31.3.2010

Maksimekko ja khaki

Mitä huumaavaa yksinkertaisuutta! Lena A. todellakin handlaa tämän. Musta maksimekko khakivihreän, väljän neuletakin kaverina on rentoa, muttei yöpaitaisella tavalla. Ryhdikkäästi, mutta vaivattomasti. Pelkistetty kaulakoru ja ylös nostettu nuttura viimeistelevät tyylin ja tarkkasilmäinen bongaa sormesta vielä suuren sormuksen. Kaunista, kaunista!

LOOKBOOK.nu:
Kuva: Lookbook

Tsek myös Lenan blogi!

P.s.
Tein pitkästä aikaa jalkatreeniä kotosalla, ja voi huh miten osaa lihaksiensa käyttäminen pitkän tauon jälkeen *tuntua*. Korollisilla saappailla köpöttely seuraavana päivänä ei ihan ole se mallikkain etenemismuoto. Että jos joku näki tönkköilyä kaupungilla tuossa aiemmin päivällä, se olin sitten minä. ;o

Pace

Ollapa siinä kengät, jotka saavat sydämen skippaamaan lyönnin tai pari. Topshopin Pace-kiilakorot henkivät adjektiivia, jolla kuvailen kaikkein intohimoisipia tunteita nostattavia esineitä: scifiä.

Image and video hosting by TinyPic
Näissä on hyvin paljon samaa viime syksynä hankkimieni scifipopojen kanssa: soljet, nauhat, nilkkuripituinen varsi ja avoimet varpaat. (Käytössä noita omistamiani popottimia voi ihailla postauksista tästä, tästä ja tästä.) Lisäksi olen alkanut olla vakaasti sitä mieltä, että haluan koko lopuelämäni yli kuuden sentin korkokenkiin ehdottomasti platform-pohjan ottamaan vastaan iskuja ja pehmentämään askellusta - geelityynytkään eivät aina riitä. Houkutteleva ihastus siis! Toisaalta taas, ehkä yhdet scifi-solki-nauhanilkkurit riittävät.

Onneksi kuolaaminen ja pitkät katseet eivät vie tilaa eivätkä maksa pennin hyörylää.

Kai minulla on toverikuolaajia? ;)

Kuva: Topshop

30.3.2010

Himohamstraaja vastustaa kiusausta

skarp 6

Ilmat ovat nyt sen verran lämpimiä, että pihalla tarkenee yhdellä hyvällä villatunikalla ja riittävän paksulla nahkatakilla. Voi tätä riemun määrää! Villasukkikset ovat talvella rakkaat, kätevät ja ihanat, mutta on se nyt vaihteen vuoksi mukava voida jättää ne pois.

Kävin eilen himoshoppailemassa oikein antaumuksella jossakin mielenhäiriössä. En ole varmaan hetkeen raahannut sovituskoppiin niin montaa jakkua, tunikaa ja mekkoa kuin nyt. Kaikeksi onneksi kaikessa kauniissa oli jotain epätyydyttävää, minkä takia en kelpuuttanut yhtäkään ihastusta mukaani. Kannattaa selkeästi olla nirso ja nipo. Ahdas vaatekaappikin kiittää, kun ei täytä sitä semi-randomeilla päähänpistoilla. Oli meinaan hilkulla, ettei raitainen liehukejakku päätynyt kotiin. Tai musta boyfriend-bleiseri.

Sen sijaan postisetä tuonee lähipäivinä minulle maailman parhaan meikkivoidehöskän. ^^ Sitä käytetäänkin sitten taas maailman tappiin. Yritän samalla myös vastustella himoa hamstrata erilaisia huulikiiltoja ja tusinaa erilaistaa nudehuulipunaa erinnäisistä paikoista. Ehkä yksi plus kaksi riittää ihmiselle, joka käyttää sitä yhtäkin huulipunaa kaksi vuotta, kunnes heittää sen vanhentuneena ja yhä puolinaisena pois. Sama ihminen käyttää poskipunaa kolme vuotta vain saadakseen nappiin pienen pienen kuluman, rajauskynä kestää ainakin kaksi vuotta ja jos ei koskaan heittäisi mitään pois, minulla olisi edelleen ihkaensimmäinen puuterini seiskaluokalta käytössä. Vain huulirasva ja ripsiväri selkeästi kuluvat ikinä loppuun. Siksi olen vähän nihkeä hankkimaan uusia meikkejä ylipäätään, puhumattakaan sävyvalikoiman laajentamisesta...

