30.6.2010

Vertical Wings

Zana Baynen nahkaluomukset ne ihastuttavat vain sinnikkäästi. Tsekatkaapa tämä: harness, johon on olkapäille asennettu siivekkeet, ja toisin kuin useissa muissa Zanan valjaissa, tässä siivekkeet osoittavat lähes suoraan ylöspäin! Mikä kontrasti valkoisista siivistä syntyykään mustuutta vasten... Joskin toki värin saa myös valita mustana.

Tämä herättäisi takuulla keskustelua ihmisiä tavattaessa missä tahansa sitä käyttäisikään.

Image and video hosting by TinyPic

Kuva: Zana Bayne Leather, Vertical Wing Harness

29.6.2010

Juhannus 2010

midsummer 21
midsummer 23
midsummer 6

Tässäpä vielä maisemapainotteisia tunnelmia viime perjantai-lauantailta, aka juhannuksen iloisesta vietosta Salossa miehen isovanhempien mökillä. Kuten viime kesänä kirjoittelin samassa paikassa juuri vierailleena, en ole mökki-ihmisiä tahi maalaisihmisiä, vaikka miten olenkin maalla kasvanut puskajussi ja pitkiä aikoja mökilläkin kesäisin viettänyt. En vaan ole.

midsummer 17
Kuva juhannusyöltä sateen jälkeen

Muutoin voisi olla aina ihan mukavaa ja suorastaan nautinnollista, mutta pari asiaa saavat minut hulluksi ja pahoinvoivaksi:

1) itikat ja niiden aiheuttamat ongelmat (palataan tähän vielä)
2) huussi-yäk.

En ole sopeutunut vielä vuosikausienkaan jälkeen näihin asioihin, ja oikeastaan mittani täyttyy jokaisella maalaisreissulla vain enemmän. Lisäksi en mitenkään nauti eristyksissä maailmasta ja erämaassa olemisesta tai ympärillä pörräävän ja elävältä syövän luonnon keskellä hengailusta, ihailen sitä mieluusti lähinnä Flickrin kuvapooleista muun nettisurffailun ohella. Olen kasvanut kyläpahaisessa kaukana kaikesta ja kaivannut vilkkaaseen maailmaan, tosin, tajusin sen vasta muutettuani siitä kyläpahaisesta siihen vilkkaaseen maailmaan. :D (En vaan tiennyt mistä jäin paitsi.)

midsummer 18
midsummer 15
midsummer 16
Kuin villiintynyt puutarha... No, se se kyllä vähä onkin. Viehättävä sellaisena! Juhannusyöltä sateen jälkeen nämäkin.

Tämän disclaimerin jälkeen sanottakoot, että pikakäynti mökkiympäristössä oli siedettävä, ja kun lopulta tuntikausia kestäneiden paikan käyttöönottojärjestelyjen jälkeen pääsi itse asiaan, eli ruuan grillailuun ja itsensä alkoholilla kyllästämiseen keskikesän juhlan kunniaksi, alkoi olla aika hauskaa. Ite sytytin kertakäyttögrillin ja sain sen kuumaksi ja jopa grillailin parit satsit erilaisia makkaroita! Hurja saavutus ihmiseltä, joka on kerran tai kaksi aiemmin elämässään sytyttänyt puusaunan. Olen hirmuisen ylpeä. ;)

midsummer 19
midsummer 13
midsummer 20

Kun koko iltapäivä ja alkuilta oli satanut, oli joka paikassa ulkona varsin märkää ja epämiellyttävää. Onneksi kuitenkin pouta tuli ja päästiin nauttimaan ruuista huvimajaan, asianmukaisten saunomisten ja joidenkin rohkeiden järvessä pulikoimisten jälkeen. Tarjolla ehtaa bratwurstia, tuorejuusto-chili-makkaroita ja soijamakkaroita. Jälkimmäinen sijoittui makutestissäni heikoiten, eka parhaiten, kuivan jauhoinen koostumus ei kyllä huijaa ketään, vaikka tuju maustatus saakin soijan maistumaan edes joltain. Sekin muuten testattiin! :D

midsummer 9
Huvimaja seuraavana aamuna. Sieltä muuten piti miehen isän häätää amppariyhdyskunta hyvin Jason-tyyppisissä varusteissa, aka sadeviitta ja siivilä maskina, ennen grillailua, onneksi saatiin valloitettua rakennus luonnolta takaisin, vaikka body count oli aika suuri. Kostivat ja seuraavana päivänä rakensivat jo uutta pesää. To be continued...
midsummer 12
Mökin sisäveranta puoli kuudelta aamulla.
midsummer 22
midsummer 11
midsummer 8
midsummer 10
midsummer 7

