28.2.2010

Hetki talvea

Fiilistellään talvea, nyt kun se kerran on päällä. Unohdetaan vielä hetkeksi niin kaukana oleva kevät ja nautitaan nyt niistä paksuista kerroksista, suurista villapaidoista ja ihanista talvikengistä, joiden perään aletaan taas toukokuussa kuolata seuraavan syksyn mallistojen myötä. Eletään hetki hetkessä. On ihan ok aloittaa kevätintoilu vasta lumien lopullisesti sulettua joskus huhtikuun puolella. Sillä aikaa voi nauttia siitä talven osasta, joka alkaa jo vaikuttaa hieman entistä valoisammalta ja kirkkaammalta! Me likes.

LOOKBOOK.nu:
LOOKBOOK.nu:
LOOKBOOK.nu:
LOOKBOOK.nu:
LOOKBOOK.nu:
LOOKBOOK.nu:
LOOKBOOK.nu:
LOOKBOOK.nu:
LOOKBOOK.nu:
LOOKBOOK.nu:

Leppoisaa sunnuntaita, ja iso käsi Leijonille olympiapronssista! ^^

27.2.2010

Jääkiekkomaajoukkuevalmentaja

Näin. Suomea sitten vietiin kuuden maalin edestä ensimmäisen erän ensimmäisen vartin aikana. Lopputulos lopulta 6-1.

Ketonen ja Myllyrinne demonstroi Jääkiekkomaajoukkuevalmentaja-sketsillään:


Mutta kerätään nyt ittemme. Pronssi se on sekin olympiamitali!

26.2.2010

Kevättalven aurinko

Whoa, eilinen Heavy Rain + viinit + juustot -yhdistelmä koitui lähes turmiokkaaksi ja yöunet venyivät makoisasti yli kaksitoistatuntisiksi. Peli koukutti erittäin tehokkaasti - ohjain siirtyili sujuvasti kahden ihmisen välillä. Tänään LISÄÄ! Lisää niin kauan kun ehtii siltä kuuluisalta muulta elämältä... ;o Tosin Suomen jääkiekkopeli pitää tänään katsoa.

Eilinen päivä sen sijaan oli juuri sellainen talvipäivä, joka on vahvasti mieleeni. Voimakas auringonpaiste, ei kylmää tuulta, noin kymmenen astetta pakkasta. Tällä kombolla pihalla tarkenee yllättävänkin ohuella varustuksella palelematta tippaakaan.

Pihalla oli itse asiasssa niin kirkasta, että etsin jo aurinkolasejani vain todetakseni, että olen onnistunut hävittämään niistä toisen linssin. ARGH. Pitänee hankkia tästä edes päin vain parin euron muoviväkkyröitä cooliuskertoimen kohottamiseksi ja häikäisyltä suojautumiseksi. Muistetaan kuitenkin sit tarkastaa, että aurinkolaseista löytyy se CE-merkintä, joka on edes jonkinlainen tae suojan olemassaolosta! En tykkää UV-säteilystä. Sitä on aina liikaa. Aion taistella naamani ikääntymistäkin vastaan suojaamalla sen UV-säteilyltä, muut vippaskonstit ovat vähintään semiturhia.

Late Winter 7
Nahkatakki - JSFN, villatakit alla kaksin kappalein - Filippa K, t-paita - Gina Tricot, villahuivi - Et Cetera, tekonahkapalaleggingsit - JC, laukku - Lumi, kengät - Vagabond Thelma, korut - All Saints ja Fashionology.nl
Ilme - lumi tippuu katolta isoina paakkuina kahden metrin päähän poseeraavasta muotibloggarista.
Late Winter 8
Late Winter 14
Late Winter 13
Late Winter 11

Olen myös ihan täysin nyt hurahtanut tuohon toispuoleiseen tapaan laittaa hiukset. Kuten Salkakin totesi, tässä mitään puolipuleja tarvita. :P Saattoi muuten olla samaisen (ihanan, mustaan pukeutuvan muusankaltaisen) naisen ansio, että olen vihdoinkin keksinyt lukuisille ympäriinsä lojuville hiuspinneilleni käyttöä. Vielä kun paikannan niitä pari lisää, saadaan tuo takakaihtalekin kuritettua.

