6.11.2010

Ystävyyskapulahaaste

MouMou heitti hauskalla ystävyyskapulahaasteella, joten tässä pesee vastauksia!

1. Mitä vastasit pienenä kysymykseen “Mikä sinusta tulee isona?”

Se vaihteli ajankohdasta riippuen. Ensimmäiseksi halusin olla postinjakaja, "koska siinä näkee hienoja maisemia ja kivoja taloja". Niin, samoja vuodesta toiseen... :D Sitten halusin opettajaksi, arkeologiksi, tähtitieteilijäksi, toimittajaksi, opettajaksi, en-miksikään, ja toimittajaksi. Tällä hetkellä en tiedä.

C360_2010-10-26 12-42-09

2. Mitkä olivat sarjakuvien/piirrettyjen lemppareitasi?

MUUMIT! Omistin kaikki silloiset Muumi-vhs-kasetit, osasin vuorosanoja ulkoa ja Muumi-tietämykseni oli ihan huippua. Luin myös paljon Aku Ankkoja, katselin Alfred J. Kwakia ja Olipa kerran elämää. Myös Maa aikojen alussa -dinoleffasarja oli ihan parasta - silloin, kun noin neljän ekan leffan kohdalla homma ei vielä ollut liukuhihnatuotantomaista kuraa. Jopa muksu huomasi leffoihin vähitellen hiipineen eron. Ensimmäinen leffa on koskettavin ja parhaiten tehty.

3. Lempileikkejäsi?

Pidin aina peilistä ja polttopallosta sekä erilaisista juoksupeleistä, tyyliin rosvo ja poliisi. Itsekseni leikin yhtä kyytiä jossain omassa mielikuvitusmaailmassani ja sain kulumaan tunneittain aikaa ihan vain keskenäni. Tykkäsin hirveästi myös lautapeleistä, mutta tyhmästi kukaan ei jaksanut pelata mun kanssa koskaan. :(

4. Parhaat synttärisi ja miksi?

Ne ainoat jotka muistan, eivät ehkä olleet parhaat... :D Minulta nimittäin vedettiin joskus kuudennella hammas suusta synttäripäivänäni. En pahemmin nauttinut vieraille hankituista herkuista, lähinnä kuolasin ja yritin osallistua keskusteluun sössöttäen. x)

5. Mistä urheilusta pidit/harrastit?

Tykkäsin juoksusta, pituushypystä ja hiihdosta (olin näissä jopa aika hyvä), kunnes aloin inhoamaan kaikkea urheilua ylipäätään.

6. Ensimmäinen musiikki-idolisi?

Jaa, Aikakone oli aika aikaisessa vaiheessa koko luokan tyttöjen fanituskohde. Sen jälkeen muistan Backstreet Boysin kundit aika elävästi.

C360_2010-10-26 12-47-33

7. Paras joululahjasi/ muu lahja, jonka olet saanut?

Ehkäpä tuo järkkäri, tai sitä edeltänyt pokkari. Niillä on ollut niin mieletön vaikutus siihen miten käytän aikaani ja siihen, että olen blogillani saanut näinkin paljon lukijoita. :) Piparisuklaa ja villasukkikset ovat myös olleet viime vuosina todella kovassa huudossa. ;)

8. Mitä olisit halunnut elämässäsi tehdä, jota et vielä ole tehnyt?

Mukamas olisin halunnut traktorikortin ajaa. :P

Haastan eteenpäin kymmenen ihmistä, eli Riikan ja Jennan, Bubblen, Marin, Saran, HeidiB:n, Nooran, Kaokan, Tiitiäisen ja Tiitin. ;)

6 kommenttia :

Saraseeeni kirjoitti...

Wou! Meillä on hyvin yhtenevä piirrettyjen maku ollut! Muumit toimii tähän parikymppiseen vieläkin ja lapsuudenperheen kanssa onkin yleistä höystää keskusteluja muumilausahduksilla : D

Pikkutassut oli kivoja, itse tykkäsin eniten kakkosesta. "Ossi tahtoo munia." Myös olipa kerran elämät oli tosi jänniä ja ne onkin nyt hommattu DVD-boksina. Ah.. miksi nykyään ei enää tehdä niin loistavia ohjelmia? (Oikeastaan listastasi puuttui vain Muskettikoirat, joka oli myös loistava)

Anonyymi kirjoitti...

Eikö "ystävyyskapulaa" saa tarpeeksi kotona?

(Sori, oli pakko.)

Maria kirjoitti...

Joo, Muskettikoirat! Ja se, se, Maailman ympäri 80 päivässä -juttu! Siitä taisi olla joku Kapteeni Nemo -kausikin samoilla hahmoilla, mutta sitä en tullut niin läheisesti katsoneeksi... :P Tykkäsin kans Pikkutassu kakkosesta, ja vielä kolmosestakin. Nelonen oli vielä kohtuullisen ok, muistaakseni, mutta vitonen alkoi olla jo vähän njäh. :P

Anonyymi, MouMoun kapula on niin omanlaisensa!1 ^^

Saraseeeni kirjoitti...

Joo, Maailman ympäri 80 päivässä oli hyvä, varsinkin se jakso, missä pelastettiin prinsessa, oli tooosi jännä pienelle tytölle ; ) Me ollaan varmaan melko lähelle samanikäisiä, kun samat piirretyt tullut katsottua : )

Sara kirjoitti...

Kiitos haasteesta, toteutan sen tässä joku päivä! :)

bubble kirjoitti...

Kiitos haasteesta! Ja hyviä piirrettyjä oot munkin mielestä valinnut ;) Kiva muuten kun tää haaste ei oo liian pitkä, jaksaa jopa tehdä :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...