Yö naukkailtiin viiniä ja korpisavuoluita miehen äidin ja isän (ja miehen) kanssa. Nukkumaan aamulla puoli kuudelta (varsin viehättävään ja aidosti kodikkaaseen aittarakennukseen), heräsin seuraavana päivänä neljän jälkeen edelleen huojuttavassa humalassa. O_O Seuraavat pari tuntia vannoin kuolevani (enkä tod. mennyt lähellekään huussia!), kunnes en kuollut, ja matka suuntautui takaisin pääkaupunkiseudulle. Siinä välissä tosin yritettiin etsiä kivaa ruokapaikkaa, jossa miellyttäisivät sekä henkilökunta, että muut asiakkaat, sitten paikkaa, josta olisi juhannuspäivän iltana viikonloppuna saanut take away -ruokaa. Tunnin kestävästä ajomatkasta kehkeytyi sitten monituntinen kruisailu ja lopulta päädyttiin Stadin kebabin tarjontaan. Eipä ajettukaan siitä kuin kerran jo aiemmin ohi, nirsuuksissamme. -.-

midsummer 1
midsummer 3
midsummer 4

Kaiken tämän hauskuuden hinta (tappokrapulan ohella)? Päiväkausia jaloissa möllöttävät, tummanpunaiset ja kutiavat itikanpuremat, joihin jo aiemmin viitasin. Pitkät housut auttoivat nollasti. Voin vakuuttaa, kuva on todellisuutta huomattavasti armollisempi! En ala.

midsummer 2

Jalat ovat oikeasti joka puolelta kantapäästä pakaroihin ihan kirjavana näistä kaunokaisista, osa on turvonnut koholle järjettömiksi paukamiksi. Antihistamiinia on vedetty yli ohjeselosteiden. Nuo eivät myökään ole rupia. Ne vaan... on. Tulkoot helteet vaikka tasan nyt, leggarit muuten pysyy, kunnes nämä ovat kadonneet. Kaikki sympatiani kroonisten iho-ongelmien kanssa alati eläville, siis miten te kestätte, tulen itse hulluksi jo muutamasta (oikeesti näitä on ihan saleesti miljoona!) rumasta ja kutisevasta itikanpuremasta!

Yllä oleva olisi muuten oiva demonstraatio siitä miten hyvin magneettishuuhaalliset hyttysenkarkottimet olevat toimimatta, jos siis olisin testannut moista laitetta. ;) Lopputulos kun olisi siis mitä todennäköisemmin ollut täsmälleen sama.

Että sellainen juhannus tällä kertaa. Josko sitä ensi vuonna kaupunkitunnelmissa... O_O

28.6.2010

Wet Moon

Montako sydämenlyöntiä jää väliin? Ovatko nämä koruja vai veistostaidetta? Mistä on tullut idea tehdä koruja hiuksista?? Voiko näitä oikeasti käyttää? Onko päällimäisenä tunteena ällötys vai ihastus?

Näitä kysymyksiä vilahtelee päässä kun katselee Aoi Kotsuhiroin koruja ja valokuvateoksia Wet Moon -kokoelmasta... Kaunista tämä joka tapauksessa on.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

27.6.2010

Pieni hirviö

Jälleen fiilistelyä tummanpuhuvissa merkeissä. Mustan tuli-/savupilven salaisuus: ilmaan heitetty mesh-paita pitkällä valotusajalla. Olkoon se komentamani pimeyden hirviö.