Onneksi olen onnellinen jumittaja, joka pitää kyllästymättä samoissa, hyviksi havaituissa asioissa jumittamisesta. Mutta uudesta ja paremmasta meikkivoiteesta/-puuterista olen aika innoissani!

skarp 2
Takki - JSFN via Ellos, villatunika - Filippa K, motskarileggingsit ja huivi - Gina Tricot, nilkkurit - Vagabond, laukku - Lumi, linturiipus - Fashionology.nl

skarp 3
skarp 1

29.3.2010

Self-repetition?

Juuri nyt ei ole oikein mitään sanottavaa. Sen sijaan haluan esitellä kuvasarjan.

only me 3
only me 6
only me 5
only me

The Uniform Project -mekko omaksi?

Heihei, kaikki The Uniform Projectia seurailleet, tietäkäätten, että nyt tuota vuoden mittaan asusta toiseen kierrätettyä monikäyttömekkoa saa ostaa ikiomakseen! Inspiraatiota sen stailaamiseen voi hakea Sheena Matheikenin asuista.
Image and video hosting by TinyPic
Hintaa mekolta löytyy 180 dollaria, mutta on huomattavaa, että vaatteet valmistetaan New Yorkissa ehdottoman hyvissä oloissa ja hinnasta 30 dollaria menee Uniform Projectin hyväntekeväisyyskohteelle, Intian vähäosaisten lasten kouluttamiseen. Lisäksi ostaja saa valita Sheenan blogista suosikkiasunsa ja "omistaa" sen, käytännössä lisätä yksilöllisen merkintänsä asusivulle.

Mekkoa voi käyttää miten päin tahansa, napit kiinni tai auki, yksinään tai kerrostaen muiden vaatteiden kanssa.

Alla oma suosikkini mekkokaupan esimerkkiasuista:

Image and video hosting by TinyPic


Kuvat: The Uniform Project Store

28.3.2010

Kasaribileet

Maijan synttäreitä siis juhlittiin kasaritunnelmin lauantaina. Mari tuli vieraaksi Seinäjoelta asti ja Julia Lappeenrannasta! Ihan mielettömän hauskaa, että kaikki otti asiakseen edes vähän lähteä siihen kasarimeininkiin, teemabileet herkästi kaatuu siihen, että pukeutujia on vaan pari. Ja eipähän joutunut kukaan häpeämään yksinään. ;)

80s (1) by Mari
Madonna-viboilla lähdettiin liikenteeseen, tämän kuvan räpsäisi Mari. Tsek lisää asukuvia tästä postauksesta!
80s 66
Mari majoittui Nooralle, ja sinne allekirjoittanutkin suuntasi iltapäivällä parantelemaan meikkiään ja aloittelemaan. Oikeasti meikkini lopulta paranteli Mari.
Image and video hosting by TinyPic
Kivasti valmistaudutaan. Marin kännykamera.
80s 68
Naikkosen meikit olivat aika karkit!
80s 59
Ei kasaria ilman kreppiä. Maijalla linnoittauduttiin vessaan kreppaamaan neitien hiuksia.
80s 54
80s 53
Ja sit voi bileet alkaa!
80s 34
80s 9
Tiiti ja Mari vertailevat lihaksiaan ja vaihtavat salitreenikokemuksia.
80s 41
Ihanan suloinen Julia
80s 30
Toinen söpskä: Jossu!
80s 33
Päivänsankarilla upea turkoosi meikki!
80s 51
Riepan miehellä puolestaan varsin mahtavat kiharat!
80s
Robertin silmänrajausten jälkeen puolestaan olen vakuuttunut siitä, että kaikkien miesten tulisi käyttää silmämeikkiä. Silmänrajaus terävöittää ilmettä! Lue lisää miehen kostyymistä Rhian blogista!
80s 14
Ja Rhia itsehän oli aivan tyrmäävä Dynastia-teemassaan!
80s 25
Tiiti oli hirveen kivasti. Mitä nyt vähän epähuomiossa *antoi turpaan*. "Ite löin."
(Toim. huom. termistö rankasti liioiteltua.)
80s 24
Rieppa puolestaan läikytti vähän punkkua vaalealle sohvalle ja erehtyi vielä hatustakin. Maija kaipaili seuraavana päivänä rakasta päähinettään... x)
80s 1
80s 36
Jotain kirjanpidon perusteita siellä Mari koulutti tenttiin valmistautuvalle Julialle.
80s 22
Mini-bulldog syö Nooran hiukset, tai jotain. Miks noi hiukset on tossa?!