Late Winter 3
Late Winter 2

Maria sydän tuo maailman paras nahkatakki.

Mukavaa perjantaita kaikille!

25.2.2010

Pimpadam-duu

Jeah, Heavy Rainin erikoisversio tuli kuin tulikin postissa! Tätä pitää juhlia!

Heavy rain
Heavy Rainin sivut täällä. Vähemmän flash-kökkäreistä infoa Wikipediassa.
Red wine
Montgras, Carmenére-Shiraz (ovelasti aika marjaisa ja paksu!) sekä Gracia de Chile, Malbec, viininmaistajaissesssiot siis jatkuvat!
Cheese
On meillä viinirypäleitäkin. <3
Me

Palaillaan asiaan... öö.. joskus huomenissa! :)

P.s. (Ihan kivasti edelleen toimii tuo miehen N900, käyttää sitä ahkerasri yleisviihdelaitteenaan sekä musiikin kuunteluun, ohjelmien katseluun että jopa kirjojen lukemiseen, alituisen pikaviesteilyn ja irkkaamisen ohella, säätää yhtä kyytiä kaikkea ja tekee luentomuistiinpanoja kuvaamalla taululle kirjoitetut matikkahärpäkkeet. Hieno vehje, hieno vehje! Tahtootahtoo!)

Tupla-P.s. Tää on NIIN hyvä xD! Adressit.com: "Isänmaalliset paidat kiellettävä maahanmuuttajilta ja isänmaanpettureilta!" Miksi tyytyä vain bändipaitojen truu-kertoimeen, laajennetaan käsitettä! :D

"Ns. kiitospaidat ovat suoraselkäisille suomalaisille yhtä pyhiä kuin Suomen lippu ja leijonavaakuna, ja niiden väärinkäyttö loukkaa Suomen kansalaisia yhtä verisesti kuin Suomen lipun häpäisy!

Me allekirjoittaneet vaadimme täten, että isänmaallisten vaatteiden ja asusteiden (Kiitos-paidat, Suomi-paidat, pilottitakit, suomalaisten olut- ja traktorimerkkien lippalakit, suomalaisten urheilujoukkueiden kannatuspaidat ym.) käyttö sallitaan yksinomaan niille, joilla on esittää seuraavat asiakirjat: todistus Suomen kansalaisuudesta; DNA-testeihin perustuva todistus puhtaasta valkoisesta geeniperimästä; todistus kaikkien veteraani-ikäryhmään kuuluvien miespuolisten sukulaisten taistelusta talvi- tai jatkosodassa (yksikin rintamakarkuri suvussa riistää vaatteiden käyttöoikeuden!) ja Suojelupoliisin myöntämä kansalaisluottamustodistus (jota eivät saa esimerkiksi vihervasemmistolaiset ja muut arveluttavassa poliittisessa toiminnassa mukana olleet). Niille, joilla ei ole näitä asiakirjoja esittää, tulee langettaa tuntuva sakko- tai vankeusrangaistus!"

Mä en kestä, hajottaa ja pahasti. xD

Rakas Supermarket bag

Minulta pyydettiin postausta uskollisesti mukana kulkeneesta Lumi-laukustani, veska edestä, veska takaa -tyyppisesti. Saamanne pitää! Kaivelin kuva-arkistojani, ja sehän osoittautui tuotteliaaksi puuhaksi.

Lumin Supermarket bag XL-mallinen, Vege tan -mallistoon kuuluva laukku on oikeastaan edestä ja takaa aivan samanlainen, miinus tuo alareunan logo.

lumi 4
Tässä laukku ryhdikkäänä.

lumi 1
Tässä laukku ryhdittömänä.

lumi 5
Tässä laukku sivulta.

