22.1.2011

Lauantai-inspaus

Viime päivät ovat olleet harvinaisen epäinspaavia joka suhteessa - siihen auttaa aina Lookbookin selaaminen. Tässä viimeisimmät bongaukseni, jotka kutkuttavat pukeutumiseen suuntautuneita aivonystyröitäni. ;)

...Ja niin hyvältä kuin punaiset yksityiskohdat näyttävätkin mustan rinnalla, en luota itsessäni siihen, että niin olisi myös sen jälkeen, kun tämä punaisuusvillitys on mennyt ohi. :DLeppoisaa lauantaita, hyvät ihmiset! ^^ Tää menee nyt kattomaan Avaraa luontoa.

1 kommenttia :

M kirjoitti...

Mua inspiroi aina suuresti tuollainen sotkuinen palmikko. Vaikka mitä yritän, niin ei se vaan mulla itsellä näytä samalle! :D Noissa kuvissa se on niin cool, mulla se näyttää lähinnä "kotiponnarin" vastineelta tai sille että olen tulossa lenkiltä. Plus mun pitäisi ehkä punoa sinne sekaan jotain lisuketta, kun oma tukka on "hiukan" ohuempi kuin tuollakin tytöllä..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...