22.12.2010

Mikä on tää väri?

new color 8

Hups, tulin hurahtaneeksi väriin. Tämä tosin sopii juuri ja juuri monokromaattisen linjaani ja kaikkien mahdollisten muiden vaatteiden kaveriksi, joten ihan en tullut romuttaneeksi vaatekaappini harmoniaa. Jaa, mikähän tämä väri nyt sitten on. Hiekka/kameli/kerma/arse/nude/beige? Kuvissa se punertaa enemmän kuin luonnossa.

Aina toisinaan näitä hurahduksen purskahteluita on ilmennyt, erityisesti keväisin, ja vaaleat nudet ja pastellit näyttävät niin raikkailta. Saatan ehkä ostaa paidan huomatakseni sen kotona olevan väärää sävyä: joko liian tunkkainen tai kalsea, tai jotain. Tämä värisävy on täydellinen.

Vaalean värin yleinen huono puoli: armottomuus. Se likaantuu helposti, leventää, ei huijaa tippaakaan ihmisen luontaista muhkuruutta piiloon tai piilota pimeyteen alta läpitunkevia alusvaatesaumoja. Mikä ei mustassa tai muuten vaan tummassa värissä näkyisi, näkyy kyllä vaaleassa.

En tiedä laajeneeko kaappini värivalikoima tämän enempää, mutta hulluuden nimissä voi aina kokeilla jollakin yksinkertaisella vaatteella, jonka voi tarvittaessa siirtää kotivaatekäyttöön. Tämä mekkohan on Gina Tricotin sitä samaista puuvilla-elastaanimatskua, jonka pitkähihaiset (mustat!) minimekot tuli jo todettua oikein jämptin tuntuisiksi päällä ja käytössä. Ei pahemmin veny käytössä muualta kuin helmasta.

new color 3
Mekko - Gina Tricot, harness - Zana Bayne Leather, buutsit - Gardenia, rannekoru - Oxxo, sormukset - Kalevala koru, Fashionology.nl ja Blue Bayer Design
new color 5
new color 1
Kasa metallia, Chanelin Black Satin -kynsilakka ja Macin Myth-huulipuna. *sydän kaikille*

Ai niin. Selviydyin jotenkin viime viikosta, sain Tamperelaisen jutunkin tehtyä siinä mylläkässä ja olen yhä ELOSSA. Tosin yhden epädediksellisen pikkuesseen kohdalla feidasin ja päätin, että olen kyllä nyt jo tässä kohtaa ansainnut lomani. En suostu tuntemaan huonoa omatuntoa (oikeasti piiskaan itseäni tästä ihan epäterveesti). Ehkä se muu maailma voi odottaa sen verran, että lataan ihan oikeasti akkuni.

Mukavaa jouluaaton aattopäivää armaat lukijat! ^^

P.s.
Kuvani on taas päässyt jonkun hengentuotoksen osaksi. :) Tällä kertaa parin joulun takainen otos jouluvalonaamavärkistä pääsi komeilemaan jouluvalojen energiakulutuksesta kertovaan, lyhyeen "miettikää ihmeessä pidättekö jouluvaloja yötä päivää päällä" -artikkeliin. Hehe, eipä olisi itselläni tullut mieleen moinen silloin, kun testailin putkea miehen äidin takapihan ulkovaloihin. :P

Kauhean hyvä juttu tämä Creative Commons, ja vielä parempi, että sitä myös käytetään paljon. "Joustavaa tekijänoikeutta luoville ihmisille", kannattaa tutustua. :)

11 kommenttia :

bubble kirjoitti...

Puuteri on ihana väri, se voi samaan aikaan olla sekä moderni että tuulahdus menneestä. Ja oon huomannut, että se sopii erityisen hyvin punaisten hiusten kanssa ;)

Anna kirjoitti...

OMG, en meinannut tunnistaa :D Mutta kannattaa olla varovainen. Minun kokomustaan vaatekaappiini livahti muutama vuosi sitten yyyksi pieni ja viaton punainen paita. Nyt siellä asustaa jo mm. valkoisia paitoja ja muitakin punaisia paitoja ja aargh, keltainen paita ja vaikka mitä muutakin ällövärikästä! Siitä se lähtee :D

Maria kirjoitti...

Bubble, joo puuterihan kans jäi puuttumaan värinimilistasta :D

Anna, apua, pitää olla varovainen ettei karkaa mopo käsistä :DD Mut punasta mulla ei kyllä luultavasti tulla näkeen. :P Paitsi korkeintaan ehkä pipoissa. Tonttulakeissa. :P

Kirppu kirjoitti...

Höh, miksi miksi minä olen pitkäselkäinen? Tuo TOPPI (:D) peittää mulla just persaukset, olisi ihana minimekko mutta ei. Jos olis 8 cm pidempi ni sitten menis. Siun päällä aivan ihana ja menee mekkona. Joskus tää eli 170 senttinen varsi on haitaksi heh. Ihanaa joulua, harnessi näyttää hyvältä puuterin kanssa!

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

tuli tässä mieleen yhtäkkiä, kun sinähän pidät siitä Fazerin piparisuklaasta, eikö? Ja se on aika kallista noin yleensä. No, kävin tänään rautatieaseman viereisessä postissa, ja siellä ne myi joulusuklaitaan pois puoleen hintaan, ja siellä oli mm. sitä piparisuklaata. Eli ostinpa sitten sellaisen kun halvemmalla sai. x) Jos tämä nyt edes yhtään kiinnosti tai mitään. ^^

P.S. Ihanan värinen tuo toppi/mekko, vaikka yleensä mustaa suosinkin. ^^

Anonyymi kirjoitti...

Korostaa muotoja ihan eri tavalla kuin musta

Maria kirjoitti...

Kirppu, hehee, joo, lyhyydstä se etu, että voi pitää pitkiiä topppeja helposti minimekkoina :P Mut sit mietis tätä mun ongelmaa: yleensä kun menee kattoon sit ihan oikeesti mekoiksi tarkoitettuja, ne taas on mulle auttamatta aivan väärän pituisia! :D Lyhentäminen aina automaatio... :>

Anonyymi, tieks, mäkin kävin just samas postissa ja sieltä tarttu piparisuklaata mukaan :D Se tosin tuli ja meni jo... ;P Mutta kiitos huomaavaisuudestasi, se lämmittää mieltä :) Ja kiitos muutenkin :)

Anonyymi, joo, sitä tulee ihan uudella tavalla kattoneeks itteensä :D

viiriainen kirjoitti...

Tuo väri on tietenkin se mitä lapsena värikynillä väritellessä kutsuttiin ihonväriseksi :-)

"Voiks antaa sen ihonvärisen, et saan tän naaman väritettyä?"

Maria kirjoitti...

Aa, tietenkin! :D

Prefecta kirjoitti...

Hyvin sopis tohon settiin vielä tonttulakki!

Ihanaa joulua Maria ja mahtavaa ens vuotta!

Maria kirjoitti...

No se kyllä! :D

Kiitos, ja sitä samaa myös mitä parhaimmiten sinullekin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...