Sanonpa vain, että kun viime kesällä (?) unelmani Lumi-laukusta kariutui siihen surulliseen havaintoon, että laukuista puuttui tuolloin vielä vuori ja vetoketju, jouduin palaamaan lähtöruutuun täydellisen tilavan ja mustan nahkalaukkuelinkumppanin etsinnässä. Olin riemusta sykkyrällä, kun merkille ilmestyikin syksymmällä Vege tan leathers -sarja, jossa tuo puute (imho) oli korjattu. EDIT: Puute korjattiinkin itse asiassa kaikkiin Supermarket bageihin! Vielä kun malttoi odottaa lähemmäs joulua, pääsi hyödyntämään merkin nettikaupan avajaistarjouksen, josta Stella blogissaan tiedotti. Siitä päätellen, että nämä laukut loppuunmyytiin tuolloin noin vuorokaudessa, en ollut ainoa veskanhimoitsija! Tämä on sijoitus. En enää edes haaveile muista laukuista, sillä tämä on Se Oikea. Jotkut himoitsevat Chanelia, toiset LV:tä, minulle puolestaan tämä on aarre voimakkailla vokaaleilla.

other things (7)
freezer cold (1)
legsy (6)
college pants 6
Winter uniform (1)

Nyt jännäystä, joko tänään posti tuo miehen ennakkotilaaman Heavy Rainin (jonka aion puoliksi adoptoida). Voih, tästä saadaan vielä aikaan tappelu - kumpi pelaa ensin? Ja haluanko seurata vierestä toisen pelaamista vai tavoitella omaa syöksy tuntemattomaan -fiilistä? Ensimmäisen pelikerran kokemuksen saa vain sen yhden kerran...

Olen muuten kohtuullisen pettynyt, uusi AvP -peli on ilmeisesti huonompi, kuin se voisi olla, tai kuin oli odotettu. En nyt ihan innostunut. :(

24.2.2010

Osis Dust It -kuivavaha

Olen skitsahtanut vahoihin. Syytän kampaajaani. Erityisesti tämä Osiksen puuterimainen hiusvaha Dust It valloitti, vaikka yritinkin hetken aikaa tapella vastaan. Piti sit mennä ja ostaa. TAAS.

Se on jännää tavaraa. Sitä annostellaan suorastaan mikroskooppisen pieniä määriä maustesuutinta muistuttavista, hyvin pienistä rei'istä. Puuterimaista, perunajauhoa muistuttavaa vahaa voi ottaa joko käsiinsä ja sitten hieroa hiuksiin, tai ripotella varovasti suoraan esimerkiksi hiuksen tyveen. Pieni pöyhäisy ja ooh-la-la mikä noste ja uudelleen muotoiltavuus! Seuraavassa pesussa sitten kannattaakin käyttää syväpuhdistavaa shampoota saadakseen raapittua jauhoisen aineen varmasti vekeen hiuspohjastaan.

Saman merkin aiemmin jo esittelemäni Thrill-kuituvaha, joka siis on jo huomattavasti kiinteämpi ja hieman kosteampi (silti aika kuiva) töhnä, toimii hyvin pitkälti samalla tavalla, mutta antaa rankasti enemmän tukea ja pitoa. Miinuksena sen voi saada jopa klimppiintymään, jos heittäytyy ihan villiksi.

Olen ehkä hieman aivopesty: käytän siis tällä hetkellä todellakin tukkaani kahta erilaista, mutta melkein samanlaista vahaa. Lol.

blend in black 1

45 minuuttia: Tappavat farkut

Tänään 45 minuuttia -ohjelmassa kerrotaan, miten Turkissa on kuollut suuri määrä tehdastyöntekijöitä farkkujen kulutuskäsittelyn takia. Muodissa olevia kulutuksia tehdään hiekkapuhallumenetelmällä, joka on EU:ssa kielletty, Turkissa se kielletiin vasta hiljattain. Menetelmä aiheuuttaa hengenvaarallista pölykeuhkotautia, johon ei ole parannuskeinoa.

