31.1.2010

"Miks tää laiva heiluu?"

Puuh, kotona viimeinkin! Kuolema meinasi yllättää kaikkien kantamusten kanssa, mutta jotenkin sitä sai raahattua itsensä hytistä terminaaliin, terminaalilta ratikkapysäkille, pyäkiltä asemalle ja asemalta junaan. Niin ja junasta autoon, autosta kotiin. Ei kuulosta ihmeelliseltä, mutta kun olkapää kramppaa, takana on kolmen tunnin yöunet, aamupala jäänyt väliin laivan keikkumisesta tulleesta pahoinvoinnista ja edellinen ateria on kolmelta yöllä lautasellinen pyttipannua, on happi vähän hukassa. En ole eläessäni ollut yhtä väsynyt matkustamisen aikana ja sen jälkeen kuin nyt. Vieläkin tuntuu, että lattia alla heiluisi ja keikkuisi.

Mutta kivaa oli! Risteilystä kuvia luvassa "sitten joskus", kunhan saan muutaman sata kuvaa koneelle, valittua ja muokattua niistä helmiyksilöt ja sitten vielä upittua ne johonkin. Tähän hommaan tulee varmaan helposti uppoamaan tuntikausia... SMÄYGH. Mutta nyt en aio vaivata päätäni minkäänlaisilla velvollisuuksilla, nyt pitää palautua.

Luggage

P.s. Miitistä sai nyt niin paljon tavaraa mukaansa, että varmaan pistetään pian pystyyn arvontaa (eli tyrkytän teille kaikkea mitä en itse tarvitse :D)! Palaillaan!

Haaste: Asukokonaisuudet arkeen ja juhlaan

Sain Marilta tällaisen haasteen:

1. Mene jonnekin nettikauppaan.
2. Etsi sieltä itsellesi mieleiset vaatteet, jotka pukisit arkeen ja juhlaan.
3. Tee erilliset kollaasit asuista.
4. Lisää haaste omaan blogiisi ja esittele kollaasit.
5. Haasta kolme bloginpitäjää tekemään haaste.

Käytin apuna Polyworea kollaasien tekoon. Kaupaksi valitsiin Lagarconne.comin.

Arkeen simppeliä, käytännöllistä ja mielenkiintoisia yksityisohtia, unohtamatta tietenkään lämpimiä asusteita. Noista Helmut Langin leggingseistä ilmeisesti löytyy joko jo nyt, tai vähintään hyvin pian halpisversiot Gina Tricotista!


Juhlaan pukeudun yleensä arkivaatteita soveltaen, sillä juhlin sen verran harvoin, ettei ole mitään järkeä ostaa erikseen juhlakamppeita, joita käyttäisi ehkä pari kertaa vuodessa. Oikeastaan siis ensimmäisen kollaasin vaatteet soveltuisivat hyvin myös juhlimiseeni noin käytännössä, mutta tässä teoreettisessa tilanteessa valitsen nyt juhlatamineiksi veistoksellisia, ylväitä vaatteita:Jos seuraavat ihmiset eivät ole tehneet tätä haastetta, niin haastan juuri teidät: Zionnah, Prefecta ja Malou! Toki myös muut saavat tähän tarttua... :)

Risteily alkaa olla tätä lukiessanne ohi ja kotimatka edessä. Palaillaan linjoille illemmalla, viimeistään huomenna maanantaina!

30.1.2010

These are the days


Synkkää, terävää, kiiltävää, kovaa, kylmää, pistävää, haikeaa, pehmeää, harsomaista, repaleista, lempeää, sotkuista, lämmintä, utuista.

29.1.2010

Kevätinspiraatiota catwalkeilta

Valitsin muutamia suosikkejani kevään catwalkeilta. Tässä siis joitakin ready-to-wear -näytösten helmiä! Suosikikseni nousu ainakin lukumääränsä puolesta Demeulemeesterin mallisto, joskin Balmainin militanttiviba ja armeijanvihreä väri nyt yllättäen vetosivat aika kovaa...

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Löytyykö suosikkeja? :)

Odottelua

Välipäivitystä. Odotetaan hytteihin pääsyä ja ohjelman alkamista. Sydämentykytyksiä. Nälkä. Ruoka kasilta.

