19.1.2011

Rouhea kokomusta

Image and video hosting by TinyPic

Bongaus Stockholm Streetstylesta.

Kokomustuus, mekko, jakku, mustat kynnet ja rouheita koruja. Yksinkertaista, tyylikästä, klassista olematta ollenkaan tylsää. Pukutuisinpa itsekin aina näin!

Korvaisin tosin ristin vaikkapa Blood Milkin jykevällä linnunkourariipuksella, but that's just me.

Harteilla roikkuva takki muistuttaa hieman viittaa, ja muistuttaa minua taas siitä, mitä vaatekaappini on jo varmaan vuoden kirkunut tarvitsevansa...Kolmiosainen vyö taas löytyy omastakin kaapista Jimmy Choo for H&M:n superpitkän ihanuuden muodossa. Pitäneekin taas valjastaa se käyttöön mitä pikimmiten!

Mitä parhainta keskiviikkoa, rakkaat lukijat! ^^

4 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

ei liity nyt tähän, mutta kysympä kuitenkin! kannatat näemmä perustuloa ja munkin mielestä se kuulostaa hyvältä, mutta: minkä suuruinen sen pitäisi olla? jos se olis vaikka 500e ja joku on työtön, eihän moisella elä. vai saisiko työttömät ynnä muut sitten lisäksi jotain? entä tarvitseeko 3000+ euroa tienaavat tuota summaa ollenkaan?
oon varmaan vähän pihalla koko asiasta mutta no, valaise mua! :D

p.s. oot yks mun lempparibloggaajista, tykkään hirveesti sun kirjotuksista :)

Maria kirjoitti...

Hauskaa, että pidät blogistani :)

Mun täytyy sanoa suoraan, etten ole aivan älyttömästi erilaisten perustulomallien yksityiskohtiin puuttunut, joten en osaa antaa vastauksia, jotka ratkaisisivat kaikki ongelmat, olen ihan rehellinen :D. Idea on minusta kuitenkin kannatettava, vaikken itse henkilökohtaisesti osaa sanoa mikä olisi paras tapa järjestää perustulo.

Perustulon ideanahan on kuitenkin se, että sen saavat kaikki täysi-ikäiset, ja että sillä vähennetään paperisotaa ja byrokratiaa ja kannustetaan ihmisiä lisäansioihin.

Tällä hetkellä Vihreiden perustulomalli on oikeastaan se näkyvimmin esillä ollut, ja sen yksityiskohdista voi lukea mm. täältä ->
http://www.vihreat.fi/perustulo/malli/yksityiskohdat

Tämäkään ei kuitenkaan ole mikään absoluuttinen totuus. :P Siinä kuitenkin tuen suuruus on 440 euroa, minkä lisäksi voi saada tarpeen mukaan asumistukea ja toimeentulotukea, ja myös kansaneläkettä. Ansiosidonnaiset vähimmäistukimuodot poistuisivat, ja ansiosidonnaiset etuudet sovitettaisiin perustuloon sillä ikään, että tulot pysyvät samana kuin nyt. Lapsilisiin, vammaistukiin, elatustukiin ja hoitotukiin ei puututtaisi. Opiskelijoilla pysyisi mahdollisuus opintolainaan.

Anonyymi kirjoitti...

"Rouheaa kokoomusta"...

Maria kirjoitti...

Hahaa, tosiaankin! :D Aika hyvä oivallus. x)

Itsehän en symppaa kokoomusta yhtään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...