"Tauti on alussa oireeton, mutta se kehittyy vähitellen lisääntyviksi hengitysvaikeuksiksi, kun sidekudos korvaa terveen keuhkokudoksen. Sairauteen ei ole parannuskeinoa.

Ainakin noin 40 turkkilaisen farkkutyöntekijän tiedetään tähän mennessä kuolleen pölykeuhkotautiin. Suurin osa heistä oli alle 30-vuotiaita. Sairastuneiden määrä on todennäköisesti paljon suurempi, koska ainakin 15 000 ihmistä on käyttänyt työssään hiekkapuhallusmenetelmää." -MTV3.fi

Aihe on ilmeisesti nostattanut ison melun Turkissa. Jos maa haluaa päätä EU:n jäseneksi, sen on parempi toimia ja vähän äkkiä.

45 minuuttia: Tappavat farkut tänään MTV3:lla klo 20.00.

Vinkistä kiitos Vedalle!

Nyt kävi näin

Hups.
mmm untitled bottle 3
mmm untitled bottle 2
Maison Martin Margiela: (untitled)

Taas pitkällisen nuuhkuttelun päätteeksi en voinut vastustaa kiusausta. Minulla ei ole mitään muuta sanottavaa puolustuksekseni, kuin että tummanvihreä, hieman eläimellinen ja suolainen lemu miellytti nyt vähän liikaa nenääni. Onpahan vaihtelua.

Colette toimitti kolmessa arkipäivässä Ranskasta Suomeen, ei mitään valittamista. ^^ Sen sijaan valittaa voisi ei-pakkasenpitävistä ovipuhelinsysteemeistä tässä talossa... Mutta mikäs tuossa, ehkä lähettimies on jo tottunut tähän.

Lue myös arvioni Untitled-tuoksusta!

23.2.2010

Tigi Freak of Nature Volumizer & Thickener

Jokin aika sitten Bubble kyseli, että olenko tehnyt tukalleni jotain uutta viime aikoina. Vastasin, että en, mutta jälkeenpäin tajusin vastaukseni olleen ihan väärin. Olenhan nimittäin hetken käyttänyt jossakin mielenvikaisuuden tilassani ostamaani Tigin tuuheuttajatöhnää. Se muuten oikeasti tuuheuttaa ja paksuunnuttaa hiuksia. En ihan tarkkaan enää edes muista, miksi kuvittelin tarvitsevani ekstratuuheutusta, mutta ehkä sillä oli jotain tekemistä uuden, ekstralyhyen tukkatyylin kanssa. Osatekijä voi myös olla 1) hiusten kausiluontoisesti ja kenties talven siivittämänä tukan lievä ohentuminen 2) Brunette Goddessin kähärää niin tehokkaasti taltuttava luonne, että tukka melkein jo alkaa lässähtää. Pitänee hetken käyttää jotain muuta.

Joka tapauksessa olen jäänyt koukkuun. Tuoksu on ihanan kirpeän sitruksinen ja raikas, juuri minun makuuni. Töhnä levittyy kätevästi hiuksiin ja vaikutuksen huomaa välittömästi pyyhkäistyään kättään pehkonsa läpi. Ei jää likaisen tuntuiseksi, ei tahmaa. Vaikutus säilyy koko päivän ja vähän seuraavaankin. Tököttiä neuvotaan levittämään kosteisiin hiuksiin, mutta väittäisin sen kokemukseni mukaan toimivan kyllä kuivassakin tukassa.