Mee
Goodie bag 2
Goodie bag

Behind The Scenes: Topshop SS10

Bongasin Elenitan blogista taas yhden Behind the Scenes -videon, tällä kertaa Topshopin kevät- ja kesämalliston 2010 kuvauksista. Jotenkin on tosi hauskaa seurata edes vilaukselta ammattikuvaajien työskentelyä, ja kaikenlaisissa Huippumalli haussa -ohjelmissa allekirjoittanutta amatööriharrastelijaa onkin oikeastaan eniten kiinnostunut juuri ne kuvaukset ja lopulliset kuvat.

Olkaapa siis hyvä!

H. R. Gigerin töitä Tampereen taidemuseossa 30. 1. alkaen!

Nyt kaikki scifin ja H. R. Gigerin töiden ystävät kuulolle! Tämän kevään ajan (30. 1. - 5. 4. 2010) Gigerin taiteeseen voi tutustua Tampereen taidemuseon hyvin ainutlaatuisessa näyttelyssä! Tsekkaa lisää tietoa museon sivuilta.

"Vuonna 1940 syntyneen monitaitoisen taiteentekijän tuotantoa esitellään piirrosten, videoiden, veistosten ja kuvadokumentaatioiden muodossa. Näyttelyssä on omistettu osa-alueita ALIEN, ALIEN 3, POLTERGEIST II ja SPECIES –elokuville, joihin Giger on luonut maailmanlaajuisesti tunnettuja olioitaan. Näyttely on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä H.R. Gigerin kanssa ja näyttelyn on tuottanut Deutsches Filminstitut / Deutsches Filmmuseum.

Yleisöllä on ensiluokkainen mahdollisuus tutustua taiteilijan luonnoksiin ja suunnitelmiin, joiden pohjalta elokuvahistorian tunnetuimman hirviöt toteutettiin. Gigerin taiteessa ominaista on hänen itsensä kehittämät biomekaaniset figuurit, joissa yhdistyy ihminen ja kone. Giger tunnetaan myös levynkansitaiteestaan sekä hänen nimeään kantavasta, Sveitsissä sijaitsevasta museosta."

Image and video hosting by TinyPic
H R Giger: ALIEN Necronom IV, 1976

Me ainakin miehen kanssa niin mennään katsomaan tää.

Kaunistelu ei ole kaunista

Uudelleenpostausta taas muinaisesta ja kadonneesta videosta... George Carlin ja kaunistellut ilmaukset! Ollaan ytimessä. Todellisuuden tuska kätketään jargonin alle. Siinä on miettimistä siinä, millaisten ilmausten keskellä elämme...


George Carlin - Soft Language

Glenn | MySpace-video

Elokuvan valta ja Brokeback Mountain

Katsottiin miehen kanssa Brokeback Mountain. Hänelle ensimmäinen kerta, minulle kolmas tai neljäs.

Elokuvilla on valta antaa meille uusia ajatuksia, murtaa ennakkoluuloja ja tarjota toisenlaisia näkökulmia. Itse asiassa kaikki ympärillämme näkyvä media muodossa jos toisessakin, sekä ihmisten toiminta ja asenteet, rakentavat ja tuputtavat meille tietynlaista kuvaa todelliuudesta. Se kuva vaihtelee kulttuurista riippuen, vrt. jenkkien yltiökielteinen asennoituminen kommunismiin ja kaikkeen edes siihen päin nyökkäävään, kun me täällä Pohjoismaissa syleilemme onnellisesti sosiaalidemokratiaa ja kauhistelemme jenkkejä. Sanoudun silti täysin irti kulttuurirelativismista. Kannatan myös tästä eteenpäin sivistyssanojen linkittämistä johonkin käsitettä määrittelevään lähteeseen, jos kerran prassailla haluaa. Päästä keksittyjä anglismisivistyssanoja, tai siis ylikultturellisia yli-intelektuelli-alfapätemisiä, vastustan tyystin. G. Carlinin sanoin, "Sounds important - IT ISN'T." Takaisin asiaan.

Pitkin elokuvaa tulimme käyneeksi keskustelua hahmojen luonteista, sekuaalisuuteen liittyvistä tabuista kulttuurissamme, homoista valtamediassa tarjotusta stereotyyppikuvauksesta ja siitä, miten tabu ylipäätään koko aihe on ollut, ja pitkään.

