24.12.2010

Joululahjat mallia 2010

Tämän vuoden joululahjasaalis oli juuri sellainen kuin toiveissani olikin: toivottua ja tarpeellista, vähän turhamaista, muttei mitään järjetöntä tavararöykkiötä.

X-mas gifts 2010
Kalevala korun Lumo-korvakorut, hopeaa. Silmuja esittävät muodot ovat kivasti orgaanisia, ja tuovat mieleen jopa hieman luut... ;o Herkässä kauneudessa jotain salaperäisyydestä uumoilevaa...
X-mas face
Ällös välittäkö vakavasta ilmeestä, korvaansa tähtääminen oli vähän vaikeaa painavan kuvausvermeistön kanssa.
X-mas gifts 2010
X-mas gifts 2010
Mieheltä sain toivomani Serge Lutensin hajuveden Chergui, eli mausteisissa aavikkotuulitunnelmsssa mennään. Niin dyynimäistä! Olen jopa siitä vanhasta testeristä vähän ripotellut kirjan sivuille tuoksua... Serge Lutensin sivuilta tilattaessa mukana tuli myös kasa testereitä, joten lahjapakettini oli varsin tuoksuva. :) Ihanaa!

Alkusyksynä Lontoosta ostettu Un Bois Vanille onkin jo aika lailla tyhjennetty. Jos se ei kuluisi niin nopeasti, olisin jatkanut muuten lakritsi-vanilja-linjalla. Chergui puolestaan
koostuu hunajasta, myskistä, suitsukkeesta, tupakanlehdestä, heinästä, ambrasta, kurjenmiekasta, ruususta ja santelipuusta. Lopputuloksena siis mausteisen makeahko, ehkä joidenkin nenään raskaanpuoleinen, ei-läpitunkevan-feminiininen tuoksu. Me likes!
X-mas gifts 2010
Sähköhammasharja. Kiitos, mummu! Olen meinannut hankkia pariinkin otteeseen.
X-mas gifts 2010
Äiti värjäsi hienon huivin. Ei voi kuin ihastella noita eläväisiä kuvoita kankaan pinnassa!
X-mas gifts 2010
Eläköön piparisuklaa! Ja eläköön normisuklaa!
X-mas gifts 2010
GT:stä löytäneet tontut sikahienoja t-paitoja! Mustavalkoista ja hieman synkkää, muttei kuitenkaan liian pelottavaa vibaa. Ihan just mua!
X-mas gifts 2010
Miehen äiti on selkeästi kuunnellut, kun olen intoillut Esko Valtaojasta ja tämän vaikutuksesta maailmankatsomukseni selkiytymiseen teinivuosina. Olen jopa ollut kuulemma (ainakin silloin) nuorin fanipostin lähettäjä herra Valtaojalle, ihan miehen itsensä mukaan! :D Lukekaa kirja "Kotona maailmankaikkeudessa".

Olikos siellä mieleisiä lahjoja tai lahjattomuuksia? :)

8 kommenttia :

NooranElämää kirjoitti...

Jee, säkin sait hammasharjan! :D

Kivoja lahjoja, tontut kyllä tuntee sun tyylin :)

Wilhood kirjoitti...

Kivoja lahjoja oot saanu!

Olit muuten ensimmäinen, jolta oon kuullu George Carlinista. Tulit mieleen näin jouluaattona kun näin tämän postauksen: http://fuckyeahtattoos.tumblr.com/post/2444194142/george-carlin-took-forever-with-all-the-detail :)

Polenka kirjoitti...

Sain avomieheltäni ja ystävältäni ison kasan Roald Dahlin lastenkirjoja, ihanaa! Ovat selvästi kuunnelleet kun olen puhunut nostalgiasta ja vanhoista suosikeistani :)

Maria kirjoitti...

Noora, samiksii! :D Joo, tontut tietää. :) Blogilla ollut ehkä jotain tekemistä siinä.. :P

Wilhood, joo mustakin ne on kivoja. :)Ja OOÄMGEE tota tatskaa, ihan mahtava! :D Kiitos linkkauksesta! ^^

Polenka, voi kun ihanaa :) Se on tosi kiva silloin, kun joku on napannut sieltä jutuista niitä rakkaita asioita tai elementtejä ja selkeästi pitänyt ne mielessä lahjanvalinnassa :) Lämmittää mieltä aiina sellainen ja sellaisesta kuuleminen :)

Anonyymi kirjoitti...

ihania! varsinkin noi korvikset. ootko ottanut ihan reiät korviin, vai onko nuo sellaset ilman reikiä toimivat? saatan muistaa väärin, mutta mulla on sellainen kuva, ettei sulla aikaisemmin ole ollut korvisreikiä.

Maria kirjoitti...

On niis reiät ollu mulla 7-vuotiaasta asti :) Ja ohan mulla ollu gTien ketjukorvikset :)

ajaHiljaa kirjoitti...

Ihan pirun hieno tuo vihreä huivi, vissiin äiti tehnyt ihan omin kätösin suolatekniikalla? :) Hyvä todiste siitä, että yksinkertaisilla jutuilla saa aikaan kaunista.

visuaalisesti vaativa kottarainen kirjoitti...

Kelpaisi muuten mullekin tuollainen pöllöpaita. Vieläköhän noita saisi. <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...