puuh, olen pari päivää täytellyt vaalikoneita. Olen vastaillut tähän mennessä mm. Iltalehden nuorisovaalikoneeseen, saman tahon "aikuisten" versioon, SEY:n ja Animalian kyselyyn, sosiaali- ja terveysalojen vaalikoneeseen... Kuin tekisi loputtomasti poliittisia Facebook-quizzeja! Ja lisää on luvassa. (Ai niin, myös sieltä Naamakirjasta löytyy Sosiaalinen vaalikone, jonne saa kuka tahansa jättää kysymyksiä.) On kuitenkin jees, että tällä kertaa sillä, mihin kohtaan akselia pallukkani tungen voi olla jotain väliäkin, se nimittäin saattaa tuoda äänen. Olen myös tämän myötä joutunut muodostamaan jonkinlaisen kannan Natosta ("Haitat eivät liian pelottavia ja pyöritään kuvioissa jo muutenkin, joten mmmmsure"), mutta aihe ei tosiaan itselleni ole niitä ykkösprioriteetteja.

Ilmoittelen sitten, kun vaalikoneita voi alkaa käyttää ehdokkaan etsimiseen.

Psst, tykätkää mun Facebook-edarisivusta! ;) Päivittelen sinne joitakin hajatelmia ja bongauksia, jotka eivät aina blogiin asti päädy.

blackness 1

Kävin muuten taas pitkästä aikaa kampaajalla. Väristä tuli nyt aavistuksen tummempi kuin ennen - tykkään! Yllä oleva kuva demonstroi sävyä tästä kuvasetistä ylivoimaisesti parhaiten. Haalenee sitten aikanaan kuitenkin enemän tai vähemmän. HohDesignin Miia on edelleen vaan ihan paras: sanokaa rohkeasti terveisiä, jos eksytte tuoliin! ;)

blackness 6
blackness 2
blackness 9

Päivän asuna toimii tällä kertaa Weekdayn jännittävä viskoositoppi, joka päällä asettuu mukavan epäsymmetrisesti ja on toisesta helmastaan toista pidempi. Jalassa Filippa K:n jerseyhousut ja ranteessa taas yksi löytö H&M Menin puolelta: voiko ihmisellä olla liikaa nahkarannekkeita? ;o Ei minusta.

blackness 7
Paita - Weekday, housut - Filippa K, kengät - Gardenia, linnunkalloriipus - Fashionology.nl, lintusormus - Blue Bayer Design @ Etsy.com, ankh - British Museum, laattariipus - Kalevala koru, ranneke - H&M Men

Viettäkähän mukava torstai (Sons of Anarchy, yeah! En selkeesti turhaan teille hehkuttanut), te kaikki rakkaat ihmiset. :)

10 kommenttia :

Riikka kirjoitti...

Mä just tänään mietin että koskakohan kaikki vaalikoneet mahtaa aueta! Mietin nyt jo ketä äänestän, vaikka en edes oikeestaan tiedä ketä täältä päin on ehdokkaina.. Sen kyllä tiedän mitä puoluetta (tai puolueita) en äänestä :D Onneksi on vielä aikaa miettiä.

Toi weekdayn paita on muuten ihan sairaan kiva :)

Maria kirjoitti...

Maaliskuun alussa ainakin aukee joitakin, en muista oliko joitakin vaalikoneita aukeamassa vielä aiemmin :)

Hehe, mulle on (kerrankin!) helppoo tää äänestettävän ehdokkaan valinta x) Ja ehdottomasti kyl jees, jos jaksaa nähdä sen vaivan, että miettii tän asian. :)

Ja kiitos ^^

© Carrie kirjoitti...

Upea postaus, jälleen kerran! En paljoa ole kommentoinut (vaikka jokaisen olen lukenut), pahoittelut siitä..

Vaikka olenkin alle 18-vuotias, kävin nyt kuitenkin tykkäämäässä tuosta FaceBook sivustostasi. :)

Maria kirjoitti...

Carrie, Facebookissa tykkäämiselle ei onneksi ole ikärajaa! :) Että kiitos ;) Ja kiitos muutenkin kivasta kommentistasi! Ihan ookoo, vaikkei aina kommentoisikaan, mutta onhan se aina huippua kuulla lukijoistaan. :)

Anna kirjoitti...

Hei tyttö, näytä sitä lyhyttä puolta kanssa! Tykkään tosi paljon sun kuvista, mutta olen liian utelias tyytyäkseni puolittaiseen kuvaan leikkauksesa.

Maria kirjoitti...

Mä luulin, et sitä on näkynyt aika paljon ;) Mutjoo, nää kuvat oli nyt käytännön syistä näin, nimittäin tsek miten "valoisa" on tuo pään takaosa :) Kaikki mahdolliset ladattavat akut sit oli finito, ei saanu salamaa, vaan luonnonvalon armoilla... ;P Siksi näin ^^

Anonyymi kirjoitti...

Natoon ei pitäisi liittyä, esim wikileaksin kautta on jopa natolta itsensä suusta tullut että pelkäävät suomen liittymisen tekevän hallaa suhteille venäjän kanssa.

Maria kirjoitti...

Venäjä-pelko toki tiedossa. Sitä tosin pelätään tehtiin niin tai näin, että tässä ei oikein win-win -tilannetta olekaan. Natossa sentään olis se turva siltä pelätyltä hyökkäykseltä.

Heidi kirjoitti...

Hei! Ensikommenttini sinun, tai sillään kenekään muunkaan, blogiin, jännittävää.
Sinulla on aina mitä ihanimpia asuja ja olet ispiraattorini ollut kerran jos toisenkin.
Hiuksiasioissa varsinkin, sulla on mitä kauneimmin leikatut hiukset, joiden volyymi ja epäsymmetrisyys on kaunista katseltavaa.
Itsellenikin leikkautin toispuoleisen tukan, mutta hämmennystä aiheutti ei niinkään se pitkä puoli, vaan lyhyt ja se miten se niskasta pitenee.
Eli olisiko mahdollista saada muutama kuva sinunkin hiuksistasi tuolta lyhyemmältä puolelta ja siitä miten niskahaituvat lookissasi menevät?

Kiitos kiitos kiitos!

Maria kirjoitti...

Niitä löytyy kun selailet noita mun postauksia kategoriasta Asut ja vaatteetsekä sitten sellaisesta kuin Hiukset. :) Kaikki kategoriat löytyvät tuolta oikealta sivupalkista. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...