23.11.2010

Kirkas aurinko, kirkkaampi mieli

Huh huh, kyllä on aikaa siitä, milloin viimeksi olisin ollut näin väsynyt about kaikesta. Olo on tässä ollut kaikkien opiskeluun liittyvien esseiden ja dedisten kanssa kuin jännitetyllä jousella, joka voi milloin tahansa napsahtaa poikki - ja osa jutuista on yhäkin vaan aloittamatta silkasta kiireestä. Tässä viitekehyksessä pakkasten paras puoli onkin siinä, että sen mukana tulee usein myös kirkas sää, ja olen kyllä juuri niitä ihmisiä, joiden mielialaan sellainen vaikuttaa kuin taika. Pimeys ja ankeus käyvät pitemmän päälle raskaaksi, varsinkin, jos mieli on muutenkin synkkänä. Onneksi auringonpaisteella on sellainen taipumus kirkastaa sitä päänsisäistäkin maailmaa. ;)

Arvatkaa, mihin olen taas koko viimeisen viikon pukutunut? No siihen villaan. Nyt kun alkaa yksi ohut villapaita olla liian vähän, voi siirtyä puuvillaiseen pitkähihaiseen + villatakkiin lämpimämpänä vaihtoehtona. Pakkasten yhä kiristyessä yhdistelmä tulee sitten olemaan villapaita + villatakki. Mies on varustautunut talvipakkasiin hienoilla kamoilla Varustelekasta. Itsekin aloin haaveilla paksusta ja harmaasta villapaidasta hipelöityäni sitä miehen päällä. Sen voisi ehkä värjätä mustaksi... ;)

Laitoin muuten aika nopeasti kyllä takin kiinni ja pipan päähän.

firs pics with snow 2010 3
Nahkatakki - JSFN via Ellos, Yossi huppuhuivi ja kynsikkäät - All Saints, villatakki - Filippa K (viime vuoden joululahja mummulta), mekko - Gina Tricot, villasukkikset 2kpl - Falke, buutsit - Gardenia, laukku - Lumi, korvikset - gTie
firs pics with snow 2010 4firs pics with snow 2010 1
firs pics with snow 2010 2
Parturissakin on tullut taas käytyä, Miia osaa kyllä asiansa! Tyypit, tsek HohDEsign, jos etsitte käsistään hyvää, osaavaa tekijää!

Kuvista kiitos kaunis miehelle. ^^

P.s. Jesjes, sain parahiksi priestinikin levulle 80, kun ehkä jo huomenissa tulee Shattering-patch, joka on alustusta siis Catalle... Maa hajoaa ihan kohta!

4 kommenttia :

Chenille kirjoitti...

oi, niin hieno on tuo villatakki! Voin vaan kuvitella kuinka ihananen pehmoisen lämmin se on! Hyvä mummu!

Ja hiukset on myös todella hienot!

NooranElämää kirjoitti...

Yhyy, et voi Maria mennä enää nahkatakilla ulos. Siellä on liian kylmä! :D

Leikin taas jotaki holhoojaa <3

Neitimys kirjoitti...

Hiukset näyttää mahtavilta, kyllä tuo toispuoleinen leikkaus vaan sopii sulle niin hyvin (: alkaako tämän hetkinen väri oleen lähellä sitä sun luonnollista hiusväriäs?

Maria kirjoitti...

Chenille, joo, se on yks parhaita joululahjoja kyllä :) Kiitos :)

Noora, yhyy, joo, huomasin sen kans tossa luennolta tulles. :< Ihan oli auringonpaisteessa vielä lämmin kun alla oli paksusti, auta armias kun takas tulles oli pimeetä ja VIIMAISTA. Mutkun tykkää tosta liikaa... ;o

Neitimys, kiitti. :) Joo, jotain tommosta se mun oma sävy on, hivenen harmahtavampi vain, ja olisiko asteen vaaleampi (toi sävy kyllä vaalenee pesuissa, valittu siksi ihan aavistuksen tummemmaksi, että sulautuu sitten kivemmin juurikasvuun). Tosiaan alla on edelleen sitä vaalennusta platina-ajoilta, niin siksi tuppaa noita vaaleampia raitoja vaan jäämään paljon, tosin mikäs siinä. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...