Tarjoiltavia:
80s 38
80s 43
80s 37
80s 35
80s 8
Kaikki uppoo!
80s 48
80s 42
80s 17
80s 40
80s 10
Joo tähän taas tääkin meni!

Tsek myös muiden tyttöjen postauksia illasta! Tässäpä Maijan, Julian, Marin, Rhian, Nooran (erityisesti asukollaasit pop!) ja Tiitin postauksia.

Kiitos vielä kertaalleen emännälle ja isännälle pippaloista ja mahtavista tarjoiluista! ^^

Kasariasu

Eilisissä kasarisynttäribileissä Wannabe-Madonna-asuni oli hämmästyttävän paljon sellainen, kuin se voisi olla tavallisissakin bileissä. No, oranssia luomiväriä en sentään kovin herkästi lähde käyttämään tuolla tavalla. Satsaukset kasarilookkiin tulivat siis överimeikistä, painavasta rannemetallikasasta, pitsihansikkaista ja toispuoleisesta tukasta sekä Nooran vartissa väsäämästä ristikorusta. Mari meikkas, syyttäkää sitä. ;) Hieman tuli repeiltyä itse kunkin meikille tai vaatteille, tai molemmille. :D Lisää teemabileitä!

80s 65
Marille kiitos tästä kuvasta!
80s 61
Vakaumuksellinen ristivammainen ei näe ongelmaa rooliasuristissä.
80s 64
80s 63
80s 60

Pippaloista kuvakoostetta luvassa lähitulevaisuudessa! Sillä aikaa rentouttavaa ja palauttavaa sunnuntai-iltapäivää kaikille kivoille lukijoilleni! :)

Lumene Natural Code -huulikiilto

Olen käyttänyt huulikiiltoa viimeksi seitsemännellä luokalla, tai niin muistelen. En ole ajatellut välittäväni huulikiilloista. En ole ajatellut niiden olevan ollenkaan tarpeellisia. Sitten luin Ostoslakossa-blogia ja hurahdin. Perkele. Huulikiilto oli saatava.

Uskoin täysin bloginpitäjän näkemystä siitä, että Lumenen Natural Code -huulikiillot ovat koostumuksellisesti ja hinta-laatusuhteeltaan niitä kivimpiä, joten metsästin käsiini mukavan hileisen sävyn Sheer Nougat, joka on läpikuultava, kiiltävä ja murrettu vaaleanpunainen, mukana aimo kasa hileitä. Enpä ole hetkeen pusukalaillut peilin edessä koko iltaa ihan yhtä suurella intohimolla...

Koostumus on tosiaan mukavasti hieman tahmainen, mikä hieman kuivan huulipunan päällä tuntuu kosteuttavalta ja pehmittävältä. Kaikki eivät varmasti tykkää, tämä bloggari kyllä! Kivasti se hileisyyskään ei ole lopulta ihan niin päällehyökkäävää, kuin aluksi voisi kuvitella. Kuvista sitä tuskin edes välittyy.

lip gloss 4
lip gloss 2
lip gloss 3
lip gloss 1

Tilasin myös aiemmin viikolla Lily Lololta uudemman kerran mineraalimeikkitestereitä Anna-Marian meikkipostauksen innoittamana. Kesäinen kokeiluni päättyi katastrofiin jonkin maanantaikappalekabukin ja pöllyämisen nollatoleranssin iskiessä päälle, mutta tällä kertaa kävi paremmin, ja ihastuin täysin mineraalimeikkijauheeseen. Ensi viikolla sitten odotellaan varsinaista meikkipakettia. Palaillaan siis tähän!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...