11.11.2010

Mustan liivin inspaus

Aika ohkaseks jäi se viimeisen päivän tenttilukeminen, kun alkaa jutut pursuta ulos korvista. Aina voisi alkaa opetella ulkoa viitteitä tutkimuksiin ja painaa muistiin nippeliä ja triviaa illasta aamunkoittoon ja armageddoniin asti, AINA voisi tehdä kaiken paremmin, hienommin, perusteellisemmin ja työläämmin, mutta ehkä nyt johonkin pitää se raja vetää.

Sen sijaan sain viimein otettua kuvia asusta, josta tykkäsin harvinaisen paljon. Kun saman päivän aikana kaksi tyyli-ikoniani, Anna-Maria ja Zana, olivat yhdistäneet liivihärpäkettä kukin omalla tavallaan tummanpuhuviin asuihinsa (kliks nimiä postauksiin), sain inspauksen kaivaa omanikin esiin.

Olin kesällä skeptinen, tulisiko ohuelle puuvillavaatteelle käyttöä keskellä syksyn ja talven viimoja, mutta tietystikin sovellettava konsepti on yksinkertainen: heitetään minkä tahansa normaalin vaatekerran päälle mielenkiintoiseksi lisäkerrokseksi. Hauskaa, miten suurpiirteisesti samoista elementeistä saa niin erilaisia fiiliksiä aikaiseksi! Tilanteeseen toki sopii hyvin myös Zanan tekemä vyö. ;)

the flap of my wings 7
the flap of my wings 2
the flap of my wings 3
the flap of my wings 11
the flap of my wings 5
the flap of my wings 1
Uusi hani Oxxolta. Nahkaa ja orgaanisen muotoista metallia, mistä tässä nyt ei tykkäisi? ;) No, ehkä siitä, että metalliosat eivät ole täyshopeisia, vaan ainoastaan pinnoitettuja... Jotta varotaanpa sitten paljasta ihoa ja kaikkia liuottimia. Ja vettä.
the flap of my wings 16
Yläkuvan sormus (sori epätarkkuus) Blue Bayer Design, alakuvan sormukset Fashionology.nl
the flap of my wings 15
Sormukseni sen sijaan ovat aina täyshopeisia. Käytän samoja aarteita niin ahkeraan, että ajatuskin pinnoitetuista rihkamista, joiden kaunis pinta kuluu, liukenee ja katoaa sotkun kanssa kauhistuttaa ja tekee surulliseksi.
the flap of my wings 6
Liivi - Weekday, mekko - Gina Tricot, vyö - Zana Bayne Leather, ankh - British Museum

Jännästi kyllä tuo liivi heti tuntui antavan potkua ja innostusta pukeutumiselle, joka sattuneista syistä on vähän tuntunut innottomalta (kyllä, sitä on liikkeellä) viime aikoina. Kerrankin sain vanhat kunnon kiksit. ;)

Rentouttavaa torstai-iltaa kaikille, tää menee nyt väsään torstai-tacoja ja korkkaa yhen oluen.

4 kommenttia :

Charlie, Feminine Bravery kirjoitti...

upeita koruja, etenkin tuo valtava sormus! ihan mahtavia!

xxx Charlie
http://www.femininebravery.com/

Maria kirjoitti...

Kiitos paljon :)

Anonyymi kirjoitti...

Onko tuo Etsy.vom kuinka luotettava paikka tilata? Löysin tuolta (samalta mistä sinun sormus) aivan mahtavimman kaulakorun jonka haluaisin erittäin mielelläni itselleni mutta paypalista eikä sen enempää ulkomaalaisista kaupoistakaan tilaamisesta ole kokemusta niin hieman jännittää.

Maria kirjoitti...

Sori mielettömäst tää mun myöhänen vastaus, ehdin jo kommenttitulvassa unohtaa. :(

Etsyssä voi maksaa Paypalilla, joten siinä mielessä ainakin on ihan turvallinen. :) Tietty kun jokaisen myyjän kanssa asioideen erikseen, niin voihan joku vamma jättää esim. lähettämättä tuotteita, mutta tosiaan se on sit tapauskohtaista. Kannattaa kattoo millaisia ratingeja myyjät on saaneet, ihan niiku Ebayssaki. :) Noi keiltä mä oon ostanu on ainakin olleet tosi luotettavia ja laittaneet tavaran postiin supernopeasti. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...