3.11.2010

Paluu sinisen takin hoteisiin

fogness 5
Takki - H&M, villapaita ja housut - Filippa K, kengät - Vagabond Thelma, laukku - Lumi, korut - Fashionology.nl, Blue Bayer Design ja British Museum, kynsikkäät - Lindex

Tää on sit taas vähän enemmän sitä mua. ;) Musteensininen Henkkamaukan villakangastakki (sininenkin kuulostaa paljon houkuttelevammalta, kun sitä kutsuu musteensiniseksi) on takavuosilta tuttu ja paljon blogissakin nähty: samoilla talvikamppeilla mennään pääpiirteissään kuin edellisinäkin talvina, onkohan tuo jo nelisen vuotta vanha takki? Talvi ja talvi, apua!

Housut ovat uudet, lokakuun viimeisenä päivänä Stockan kanta-asiakaspäiviltä Filippa K:n osastolta löydetyt, mahtavan mukavat ja imartelevat jalassa. Etureidessä on kaksi saumaommelta, mitä lienevät yrittävät sanoa, mutta ihan hauska yksityiskohta muutoin aika perustyyppisiin, joustaviin jersey-pöksyihin. Olin jo aiemmin harkinnut niitä pitkin kuuta, ja lopulta villamekkoja ylenkäyttäneenä päätin, että villapaidoille saa nyt tulla käyttöä housujen myötä. Onhan noita farkkuja kaapissa, mutta olen aika nirso housujen suhteen. Niiden on oltava oikeasti mukavat, ja oikeasti hyvän näköiset päällä. Oikeasti suurin osa omistamistamistani housuista ei ihan täytä kriteerejä, ja siksi lähes välttelen niitä. Asiassa on nyt muutos. ;)

Tässä vielä kökkö kuva Lindexin kökön sovituskoppipeilin kautta (siivotkaa peilinne, kaupat!)
IMAG0075
Näemme tästä (ehkä), että housuista löytyy vetskari ja nappi sekä taskut.

Yhyy, taas on tukasta värit kulahtaneet. Millonkahan se pohjalla oleva platina mahtais kasvaa hiiteen, tällä tukankasvuvauhdilla luulis, et oltais edes jossain puolessa välissä päätä. -.- Hehe, jos ei kerran ole pelkoa värien jämähtämisestä päähän, voiskin vetää seuraavaksi sen vanhan haaveen mukaisesti pään mustaksi. :DD Tosin, sitten olisin luultavasti gootimpi kuin tuntisin oloni mukavaksi. :P

fogness 4
fogness 3
Wohoo, juurikasvu, joka ei normaalisti erotu ollenkaan, erottuu tässä aika hyvin. :D Värivalinta siis toimii: niin se pitkin mennä, että oma väri ei pompahda selkeänä kontrastina esiin.
fogness 1
Värjäsin sormet undead-priestini hiusvärin mukaisesti (ja toki papittaren kunnaksi muutenkin) savuisella violetilla, kyseessä siis Chanel Paradoxal.

Kuvista kiitos miehelle, joka heijastuu sormuksiin alimmassa kuvassa. ;)

Nyt loppuillaksi instailemaan WoWiin. Mukaisaa keskiviikkoiltaa teille kaikille! ^^

4 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Saako kysyä, että mitä mieltä sun mies on sun nykyisestä tyylistä?

Muistelisin, että sulla oli ennen aika värikäskin ja ehkä vähän massaan helpommin sulautuva tyyli. Usein tuntuu, että monet miehet vähän vierastaa erikoisuutta ja toivoo tyttöystävän menevän melkeinpä sillä perusfarkkulinjalla (karmee mikä yleistys, mutta you get the point).

Maria kirjoitti...

Hehe, kysyin tuossa siltä, ja oli kuulemma eka kerta, kun hän on moista kuullut. :P Mun tyyliä pitää "ihan hienona", eikä kuulemma toivois ainakaan sitä perusfarkkulinjaa. :D Mutta me ollaan aika tämmösiä, ettei oo kummankaan mielestä oma asia sanella toiselle pukeutumisesta, olkoon kumpikin sellainen kuin huvittaa. :P Ja ollaanhan me molemmat muututtu vuosien aikana tyylillisesti. :P Mieskin kasvatti pitkän tukan ja parran. ;P

Blogin alkuaikoina muuten mulla oli päällä sellanen kokeiluvaihe (sitä ennen mulla oli se perusfarkkulinja :D), kun yritin etsiä omaa tyyliä. Monet asiat tuntui silloin hienoilta, ja siitä tuo värikkyys. :P Sit kun aikansa blogaili ja lueskeli muiden blogeja, alkoi löytyä sellainen konsensus omassa mielessä, että tällainen yksinkertainen, tumma ja vähän synkän rouhea ja scifistelevä kuvasto on sitä mikä iskee kaikistakaikista eniten muhun, ja jossa tunnen oloni eniten kotoisaksi. :) Nyt oon jo uponnut siihen suohon niin tehokkaasti, että vierastan kyllä noita värikkäiden aikojen kuvia :D x)

MouMou kirjoitti...

Haaste:
http://moumou.indiedays.com/2010/11/04/ystavyysviestikapula/ :)

Maria kirjoitti...

Kiitos haasteesta :) Pikaisia paranemisia!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...