On jotain kiehtovaa siinä, että elokuvassa homohahmot ovat päälle päin hyvin maskuliniisia, äijämäisiä (toinen toki enemmän kuin toinen), heteromaisia, cowboy-tyyppejä. Eihän länkkäreissä ole homoja ollut, eikä villissä lännessäkään homosteltu, eihän. Elokuvan 300 homoeroottiset vihjailut ja siitä myöhemmin väännetyt vitsit myös osuvat tässä mielessä ihan ytimeen - ihan kuin homoseksuaalisuutta ei olisi ollut jo vuosisatojen, vuosituhansien ajan. Ja mitä sitten?

Image and video hosting by TinyPic
Kuva: Paramount Pictures

Brokeback Mountainin vivahteikkaat tavat kuvata paitsi itsestään kiellettyjä haluja löytäviä ihmisiä, myös näiden läheisiä, jotka joko tyrmäävät totuuden tai yrittävät kieltää sen, katkeroituvat siitä tai lopulta tulevat sinuiksi asian kanssa, ovat aivan mestarillisia ja loistavia, tunteita herättäviä kaikessa minimalistisuudessaan. Tämä ei ole mitään vähä-älyistä saippuaoopperaa, vaan hyvin todentuntuinen kuvaus, jolle varmasti löytyy katetta ihan oikeasta elämästä. Tätä se on tai voi olla. Tätä se on joskus ollut. Siitä voi oppia jotakin.

Lukion historian opettajamme Risto Palttala (terveisiä Ripelle!) sanoi ensimmäisellä historian tunnillamme, että historia on ihmiskunnan muisti. Oppikaamme siitä. Miten voisimme arvostaa nykyisiä olojamme tuntematta sitä veristä ja kärsimyksen täyteistä tietä sen takana? Miten voisimme nähdä mihin olemme taas menossa, jos meillä ei ole muistissa mitä aiemminkin on jo vastaavissa tilanteissa tapahtunut?

Iso käsi edesmenneelle Heath Ledgerille ja Jake Gyllenhaalille.

Tämä ei ole mitään uutta pähkäilyä, kaikki tämä on sanottu ja analysoitu jo lukemattomia kertoja, mutta aina välillä kaljatuopin äärellä sitä itsekin oivaltaa asioita.

P.s. Tämän jälkeen seurattiin Club Dreadia, teinikauhua, jossa on tissejä. On ilmeisesti tärkeää, että kun ensin kaksi pimua ja mies vetäytyvät lomasaarella hautakammioon vetämään lärvejä ja suorittamaan kimppaorgioita, "tuuli" sulkee kivisen oven hetkeksi ja sitten kesken miehen tissien nuolemisen muinaisnaamaripäinen murhaaja viiltää miehen, ja samalla äsken paitansa riisuneet naiset juoksevat kiljuen hysteerisesti, ja vielä kaiken huipuksi nämä pimut vielä juostessaan pakokauhun valtaamina verenhimoista ja pelottavaa murhaajaa pakoon läpi viidakon pukevat ne paitansa yllättäen päälleen. Sitten toinen putoaa kalliolta alas ja toinen murhataan uima-altaan ja ihmisjoukon viereen. Myöhemmin hedelmämaskottiasuista uhria vaanii hedelmämaskottiasuinen murhaaja. Huuu....

Ja hei, muut leffafriikit ja mediakulttuurista muutenkin kiinnostuneet huomio! Yle Teemalla on menossa kolmiosainen, aiemminkin esitetty dokumenttisarja Elokuvan kätketty kieli. Hyvin jännittävää analyysia ja korkealentoista pohdintaa!

28.1.2010

Nahkapaloissa risteilemään määränpäänä Tukholma

Tällaisella setillä mennään ainakin osa risteilystä. Kuka tietää mitä Tukholman päästä löytää... ;) Poikkeuksellisesti sallin itselleni ne maltilliset heräteostokset, kunhan ovat pirun hyviä heräteostoksia. En halua muodostaa itselleni etukäteen ostoslistaa, joka ohjaisi koko ajan havainnointiani siitä, mitä kaikkea ympärillä oikeastaan on. Pari kertaa olen lähtenyt toiseen kaupunkiin metsästämään jotain tiettyä asiaa, ja sitten viilettänyt ympäriinsä sen yhden asian perässä ja lopulta turhautunut siihen, etten ole löytänyt siitä. Hups, siinä se iltapäivä onkin mennyt. Mulle parempi näin.