Palatakseni kysymykseen... Tämän töhnän käytön lisäksi olen alkanut takkuunnuttaa pehkoani lievästi tupeeraamalla jonkin verran ja nostatuttaa sitä tyvestään Osiksen kuivavahojen avulla. Miksen ole tehnyt aina näin? Ilmava pehko tuntuu siltä kuin olisi saanut ihan uuden pään!

blend in black 7
Tigi Love Peace & the Planet Freak of Nature Volumizer & Thickener,
Feel Uniquessa n. 10€

Vihreä tunika, toispuoleinen tukka ja mielipidepostauksia

Pistäkää nyt oikein kovasti merkille tuo väri, jossa eilen hilluin. Siis väri. Kokomustista ja tylsän värisistä asuista palautetta antaneet lienevät nyt onnensa kukkuluilla, tai jos eivät, niin kyllä pitäisi kivuta sille kukkulalle nyt erittäin nopeasti. Eilisessä viiletyksessä päälläni oli Tukholmasta löydetty ja Maijan painostuksesta/kannustuksesta herätysostettu armeijanvihreä tunika. Sopii myös harmauden kaveriksi, mutta tämä väriasia nyt hämäsi niin, että oli pakko kehystää vihreys skarpilla mustalla.

Disclaimer: Oli mulla takkikin. Nätti myös tuo lumisade.

in the army green snow 6
Tunika - H&M, villatakki - Filippa K, laukku - Lumi, leggingsit - Gina Tricot, kengät - Vagabond Thelma, rannekoru - H&M Men, kaulakorut - Fashionology.nl ja All Saints

Tukkaani kulutin vaihtelun vuoksi jopa hieman aikaa. Föönäsin ja suoristin ja suin nimittäin puolikkaan päätäni hieman etäisesti samaan tapaan kuin aikaisemmassa kokeilussani, jossa osoitin itselleni, että halutessani imitoida laajalti levinnyttä puolikaljutrendiä, hiuksia ei tarvitse välttämättä leikata toispuoleisen lookin saavuttamiseksi (vaikk tuolloin olinkin jo hyppäämässä band wagonin parturintuoliin). Miinuspuoli: sängenpuute voi haitata. Plussapuoli: ekstramuunneltavuus. "Tsiisus, kasvaako sun hiukset NOIN nopeasti?" Takasuikale jäi törröttämään. Törröttäkööt.

in the army green snow 1
Tumma, patinoituneen ja karhean oloinen metalli sopii muuten yllättäen erittäin loistavasti armeijanvihreän värin kaveriksi!
in the army green snow 4
in the army green snow 3
in the army green snow 7
Kuvista kiitos miehelle

Kaikille mielipidekirjoittamisesta kiinnostuneille muotibloggareille tiedoksi, Tiiti tarjoaa kattavat alkeisohjeet tähän vaativaan taitolajiin, taattuun tiitimäiseen tapaan. Eräs tietty, nenäkäs journalistiopiskelija kihertää paitaansa tajuamatta, että voisi taas olla henkisen kasvun paikka. Johan siitä edellisestä kasvupyrähdyksestä kuluikin tovi. Tiiti roks!

22.2.2010

Nahan ja metallin liitto

Mitä saadaan, kun yhdistetään nahka, ketjut ja rannekorurakkaus? Jotakin aivan mielettömän kaunista.

Unearthed luo kauniita ja eksoottisia esineitä nahasta. Kahden sisaruksen pyörittämä merkki pitää majaansa Los Angelesissa. Kauppa löytyy Etsystä täältä.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Kuvat: Unearthed

21.2.2010

"Anorektikot harvoin ovat liharuuan käyttäjiä"

Päivän huumoripläjäyksen tarjoilee Helsingin kaupunginvaltuuston keskustelu kasvisruokapäivästä. Only in the real world! Video postattu myös ainakin Helmi otsalla -blogissa.

Huomatkaa myös se hyvin jjjännältä kuulostava edustajamies....Joko alkaa edes vähän kiinnostaa politiikka? ;P

Yksityiskohtia

Joitakin inspiroivia yksityiskohtia ja yhdistelmiä:

LOOKBOOK.nu:
Viitta. Shortsit. Saappaat. Tahtoo!

