6.12.2010

Varusteleka-kampanja!

Nyt kuulolle kaikki hoi! Minulla on teitä varten ihan hurjan rokrok kampanja tiedossa! ^^
Varustelekasta otettiin minuun yhteyttä ja tarjottiin mahdollisuutta Heijastuspinnan lukijoiden saada alennusta sekä nettikaupasta, että varsinaisesta liikkeestä Helsingissä. Ihan mielettömän makee juttu!

Heijastuspinnan lukijat saavat täten 15% alennuksen kaikista Varustelekan normaalihintaisista tuotteista ajalla 6. 12. - 12. 12. Alennuksen saa koodilla ILOVELEKA.

Liikkeessä alennuksen saa, kun tarjoaa kassalla mitä tahansa lappusta, jossa lukee tuo sama alennusskoodi. Sydämiä saa piirrellä mukaan. :) Siinä myös yksi paikka shoppailla lahjoja rakkaille näin joulun alla. Kaiken hyvän lisäksi Varusteleka postittaa ilmaiseksi verkkopankin kautta maksettaessa. Miten mahtavaa! Myös palauttaminen on ilmaista, eli ihan huoletta voi tilata sovitettavaksi.

lovelekakoodi

Meillähän on tässä kotitaloudessa ollut jo pitkään Varusteleka-symppaus päällä, tässsä blogissa ensimmäinen maininita on erään itäsaksalaisen karvahatun haikailu toukokuussa 2008. ;) Nähtävillä myös yllä olevassa kuvassa.

Erityisesti mies on meillä kunnostautunut hyvien ja kestävien (ja toki kivasti edullisten) perusvaatteiden hankinnassa armeijan ylijäämätavarapaljoudesta. Kengät ja villapaidat esimerkiksi on todettu aivan ensiluokkaisiksi. Ja rukkaset. Ja kaulaliinat. Ja lämpöliivi. Ja joku laukku. Pian sillä on varmaan myös Extreme Cold Weather Mask.

Varustelekan hyvän ja edullisen tavaran lisäksi uppoaa heidän huumorinsa ja itselleen nauraminen minuun, meihin, ihmisiin yleensä. Tsekatkaa vaan tuotekuvaukset, niin tiedätte, mitä tarkoitan!

Ja tuon mieheltä kuvaan lainaamani villapaidan vielä ostan itsellenikin, joskin pienemmässä koossa. Jos tavara on ollut armeijan käytössä, se ei ole sekundaa tai kertakäyttöön tehtyä. Arvostan.

Saa kertoa kavereillekin. ;)

5 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Huippujuttu! :)

Anonyymi kirjoitti...

"Ydinsodankestävän" laukun tuleva omistaja kiittää. :P

Maria kirjoitti...

Hihii, mahtavaa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Armeija, yäks! Armeijakrääsä, yäks! :(

Maria kirjoitti...

Höpsistäpöpsistä, hyvää kamaa on, käytössä kestäväksi todettua. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...