13.11.2010

Damir Doma ja venekaula-aukon kauneus

Jotakin kaunista ja herkkää (ja ylihinnoiteltua) LN-CC -verkkokaupasta bongattuna.

Damir Doman ohuessa mekossa on monta minua miellyttävää ominaisuutta: unelmanohut materiaali, epäymmetrinen helma, huolittelemattomia reunoja (rullaantua saavat, kunhan eivät purkaannu kovin helposti!), ihanan pitkät hihat, jotka voi vetää ranteiden yli ja venekaula-aukko. Silti päälle 200 dollaria on vähän liikaa jostakin lopulta aika yksinkertaisesta, olkoonkin nyt, että mekossa on 15% kashmiria. Onneksi voi aina ihailla.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Kuvat: LN-CC

Saanen kysyä tuosta venekaula-aukosta: MIKSI tätä ei hyödynnetä edukkaampien merkkien vaatteissa paljoakaan? Mistä tahansa perusmekosta saa elegantisti hotin ja vaan ihan pirun tyylikkään muotoilemalla sille perus v- tai o-kaula-aukon sijasta venekaula-aukon, joka peittää kyllä rintakehää, mutta paljastaa niskaa, hartioita ja vähän solisluutakin. No, makuasiahan se tämäkin on, ja kaikelle aikansa ja paikkansa. Silti tätä vaihtoehtoa kaipaisi valikoimiin.

3 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Itsekin tykkään venekaula-aukoista, MUTTA toisaalta eivät ole ehkä kaikkein käytännöllisimpiä... Tämä siksi, että rintsikoiden olkaimethan ne ikävästi tuppaa pilkistämään, jos on todella leveä kaula-aukko. Ainakin itsellä jää leveät venekaula-aukot tuon takia ostamatta, kun en kiiltäville (eli siltikin erottuville) silikoniolkaimillekaan lämpene.

THE DIVINITUS kirjoitti...

i like ... ^_^

Maria kirjoitti...

Anonyymi, tuo on kyllä totta, mulla itselläni on yks sellainen tunika, joka suunnilleen tipahtaa jo toiselta olkapäältä poiskin. ;PO On se taitolaji tehdä tuo hyvin. Toisaalta onhan sitä myös olkaimettomia rintsikoita. :)

The Divinitus, me too, very much! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...