28.11.2010

Hieman homs... housuinen

Tässä on oikeastaan koko viikon mittaan menty aika lailla monotonisella linjalla: vaihteleva villatunika ja vaihtelevat housuleggingsit (termi siitä, että alkaa kyllä olla niin paksua ja jämäkkää kangasta, että puhtaat kalsariviittaukset eivät oikein näyttäydy perustelluilta). Tarpeen mukaan päälle jokin neuletakeista päälle. Vaihtelua saa aikaiseksi koruja ja kenkiä vaihtelmalla.

On myös hauskaa, miten housumman alaosan lisäämällä (niin usein mennään niillä villasukkiksilla) asu saa heti uudenlaista skarppiutta ja ryhtiä. Minimittaisten helmojen ystävälle on myös piristävää vaihtelua olla välillä rauhallisin mielin siitä, millä korkeudella se helma kulloinkin viilettää.

feelin good 4
feelin good 11
gardenia boots 2
gardenia boots 4
feelin good 7
feelin good 8
Neuletakki - H&M, villatunika - Filippa K, leggingshousut - Gina Tricot, buutsit - Gardenia, riipus ja sormukset - Fashionology.nl, rannekoru - Oxxo

4 kommenttia :

Athene kirjoitti...

Sinä se vaan oot aina niin törkeen hyvännäkönen! Nyt kerran sut ihan livenäkin nähneenä voin todeta, että kyllä kelpaisi ittellekin olla yhtä vaikuttava ja piristävä näky. (: Sitten yksi kysymys. Sun villasukkiksista nimittäin :D Osaatko yhtään sanoa että kuinka monta prosenttia niistä on ihan ehtaa villaa. Nimittäin nyt on kyllä alkanut tuntua ettei ihan koko talvea mennäkään 80 denierisillä kuten ennen, ja oon yrittänyt tehdä tässä vähän hinta-/materiaalivertailua. Vinkit otetaan mielihyvin vastaan.

Nimim. Voiko koiran päästää yksin lenkille? Jääkausi ei oo mun juttu.

Maria kirjoitti...

Hehe, kiitos :)

Villasukkiksissa lukee, että "55% villaa (omg, noin vähän :S) 28% puuvillaa, 15% polyamidia ja 2% elastaania". Oon vähän yllättynyt tuosta suhteesta, mutta eniveis, kyllä pitää hyvin lämpösenä. :P

Tosin näin -15 pakkasasteessa kahdetkin päällekäin on kyllä mulle itelleni auttamatta liian vähän, tarttee päälle jotain lisäkerrosta (esim. löysemmät housut joiden väliin jää ilmaa).

Mulla on kokemusta vaan Falken yksilöistä, ja ne on kyllä hyvin toiminu ja pitäny kutinsa. Ainoa miinus on nukkaantuminen ajan myötä. Yhteen pariin on varvasosaan tullut reiät, jotka on pitänyt parsia. Amarilla on kuitenkin myös villasukkiksia, onko peräti myös leggareita, ja Blu Foretilla villasilkkisekoitteisia, jotka tosin taitaa olla vielä kalliimmasta päästä kuin Falket.

Jotkut on kans tilanneet netistä, ainakin tällaisesta paikasta löytyy villaisia yksilötä, myös Falkea.
http://www.tightsplease.co.uk/tights/material/wool-tights/
:)

sokeri kirjoitti...

Olen itse kanssa todennut villasukkikset + paksut legginssit yhdistelmän verrattoman lämpimäksi. Nyt tosin kirmasin ostamaan ihan aidot toppahousut kun piti kuvailla koko päivä ulkona. Taisin nähdä sut muuten perjantaina bussissa 13. Mulla oli sellainen eskimovarustus, vihreä M65 parka ja ne toppahousut, bikerbootsit... Jahkasin aikani morjestanko ja sit ehditkin jäädä pois kyydistä. Tsekkaan blogisi lähes joka päivä.

Katri kirjoitti...

Omat asuvalintani ovat viime päivinä näyttäneet kutakuinkin samalta. Mustaa, mustaa ja gt:n leggingsit, jotka ovat siis nimenomaan housuleggingsit. Kävin itseasiassa tänään etsiskelemässä samanmoisia kuin nuo sinun ovat, mutta en löytänyt yhtä päheitä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...