Risteilyllä siis päällä Ann Demeulemeester -henkiset leggingsit, T by Alexander Wangin ihana ja unelmanohut, kauniisti laskeutuva tunika venekaula-aukolla ja maailman parhaat korkkarit, Missyt. Mausteena kynsiä, linnunkallo ja piktät kynsikkäät lyhyiksi ranteisiin rutattuina. Muunnelmia saa vetämällä hihat taas pitkiksi, kyynärvarsiin ulottuviksi, ja/tai jättämällä toisen hihan kokonaan pois Michael Jackson -vibaiseksi. Jos tulee kylmä, laukussa kulkee mukana neuletakki.

lets go have a cruise, ann 7
lets go have a cruise, ann 3 (1)
lets go have a cruise, ann 6
lets go have a cruise, ann 5
Leggingsit - JC, tunika - T by Alexander Wang, kengät - Vagabond Missy, korut - Fashionology.nl, pitkät hansikkaat rytättyinä lyhyiksi - Asos

Olen ihastunut tähän asukokonaisuuteen jo näin etukäteen sen verran paljon, että saatan hillua tällä köykäisesti molemmat laivaillat, vaikka usein pidetäänkin pahana olla samassa asukokonaisuudessa kahdesti. Mutt koska en yleensä paitojani paljoakaan hikoile ja sukatkin voi vaihtaa, niin miksipä ei.

Palaillaan asiaan sunnuntaina! Pari ajastettua postausta on viikonlopulle luvassa, joten tsek back!

Extreme cold weather mask

Viime päivien pakkaset ovat saaneet kylmälle herkän naamaihoni toivomaan järeitä suojia. Lapsena paleltuneet posket reagoivat viimaan kohtuullisen kivuliaasti ja ihoa puuduttavia pakkasvoiteita en halua käyttää - uskon, että on parempi, kun olen tuskallisen tietoinen ihoni huutavasta hädästä ja hakeudun pikaisesti suojaan.

Armeijalla olisi vastaus tähänkin ongelmaan. Jos kommandopipo tuntuu turhan kevyeltä ratkaisulta, niin tämä jenkkiarmeijan maski Varustelekasta olisi astetta järeämpi ratkaisu. Kui ois, pistetäänkö yks semmonen, viisi euroa käytettynä? Aiheuttaisin luultavasti pakokauhua talsiessani tämä päässä lipastolle luentoja kuuntelemaan.

Image and video hosting by TinyPic

Tsek tämä ja lisää kuvia tästä upeasta esineestä Varustelekan sivuilta.

Australia kieltää pienet rinnat lapsipornona

Tämä on nyt päällä: Australian Classification Board (ABC) on aloittanut sensuurin, joka koskee aikuisviihdejulkaisuja, joissa on pieniä rintoja. Miksi? Koska ne muistuttavat liikaa keskenkasvuisten lasten rintoja ja ovat täten suorastaan lapsipornoa. Saa nähdä kestääkö tämä järjettömyys. Ettäpä jos on A-kupin rinnat, niin sitten potentiaalisesti herättelee pedofiliaa. Tai viedäänpä pidemmälle: jos sattuu pitämään pienistä rinnoista, on ilmeisesti potentiaalinen pedofiili! Viestihän on myös nuorille naisille selvä: pienet rinnat -> lapsi, suuret rinnat -> aikuinen nainen.

Tietolähteenä Australian Sex Partyn julkaisema lehdistötiedote ABC:n viimeisimmästä, toisesta kieltopäätöksestä. Linkkivinkistä kiitos Riepalle.

