18.1.2011

Elsa

Image and video hosting by TinyPic


Elsaksi nimetyssä All Saintsin clutchissa on niin paljon ketjuhapsuja, että se alkaa näyttää hieman karvaiselta! Roikkuvat ihanuudet voisivat melkein yhtä hyvin olla jonkun hiuksia. Jännittävä vaikutelma! Paljettirivistöstä en sen sijaan niinkään diggaile - en ole vieläkään lämmennyt kiilteleville muoviläpysköille. Ihailen taas mieluummin sitä, miten muut saavat homman toimimaan.

Tässäpä samalla myös tuunausidea käsistään näppärille? Koristele käsilaukku hulllulla määrällä ketjuja! Ei hyvää päivää, minulla ei riittäisi kärsivällisyys. :D Halvemmaksi se tosin tulisi, alkuperäisellä nimittäin on hintaa hurjat 95 euroa.

Kuva: All Saints

3 kommenttia :

Rhia kirjoitti...

Entäs jos ne paljetit olis metallia? Metallisiakin nimittäin on olemassa. Noi ehkä vähän jopa näyttää sille että voisivat olla metallipaljetteja.

Ei toi itse tehdenkään nyt ihan hirveän halvaksi tulisi. Jos ostaa askartelukaupasta metalliketjua niin se on aika hintavaa. Ketjun mallista riippuen hinnat vaihtelee parista eurosta jopa kymppiin/metri. Toki lopullinen hinta riippuisi siitä että paljonko sitä sitten oikeasti siihen laukkuun tunkisi. Jos ajatellaan vaikka että ketjut on 10 cm pituisia pätkiä. Metrin palasta saisi siis kymmenen pätkää. Koko laukkuun niitä pätkiä menee kuitenkin aika paljon enemmän että saa tuuhean näköisen lopputuloksen. Tuunauksen hinnaksi voi siis tulla useampi kymppi, toki silti varmaan vielä halvempaa kuin valmiin laukun ostaminen. Ja onhan se aina himpun verran hienompaa sanoa että "itse tein" :)

Maria kirjoitti...

Hmm, hyvä ajatus! Metallipaljetit kuulostavatkin paremmalta kuin muoviset! :D Ehkä jos nuo paljetit tuossa kiiltäisivät vielä vähän himmeämmin, niin voisin pyörtää puheeni :P

Mm, mä en ole koskaan ostanut ketjua kaupasta, joten en tiedä minkähintaista se tarkalleen on, mutta oon kuullut toki silloin, kun Maija teki itse siitä ketjuryökkiökoruaan, että useampi kymppi meni helposti niihin ketjuihin. :P Mut itsetehty on kyllä hienoa, sillä on tunnearvoa. :) Ihailen aina niitä, jotka tekee itse paljon ^^

Anonyymi kirjoitti...

nice post. thanks.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...