17.11.2010

Kynän kärki

Image and video hosting by TinyPic

Mikä täydellinen koru (miksei jopa lahjaidea!;)) kaikille kirjoittamisen ystäville: mustekynän kärkiosa (onko nibillä tähän yhteyteen jokin fiksu suomennos?) riipuksena pitkässä metalliketjussa, löytöpaikkana Leviticus. Jotain alennuksiakin jopa juuri muuten meneillään.

Kärjen terävyys tuo mieleen hieman kynnet ja piikit - juuri sopivan uhkaavaa ja dramaattista fiilistä kauniin ulkokuoren alla! Kuitenkin itse esine ei ole kovin pelottava tai synkkä, se vain vihjaa jotakin sellaista, mikäli katsoja niin haluaa. Kärjet ovat antiikkia, joten jokaisen korun luvataan olevan hieman erilainen.

Olen kyllä nyt aivan harvinaisen myytyä likkaa. Tontut kuulolla nyt. ;)

Image and video hosting by TinyPic
Kuvat: Leviticus

10 kommenttia :

Mohn kirjoitti...

Oih, aikas ihana!! Olen otollista maaperää tällaisille, kyllä uppoaa!

Maria kirjoitti...

Se on joo ^^ Ettei oltais vähä samiksia. ;)

Rhia kirjoitti...

Mustekynän teräksi minä noita ainakin olen kutsunut =)
Hauska koru kyllä. Aitoja teriä joskus tulee vastaan kirppiksillä ja vanhan tavaran kaupoissa. Kannattaa pitää silmät auki niin voi askarrella korun ihan itse :D

tyär kirjoitti...

Hei!
Nyt hyppään kyllä ihan asiasta kukkapurkkiin ja esitän sulle semmosen kysymyksen kuin:
Mahtuuko Lumin XL kokoseen laukkuun kansio? (ja vielä sen lisäksi jotain muutakin) :)
Harkitsen kyseisen laukun ostoa ja olen mittonut kansiota (siis semmonen ihan perus kovakantinen kansio) ja vertaillut laukun kokoon...ja sen mukaan menisi, mutta tosiaan olisi kiva jos laukkuun sais mahdutettua jotain muutakin koulupäivän aikana tarvittavaa.

Olisin erittäin kiitollinen vastauksesta :)

Maria kirjoitti...

Rhia, joo, ehdottomasti! ^^ Jännittävää, ettei ole tullut ajatelleeksi tällaista ennen. :P

Tyä, ömmm, itse en käytä kansioita, joten en edes omista sellaista -> vaikea sanoa luotetettavasti. :> Kuitenkin laukku on joka suuntaansa aika lailla tilavanpuoleinen, jopa tilaihmeellinen, ja mä olen saanut mahtumaan siihen ihan järjettömän kasan tavaraa, ja äkkiseltään tuntuu, että jos kansio vaan itsessään mahtuu laukkuun, niin tilaa on kyllä vaikka miten jakaa muillekin tavaroille. :P. Lontoon reissulla mulla oli se käsimatakatavarana, ja siellä kulki tosiaan järkkäri ison putkensa kanssa, sandaalit muovipussissa, kirja ja paksu Elle-lehti, kosmetiikkaa litran vetoinen mingrip-pussi täynnä, lompsa ja känny, jotain random sälää ja takaisintulomatkalla jopa se mun ohut nahkatakki kaiken tämän LISÄKSI. :D Mä sanoisin siis tältä pohjalta, että mahtuu mahtuu, mutta kun en tiedä miten paksua kansiota ajattelit mukanasi kuljettaa ja mitä kaikkea muuta haluat sen lisäksi kuskata, niin en uskalla luvata ja pyhästi vannoa. :) Mut oikeesti, toi laukku kyl vetää ihan hämmästyttäväl taval sairaan paljon tavaraa, ja mä oon ollut siihen hurjan tyytyväinen. :)

Maria kirjoitti...

Niijoo, ja mä sanoisin, et sen jälkeen kun sijoitin rahaani Applen Powerbookkiin, niin toi Lumin XL Supermarket Bag on kyl ollut se paras sijoitus heti sen jälkeen. :)

Mohn kirjoitti...

Mainostan nyt sullekin, että oletko törmännyt Hopealukkiin? Siellä on kanssa kaikkea ihanaa:

http://hopealukki.mycashflow.fi/

Maria kirjoitti...

Ei ole tuttu, kiitos linkistä! :)
Sen sijaan hopeakellari.fi on mulle tuttu: sekin kannattaa tsekata! ^^

Mohn kirjoitti...

Ah, kiitos itsellesi linkistä, enpä ollut Hopeakellariin törmännyt! Kaikkea kivaa näytti sielläkin olevan. Pitäisköhän tässä laittaa ihan lotto vetämään...

Anonyymi kirjoitti...

Näppärämpi henkilö kaivertelee tuommoista lyijykynistä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...