27.1.2010

Kiiltoa, pitsiä ja varpaita

troll hair and shiny lace 6

Suunnittelin jo aiemmin soveltavani pitsileggingsejä myös kiiltoleggareiden kanssa, ja nytpä pistinkin suunnitelman toteutukseen. Kiiltoa katoaa aika lailla, mutta pitsisen pintakuvion ja eläväisen taustan erottaa silti. Aika hauskalta näyttää!

troll hair and shiny lace 1
Kiiltoleggingsit - Ida Sjöstedt, pitsileggingsit ja tunika - American Apparel, koirariipus - Kaipaus: Guardian Dog 2, lahja mieheltä, kynsiriipus - Fashionology.nl
troll hair and shiny lace 7
troll hair and shiny lace 8
Jaloissani näkyy edelleen kesällä sandaaleista saadut rusketusrajat. Onkohan ihoni vaurioitunut lopullisesti liiasta jalkojen paahtamisesta...

troll hair and shiny lace 3
Tukka nousi vahan ansiosta tuolla alimmissa kerroksissa, hauskasti tulee kuohkea pörrötukkapolkka. Saa sitä vähän pöyhiä, jos haluaa sen pysyvän... Risteilijät, tulette näkemään minua alati möyhimässä päätäni!

Mukavaa keskiviikkoiltaa ihmiset!

Parka, voi Maria

Taas kerran olen hörähtänyt asiaan, johon en olisi koskaan uskout hörähtäväni. Tai oikeastaan kahteen. Toinen on parkatakit (jotka ovat tähän asti olleet mielestäni vain rumia) ja toinen maastonvihreä väri (joka on tuonut minulle mieleen vain teini-vuosieni maalaisjunttieen maastokuvioidut vaatteet ja pässinpäiset älyväläykset). Kun nämä yhdistää, saadaan uusin himotuksenkohteeni: maastonvihreä parkatakki, tai jotakin sinne päin. Maastonruskeakin voisi menetellä.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic


Ensimmäisen sykäykseni sain luultavasti alitajuntaisella tasolla blogeja selaillessani - onhan näitä nähty. Tiedostavalle tasolle uusi oivallukseni tuli nähtyäni maastonvihreän takin Nooran päällä. Lähes heti tajusin, että myös Salkalla on varsin himoittava parka. Jos aiemmin en ole tajunnut lämpeneväni ilmiölle, niin näiden neitien ansiosta olen nyt myyty. Kiitti vaan hei!

Erilaisia tuntomerkit tavalla tai toisella täyttäviä takkeja löytyy tipottain sieltä täältä, myös harmaana ja jopa mustana. Jokin tässä vihreässä nyt kuitenkin vetää - ehkä se on se juuri se militaristinen viba, josta Stellakin taannoin kirjoitteli (ja onnistui myymään tän konseptin mulle lopullisesti puhuessaan Matrixin reaalitodellisuuden yksinkertaisista ja koruttomista vaatteista. Puhukaa mulle scifistä, niin mulle voi myydä melkein mitä vaan.). Olen kyllä jo tosin kerran jos toisenkin kuolannut Varustelekan tarjontaa ja manannut liian isoja kokoja suunnilleen kaikessa kätevässä (paitsi karvalakeissa, niistä on vain tälle pehkopäälle liian pieniä kokoja). Mies taas on ottanut Varustelekasta tilaamisen jo lähes tavaksi - erityisesti kengissä näyttää olevan niin, ettei mikään muu yksinkertaisesti kestä tämän vaativaa käyttöä, paitsi ne armeijajalkineet.

Nytpä bongasinkin putiikista tsekkiläisen, vuoritetun talvitakin, joka olisi tuntomerkkeihin riittävän hyvin sopiva. Ei parka, mutta pitkähkö, maastonvihreä, lämmin ja halpa. Koko on vähän kysymysmerkki, pienin kun on mitoitettu minua kuusi senttiä pidemmälle ihmiselle. Toisaalta 25 eurolla ei oikein kaupasta saa talvitakkia ylipäätään. Naisellisempaa, ohuempaa versiota voisi sitten jäädä metsästämään kevään korvalla. Joka tapauksessa Varustelekasta taitaa lähteä tilausta parille villakaulurille ja villahuiville.

Image and video hosting by TinyPic

INFOA blogiristeilystä!

Hei, jos joku blogiristeilylle lähtevä ei ole vielä huomannut Mintun blogissa infopostausta risteilyn sisällöstä ja aikatauluista sun muista, niin tsektsek!

IIks aaks ja pöks, ylihuomenna se jo on! Miten tässä pystyy mihinkään kouluunkaan keskittymään kun on alkaa olla ihan liekeissä jo viikonlopusta?! :D Sori mun loputon hype, yritän vähän rajoittaa. Ainakin vähän. Ensi viikolla sitten suomalainen blogistan pursuilee kymmenistä risteilyraportoinneista, ja minä aion todellakin kantaa korteni siihen kekoon. :P

Iltapäivemmällä luvassa vielä postausta uudesta päähänpinttymästäni!