LOOKBOOK.nu:
Pitsiä. Harmaata ja kivipestyä. Sivukalju. Aika vaarallinen tyttö.

LOOKBOOK.nu:
Klopottimet. Kietaisuhousut. Paljettitakin alta pilkistää pitsipaita. Sanon ei paljeteille. Sanon kyllä klopottimille.

LOOKBOOK.nu:
Army-henkiset housut. Ja nilkkurit. Nämä yhdistettynä klassiseen jakkuun ja muutenkin siistin tyylikkääseen ulkomuotoon. Tällein se tehdään!

LOOKBOOK.nu:
Pitkät, mustat helmat. Keväämmällä, kun helmat eivät enää kerää lunta, loskaa ja märkää hiekkaa, saatan hurahtaa. Teitä on varoitettu.

LOOKBOOK.nu:
Valkoista vasten suorastaan aggressiivinen musta. Tällä tavalla mä koen ko. syvän värittömyyden. Läpikuultavat kankaat ja huput - what's not to like?

Löytyykö lukijoille näistä suosikkia? :)

20.2.2010

Aeryn Sun valitsee meshin

Olen asteittain ollut lämpenemässsä mesh-kankaille. Läpinäkyvyys sinänsä on ollut mielestäni kaunis yksityiskohta jo viime keväästä puretun kankaan muodosa, ja nyt pitkällisen lämpenemisen jälkeen voin sanoa hurahtaneeni myös meshiin. Syy on tässä: Aeryn Sun ja Farscapen kolmannen tuotantokauden jakso The Choice.

Jaksossa sankarittaremme Aeryn on vetäytynyt suremaan kuollutta rakastettuaan syrjäiselle ja synkälle planeetalle, joka on täynnä meedioita ja muita huijareita sekä kuka mistäkin syystä piilottelevia lurjuksia. Masentunut ja itsetuhoinen Aeryn juo paljon, näkee näkyjä ja on välinpitämätön matkakumppaneitaan, jotka yrittävät saada häntä palaamaan takaisin alukselle, kohtaan. Tästä asetelmasta seuraa erinnäisiä konflikteja. Mikä oleellisinta, Aerynin surupuku on tummanruskea, riekaleinen samettimekko, jonka alla löysähkö meshpaita ja rikkinäiset meshleggingsit. Demonstroin screencapeilla:

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Taidan tehdä seuraavista rikkinäisistä sukkahousuista tuollaiset hihat. -.- Kaunista on se, miten läpinäkyvä kangas löysänä muodostaa ryppyjä ja laskoksia ja täten mielenkiintoisen pinnan, joka muuttuu liikkeiden mukaan...

Scifissä, jossa maailma on tumma ja karhea, ei mikään kliininen ja iloinen sirkusmaailma, suositaan aika paljon mustan lisäksi hyvin murrettuja sävyjä. Aerynin likaisen ruskea, valosta riippuen lähes jopa hieman vihertävä, asu puhuu samaa värikieltä kuin esimerkiksi Alien 3:ssa hahmoilla on nähty. Sekin muuten sattumoisin lurjusten parissa, vankilaplaneetalla. Armeijavaikutteetkin ovat olemassa yksinkertaisissa vaatteissa ja yksityiskohdissa, tässä esimerkiksi Aerynillä on reitensä ympärillä asekotelo, joka tosin entisen sotilaan mielentilasta johtuen on jaksossa tyhjä. Pitäisiköhän aloittaa henkilökohtainen trendi ja sitoa pari nahkanauhaa toisen reiden ympärille... Tankkitopit ja perusteepparit kuuluvat niin-ikään Farscapessa ihmismäisimpien hahmojemme vakiopuvustuskseen. Samoin kyllä nahkaliivit, nahkatakit ja nahkahousut...

Kevään, toivottavati lyhyelle, ostoslistalle: mesh, mesh, mesh.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...