20.11.2010

Mielentappaja

Onpa tullut oltua jossakin ihmeellisessä loppuunpalamisen mielentilassa viimeiset päivät. Kun parista seuraavasta viikosta selviää, niin on kyllä ansaittu loma paikallaan.

Kun ei ole muuta jaksanut, niin edes Dyynejä on tullut luettua. Ja vähän sotkettua rannetta. Jotenkin tämä mantra jatkumoineen on avautunut viime aikoina ihan uudella tavalla - niiin paljon, että tästä kulttitekstistä on tullut varteenotettava ehdokas päässäni viliseviin tatskaideoihin, joista en siis yhäkään osaa päättää mieleistäni. Never mind se hutera käsiala ja puuttuva välimerkki. Tätä edeltävää suttua käsivarren pituudelta ette sit näekään. ;P

C360_2010-11-20 09-07-42
Want.
C360_2010-11-20 09-06-03

Palaillaan hei päiväjärjestykseen mitä pikimmiten! Sillä aikaa mukaisaa lauantaita kaikille!

3 kommenttia :

mya kirjoitti...

Jaksamisia! Tiedän tunteen... Hieno fontti tatskassa, mutta toi ranne taitaa olla yks kivuliaimmista paikoista tatskalle?

Maria kirjoitti...

Jaksamista sinnekin Mya! :) Joo, ranne taitaa tehä aika kipeetä, mutta toisaalta jos ei tuon isompaa kuvaa/tekstiä nn ehkä sen kestää. ;P Ainakin tosi monet on kestäny. :D

HeidiB kirjoitti...

Mulla on myös miljoona tatuointiideaa mielessä pyörinyt jo monen monta vuotta. On lumihiutaleita, feenix-lintua (onpa jopa ystävä piirtänyt mulle luonnoksenkin jo) ja horror-tyyppisia pin-up tyttöjä. Litany against the fear on myös yksi mielessä pyörineistä ideoista, tosin koko teksti ja mahdollisesti selkään/lapaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...