26.1.2010

Vagabondin kevätuutuuksia!

Enkö juuri päässyt sanomasta, että Vagabondin nettikauppaan tulee lähipäivinä kevätuutuuksia, kun sinne jo niitä pärähtikin! Kuola valuu, kuola valuu....

Tenerife X2:
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Lugano:
Image and video hosting by TinyPic
Madeira:
Image and video hosting by TinyPic
Cala Pi:
Image and video hosting by TinyPic

Awwww, näistä kuolaan erityisen paljon Madeira-mallisia, beigeharmaita mokkakorkkareita ja Cala Pi -sandaaleja (joissa tosin on jalalla vakava hikoamisriski -> hiertymisriski vaikka millaisia aineita käyttäisi, hikijalkaisen kokemus puhuu. Vain sukka voi pelastaa.). Myös Tenerifet ovat aika ronskit, erityisesti nuo ensimmäiset!

Kesällä on edessä joka tapauksessa uusien sandaalien hankkiminen, pari kesää palvelleet H&M-gladiaattoriläpyskät ovat olleet jalassa maailman parhaat, niillä on shoppailtu täysin tuskatta tuntikausien maratoneja, mutta ne alkavat pian ratkeilla liitoksistaan... Katsotaan nyt!

Kuvat: Vagabond

Vagabond SS2010 Behind the Scenes

Bongasin Vagabondin blogista hauskan videon kevät-/kesämalliston 2010 kuvauksista. Behind the Scenes -videolta voi havaita mm. sen, miten syksyllä Pariisissa ilmeisen viileissä oloissa kuvattu materiaali näyttääkin oikeassa kontekstissa hyvin keväiseltä ja lämpimältä. Itse palelen nähdessäni paksuja takkeja muilla ja ohuita kamppeita itse malleilla.Nettikaupan puolelta löytyy jo maistiaisia uuden sesongin mallistosta, ja lisää uusia ihanuuksia pitäisi nyt ihan lähipäivänä ilmestyä niin verkkokauppaan kuin liikkeisiinkin...

Issey Miyaken L’Eau d’Issey Fleur de Bois - tässäpä teille hajuvesinimihirviö

Stockalle on ilmestynyt taas uusi sanahirviöhajuvesi. Pullo oli kuitenkin sen verran kiintoisa kaikessa yksinkertaisuudessaan ja epätavallisessa, puisessa ulkomuodossaan, että oli sitä lähestyttävä nuuhkimaan. Puinen ilmestys on Issey Miyaken L’Eau d’Issey Fleur de Bois (alhaalla olevassa kuvassa oikeanpuolimmainen pullo on tuo naisten versio), eli taas uusi flänkkeri. Tuoksutellessani vetistä ja todellakin hieman puun mieleen tuovaa kukkaistuoksua mieli karkasi jonnekin kauas hyvin hyvin hiljaiseen ja rauhalliseen paikkaan. Mies ihastui raikkaaseen ja aavistuksen kirpeään tuoksuun, mikä on valitettavaa minun kannaltani - sen harvan kerran kun mies jostain pitää, alan tuntea pakottavaa tarvetta turvautua tähän helmilöytöön. Pitänee jonkun kerran suihkutella tätä iholle ja nuuhkia syvään.

Image and video hosting by TinyPic
Kuva: TheMoodieReport.com

Puinen pullo kätkee sisälleen ruusua, mimosaa, freesiaa, setripuuta ja ambraa.

25.1.2010

Tukkakokeiluja ja Osis Thrill

Olen huomannut, että kun käyttää hiuksiinsa vahaa, voi tukkaansa muotoilla loputtomasti uudelleen. Ei mikään uusi havainto ihmisille, jotka ovat minua tutumpia kaikenlaiste erilaisten hiustuotteiden kanssa, mutta minulle tämä löytö on ollut aika mullistava! Niin mullistava, että kuulostan ihan piilomainokselta asiasta puhuessani. (Ihan omasta pussistani olen kustantanut.)

Demonstroin muutaman erilaisen hiuslookin, joita innostuin kokeilemaan sukiessani päätäni ympäri ja solmuun!

