16.1.2011

Tue ja äänestä piraatteja!

pic bonus

Tykätkääs hei kaikki mun uudesta Facebook-sivusta: Maria Morri eduskuntaan! ;) Pirkanmaalaiset voivat tosiaan huhtikuussa sitten äänestää allekirjoittanutta.

Muita ehdokkaita, vaaliteemat ja muuta aiheeseen liittyvää infoa löydät osoitteesta http://2011.piraattivaalit.fi/ .

Piraattipuolueeseen ja Piraattinuoriin voi liittyä supernopeasti osoitteessa
http://olepiraatti.fi/ .

Vinkvink, myös edariehdokkaita mahtuu vielä listoille, erityisesti Uudellamaalla. Jos olet halukas, tai tiedät jonkun muun, joka on, nyt on aika toimia!

Piraattipuolueen kampanjointiin voi lahjoittaa rahaa vaikka tekstiviestillä. Lahjoituksia tarvitaan, jotta puolue saa näkyvyyttä ehdokkailleen. Isoilla puolueilla kyllä on rahaa, millä mällätä, me pienemmät tarvitsemme juuri Sinun apuasi. Tsekkaa http://ostapiraatti.fi/ .

Äänestäkää piraattipuolue eduskuntaan! Ei se ilman teitä ainakaan tapahdu. ^^
(Tai jos ette äänestä pipua, harkitkaa toki myös muita pieniä puolueita. Ääni mille tahansa niistä on ääni pois isoilta puolueilta.)

EDIT: Mua voi seurata myös Twitterissä!

16 kommenttia :

HeidiB kirjoitti...

Jos asuisin Pirkanmaalla äänestäisin. Mutta nyt pitää kai sit etsiä joku toinen ehdokas ;) Onnea taistoon jo näin etukäteen!!

Sara kirjoitti...

Mä äänestäisin ehdottomasti Piraattepuoluetta (kuulunhan itsekin Piraattinuoriin), mutta vielä ei ole ihan tarpeeksi ikää äänestää! Äänestän henkisesti 8)

Maria kirjoitti...

Heidi, joo, hyviä ehdokkaita on onneksii piraateissa useitakin! :) Kunhan alkaa noita vaalikoneitakin ilmaantua, niin pääsee sit tutkmaan sitäkin kautta tyyppejä. :P

Sara, aww, no mutta jo seuraavissa vaaleissa sitten! ;) Nyt sä voit pitää ääntä et täysi-ikäiset tyypit ympärillä kävis äänestään ;)

PiraattiAnna kirjoitti...

Väärä vaalipiiri, mutta sst henkisen tukeni. Valkkaan jonkun nohevan Stadipiraatin.

Maria kirjoitti...

Kiitos paljon :) Ja hyvä juttu ;)

Tomi kirjoitti...

Maria, onko puolueellanne minkäänlaista talouspoliittista ohjelmaa, tai minkä laista EU-politiiikkaa puolueenne tekee ?

Maria kirjoitti...

Tomi, nuo asiat ovat lähinnä jokaisen ehdokkaan omantunnon varassa, puolueella ei ole yhtenäistä linjausta niistä. Voit tutustua vaaliohjelmaan täältä -> http://2011.piraattivaalit.fi/vaalit/vaaliohjelma/ :)

Maria kirjoitti...

Tai no, tietysti tuohon EU-politiikkaan löytyy kyllä vastauksia tuosta vaaliohjelmasta. :) Ne liittyvät samoihin teemoihin kuin muutenkin puolueen ajamat teemat, eli tekijänoikeudet, patenttijärjestelmä, sananvapaus, yksityisyydensuoja, perusoikeudet, päätöksenteon läpinäkyvyys ja avoimuus.

Samoin puolueella on kyllä näkemystä siitä, miten esim. kunnissa saadaan säästettyä rahaa: siirrytään käyttämään ilmaisia, avoimen koodin ohjelmia, joiden kanssa ei tarvitse lisäksii tuhlata aikaa ja resursseja yhteensopivuusongelmien kanssa.

Mutta mitään oikea/vasen -jaotteluja tai pro-EU/anti-Eu -linjauksia puolueella ei ole.

Kannattaa tosiaan aloittaa siitä vaaliiohjelman lukemisesta, siitä sa aika hyvin käsityksen piraattipuolueen ajamista asioista ja politiikasta. :)

Tomi kirjoitti...

Maria, kiitoksia vastauksesta.

Onnea vaaleihin.
Itse äänestän Helsingin vaalipiirissä (viimeinen piiri, jossa asuin Suomessa), joten en sinua voi äänestää.

Maria kirjoitti...

Kiitos vain :) Kannattaa tutustua myös Helsingin omiin piraatteihin, fiksuja kavereita löytyy :). Sieltä voisin itse äänestää esimerkiksi Ahto Apajalahtea, Kaj Sotalaa, Joonas Mäkistä, Lilja Tammista tai Mikko Rauhalaa.

SalSaDesign kirjoitti...

Nostan hattua ja kannatan!

Maria kirjoitti...

Kiitos kovasti! :)

Miia kirjoitti...

Poliitikkona voisit alkaa tapella surkeiden tuomioiden tuulimyllyä vastaan:

http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/2011/01/1258839/raiskaaja-houkutteli-tyttoja-autoonsa-alkoholilla-ja-tupakalla

Epic fail.

Maria kirjoitti...

Miia, toki voisin. Suomessa on selkeästi ongelma, joka vaatii tietyiltä osin korjausta. Vaatisin myös enemmän resursseja mielenterveystyöhön, niin tavallisten ihmisten kuin rikollistenkin kohdalla. Samoin takaisin yhteiskuntaan sopeuttaminen on hyvin tärkeää työtä. En halua erityisesti taputella ketään päähän, vaan saada yhteiskunnasta vieraantuneita mahdollisuuksien mukaan takaisin yhteiskuntaan elämään elämäänsä kuten ketkä tahansa muutkin.

Sitten on myös tämä ongelman toinen puoli, eli liian kovat rangaistukset tietyistä rikoksista. Tästä Ville Hautakangas kirjoitti taannoin hyvin -> http://hautakangas.puheenvuoro.uusisuomi.fi/58288-vaadin-pehmeampia-rangaistuksia

Kehittämistä ja parantamisen varaa siis todellakin on suuntaan jos toiseenkin!

Anonyymi kirjoitti...

Tajusinko oikein että Satakunnasta ei ole ehdokkaita Piraateilla? Ja se on ilmeisesti vaalipiirini jos asun Porin alueella? Jos ei voi äänestää haluamaansa puoluetta asuinpaikkansa takia niin... :/

ja sori kun kyselen varmaan tyhmiä, ekaa kertaa saan äänestää tänä vuonna! :)

Maria kirjoitti...

Anonyymi, näin taitaa valitettavasti olla. :/ Ellei ehdokkaita tule vielä, maaliskuuhunko asti oli aikaa asettaa ehdokkaita. On noita ehdokkaita yritetty kannustaa lähtemään ehdolle myös muhin vaalipiireihin kuin omiinsa...

Mutta toivottavasti löydät silti lopulta jonkun, jota voit äänestää! :) Kuitenkin eka kerta ja kaikkee. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...