Commander of Darkness 9
Commander of Darkness 8
Commander of Darkness 7
Jostain syystä kahdesta edellisestä kuvasta tulee mieleen vähän Dyyni...
Commander of Darkness 6
Commander of Darkness 5
Bongaa tripodi.
Commander of Darkness 14
Commander of Darkness 12
Commander of Darkness 11
Commander of Darkness 13
Commander of Darkness 3
Commander of Darkness 16
Commander of Darkness 15
Commander of Darkness 2
Commander of Darkness 10
Hups, se pääsi karkuun. ;F
Tunika - Selected Femme, leggingsit - Ida Sjöstedt, sandaalit - Ten Points, meshpaita - H&M, vyö - Zara, korut - Fashionology.nl, Billyblue22


Savuhirviöistä puheenollen... Imho aika surkea toi Lostin loppu. Siinäpä sarja, jossa useimmiten ei ole päätä eikä häntää eikä mitään järkevää tai edes järjetöntä päämäärää, mutta jolla on myös hetkensä, monta hyvin kirjoitettua ja rakastettavaa hahmoa (ärsyttävien Jackin ja Katen kavereiksi sietääkin) ja jopa pari aivan loistavan hyvää kautta. Pojontsit kuitenkin Sawyerin ja Locken hahmoista. Ja Sayidin. Ja Hurleyn. Ja Faradayn. Ja Benin, se jossain kohtaa heräsi eloon. Ja Charlien!!! Mulla ehkä kuitenkin oli kuhmu päässä viimeisen kauden viimeiset jaksot katsottuani, niin hirveätä, selittämätöntä sanan perimmäisesssä merkityksessä, kliseistä ja myötähäpeällistä sitä oli enimmäkseen katsoa, vähän väliä teki mieli hakata päätä johonkin. Paljon haaskattua potentiaalia, se ehkä kuvaa Lostia aika hyvin. Olipa kuitenkin useimmiten viihdyttävää katsottavaa - en varmaan muuten olisi sitä katsonutkaan. x)

26.6.2010

Hiekan ja mustan liitto ripauksella valkoista

Tässäpä erään hieman lämpöisemmän päivän asu, ennalta tämäkin ajastettuna. Shortsit olivat ihan ässä valinta pellavaisen t-paidan kanssa, kaveriksi valikoitui vielä armyhenkinen liivi. Ryhdikkyys kohtaavat rentouden, siitä tykkään. Voimakas kontrasti hiekan ja mustan välillä on myös aika iskevä juttu. Valkoinen kynsilakkakin sopii kuvioon aivan loistavasti!

Summer vest 3
T-paita ja shortsit - Zara, liivi - Topshop, sandaalit, Ten Points, laukku - Lumi
Summer vest 4
Kuvista kiitos miehelle, tykkään!
Summer vest 5
Ötököistä en tykkää. Olisikohan uudesta hyttystenkarkoitinhuuhaalätkästä Shoo!TAG mitään apua? No lol: ei ole. Paholaisen asianajaja kertoo miksi. Ihan samaa sarjaa taianomaisten tasapainohologrammien kanssa.
Summer vest 1
Korut Fashionology.nl, Kalevala koru ja Billyblue22

Mukaisaa viikonloppua teille kaikki ihanat ihmiset!

25.6.2010

Solar Eye

Etukäteisajastus: ei kaikki ihmiset kuitenkaan ole metsässä tai ojassa juhannuksena. -.- Mä ehkä valitettavasti olen. xF

Mahtava Black Market Baby on Etsyssä täydentänyt valikoimaansa uudella kokoelmalla, joka kantaa nimeä Solar Eye. Tarjolla on leggingsejä, mekkoja, rintsikoita, turbaaneja, nahka-asusteita ja toppeja taattuun BMB-tyyliin. Ettekö olekin sitä mieltä, että tarvitsisin ehdottomasti maksimekon, jonka helmaosio on läpikuultavaa meshiä?

Lisäksi edellinen mallisto, Mysterium, on laajalti alessa!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Kuvat : Black Market Baby Solar Eye

Muutenkin Etsyn selailu on kyllä varsin vaarallista, ja aikaavievää! Suosittelen tämän kokemuksen hankkimista, joskin omalla vastuulla.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...