Lähtötilanne:
Hair experiments 13

Laitetaan päähän Osiksen Thrill -kuituvahaa, joka on siis kohtuullisen kuivaa ja joustavaa tavaraa, joka ei kuivu päähän yhteen asentoon, vaan sitä voi muotoilla uudestaan tukassa:

Hair experiments 14
Hair experiments 15
(Ulkonäkö on kuin mansikkajogurtilla, mutta tuoksu on aika puhdas ja raikas)

Aloitetaan ronskilla sivujakauksella. Lookki ei ole niin huoliteltu kuin sen pitäisi lopullisessa käytösssä olla, mutta ajatus on tärkein. Etuheitto kaipaisi vielä ekstrakiinnikettä.

Hair experiments 2
Hair experiments 4

Sitten kiskaistaan haituvat takaraivolta kohti otsaa. Viimeistelyä taas tarvittaisiin (ehkä jopa saksia), mutta tästä sovelluksesta pidän ehkä eniten:

Hair experiments 7
Hair experiments 1

Sitten taas ronskia sivuheittoa, tällä kertaa vielä enemmän over the top. Toinen puoli päästä sliipataan pitkin päätä. Tämä muuten hyvä, mutta saa kasvot näyttämään niin... neliömäisiltä. En koe sitä omakseni:

Hair experiments 6
Hair experiments 5

...Ja sitten vielä takaisin lähtötilanteeseen:

Hair experiments 11

Hyvä tukkatöhnä, tykkään! Vähän tosin meinaa jäädä pää rasvaisen näköiseksi kun liikaa sillä leikkii. Taidanpa ehkä vielä hommata kuitenkin sen kampaajani käyttämän Dust It Mattifying Powderin samalta merkiltä... Siinä pito on vähäisempää, mutta toisaalta hyvin tuntui sekin tukea antavan.

Jes, mies palasi tänään kotiin työreissultaan (ja sukuloisimiselta sen päälle), tässä on jo ehditty vetää vatsat täyteen kasvispaistota ja punkkua, seuraavaksi ohjelmassa: lisää punkkua. ^^

24.1.2010

Tammikuiset tex mexit

Eilenpä siis vietettiin tex mex -iltamaaa hyvän ruuan ja hauskan seuran parissa. Noora toimi emäntänä, vieraina itseni lisäksi Rieppa, Sanna, Maija, Jossu ja Rhia. Illan mittaan tuli paitsi syötyä ja juotua, myös laulettua paljon, pelailtua Trivial Pursuit Teamia ja jotkut jopa neuloivat. ;) Kiitos kaikille mukana olleille hauskasta illasta. :)

Tortilla night 230120010 2
Tortilla night 230120010 9
Tortilla night 230120010 13
Tortilla night 230120010 1
Tortilla night 230120010 16
Tortilla night 230120010 17
Tortilla night 230120010 21
Päällä T by Alexander Wangin mekko, mummulta peritty vyö ja Fashionologyn riipukset. Illan mittaan päälle päätyi vielä H&M:n lärpäkeneuletakki lämmittämään. Maija muuten opasti kestävän silmämeikin tekoon neuvomalla läträämään runsaasti puuterilla, ja testattuani vinkkiä olin koko illan aivan ihmeissäni - sehän toimii, luomivärit eivät ensi kertaa ikinä ole leviämässä mihinkään! Ostoslistalle: puuteri.

Yllä Rhia
Tortilla night 230120010 42
Ja Sanna
Tortilla night 230120010 30
Ja Noora!
Tortilla night 230120010 31
Ja Maija sekä neulomus!
Tortilla night 230120010 46
Kaikki laulo!
Tortilla night 230120010 32
Jossukin ;)
Image and video hosting by TinyPic
Kuvatekstiksi: "-Maria, tän kuvan jälkeen sä et tule koskaan saamaan töitä. -I'll drink to that!" Kuvan otti Noora P.s. Pirkka Lager EI ole sponsorini.
Tortilla night 230120010 33
Paparatseja talo täynnä!
Tortilla night 230120010 25
Chilisuklaakakkua jälkkäriksi. NOM.

Nyt sitten seuraavaksi edessä ensi viikonlopun risteilyn jännäykset. Tunnelman virittelemiseksi Tiiti jo kirjoittikin hyviä ohjeita risteilyä koskien! ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...