1.11.2010

Cataclysm tulossa, acco aktivoituWorld of Warcraftin seuraava laajennus, Cataclysm on kuukauden päässä - pitihän se aktivoida account ja vähän katsella jo nyt tehtyjä muutoksia. Uudessa pelilaajennuksessa siis tuntemamme maailma revitään kirjamellisesti auki, vanhat tutut paikat Barrensista Tanarikseen muuttuvat ja samoin tekevät questit. Nyt on siis viimeiset hetket aikaa nauttia nostalgiasta ihan paikan päällä. Pian tulee iso paha lohikäärme ja muuttaa maailman. Ks. yllä oleva traileri.

Täytyy sinänsä sanoa, että vaikka Cataclysm tuo uutta pelisisältöä positiivisella tavalla, muokaten vanhaa (on ollut varsin ärsyttävää, että uuden laajennuksen myötä kaikki vanhat paikat tulevat hyödyttömiksi ja autioituvat täysin), ei tämä raivoavan lohikäärmeen juoni yhtäkkiä tunnu kovin mukaansatempaavalta. Ehkä kaikkea ei ole tästä kuviosta vain kerrottu, ja miten uudet pelirodut, goblinit ja worgenit (ihmissusia, jee!), liittyvät maailman mullistukseen, mutta sikäli kuin trailerikissakin vain on tulta ja tulikiveä oleva, liitoksistaan kirjaimellisesti hajoamassa oleva (siksi ne ihoon hakattavat metallilevyt) raivolohari, odotukseni eivät ole tämän suhteen korkealla. Sen sijaan uusittu maailma itsessään kyllä kiinnostaa.

Tuo yllä oleva trailerikin muuten ehkä on WoW-cinematiceista leimeimpiä. Wrath of the Lich Kingin cinematic oli huikaiseva yhdistelmä tarinaa, draamaa, pahaenteisyyttä ja epäkuolleiden armeijaa yhdellä jäisellä lohikäärmeellä ryyditettynä. Burning Crusaden cinematic sekin räjäytti tajunnan ja alkuperäisen WoWin vastaava on myös hauska. Nyt taas.... "Rage.... my ANGER! RAAAAH! *kilkutikilkuti* *swoooosh*" x)

Olen myös vähän hukassa omien hahmojeni kanssa. Ainoa level 80 -hahmoni on death knight, johon taas olen vähän menettänt kiinnostukseni. Pitkään päähahmonani ollut paladin taas alkoi kyllästyttää meleilyllään ja se jäi levellle 77, ja taas ihkaensimmäinen toimintasankarini, priest, joka on ollut reservissä Burning Crusade -raideista asti, on tasan 70. Levuttaako paladin kasikymppiseksi ja kohdata laajennus sen kanssa, vaiko tahkota priestistä maksimilevelinen? Mietin jo kauhistuneena kaikkea sitä aikaa, minkä peli voi helposti syödä varsinkin jälkimmäisen kaltaista tavoitetta työstettäessä... Joo, vähän oon hidas grindaajakin. Toisaalta pimeyden voimilla räiskiminen tuntui taas ihan hauskalta. Kaikesta muusta tässä sitten onkin ihanihanihan pihalla, kiitos Blizzardin, joka on pistänyt monta juttua ihan uusiksi hahmojen kyvyissä ja ties missä.

Saapa nähdä.
Löytyykö laajennuksen odottajia lukijoista? ;)

7 kommenttia :

HeidiB kirjoitti...

Mää! Mää! Meillä lähti Cataclysmit pre-orderiin viikonlopun aikana. Leveloiminen vähän ahdistaa, mutta pikkulinnut (muutama kiltalainen joka pelannut betaa yms) ovat kertoneet, että esim. archeologyllä leveloiminen voisi olla varteenotettava vaihtoehto. Raid content on samojen pikkulintujen mukaan muuttumassa haastavammaksi, joten sitä innolla odotellessa.

Mulla on kaksi draenei maagia 80:ssä. Toinen alunperin vanha trolli maini ajalta ennen faction changea, jota olen lähinnä käyttänyt farmaamiseen ja toinen nykyinen maini jolla raidaan aktiivisesti. Jos faction change olisi tullut mahdolliseksi muutamaa kuukautta aikaisemmin olisi, mutta vain yksi draenei maagi. Sitten löytyy 71 shamaani, joka mun piti saada 80:n ennen Cataa, mutta toisin taitaa käydä ja muutama muu sekalainen low lvl hahmo. Raideri maagi on tietenkin saatava ensimmäisenä 85:n, muita katsotaan sitten sen jälkeen mikä on jaksaminen ja viitseliäisyys.

Vanillan tai TBC:n aikana en raidannut ja WOTLK:ssakin aloitin vasta kun Ulduar oli ollut ulkona jo hetken. Nyt odotankin innolla, että pääsen kokemaan expansion raid contentin ihan alusta asti.

juskan kirjoitti...

Haha! Täälläkin aktivoitiin just viime viikolla accot ja mukavasti kerkesi käydä pieksämässä headless horsemaniakin :) Sukat pyörii jo jalassa cataa odotellessa!

mari kirjoitti...

Joo, kävin just lauantaina pitkästä aikaa bg:llä :) Pitää vähä harjotella ennen lisäosaa ;) Vielä kun jollain raidilla pääsis käymään. Pitäs vaan vaihtaa servua ja uhrata yöunia..

Wilhood kirjoitti...

Minäkin!!

Cataclysmiä on odoteltu exän (tosin silloisen nyxän) kanssa jo yli vuoden päivät ja nyt tuossa puolitoista kuukautta sitten ajattelin, että pitää varmaan ruveta levelaamaan joku hahmo 80:een :D Nyt oon jo melko lähellä tavoitetta, druidi on tasolla 76 että enää ei ole paljoa tahkottavana. Kyseessä siis mun ensimmäinen wowihahmo ikinä ja oon aika ylpeä että saan sen vihdoinkin level cappiin. TBC:ssä levutin papin loppuun asti, mutta n. kuukausi saavutuksen jälkeen ilmestyikin jo WOTLK... ;D Fiilispelaaja ja hituroija siis ilmoittautuu.

Maria kirjoitti...

Hehee, mahtavaa että teitä pelaajia löytyy. ;) Mä oon aika fiilispelaaja tätä nykyä kans, enää ei oikein jaksais edes antautua semmosella raidausprojektille, se oli tosi hauskaa, mutta tosi energiaa vievääkin. :P Että vähän semmosella sight-seeing-vaihteella mennään laajennukseen. :)

Jee, priesti levylla 71, saa nähdä meneekö ihan instaamiseks tää. ;P Kun on melkein aina pelannut hiileriä, onkin kyllä tosi vapauttavaa vaihteeks vaan olla aivoton dps, jonka ei tartte stressata suorituksestaan. Kaiken muun stressin ohessa sellanen on tosi rentouttavaa jopa. :D Eikä tarvita taitoja. x)

HeidiB kirjoitti...

Aika aikansa kutakin, reilun kahden vuoden fiilispelaamisen jälkeen on kivaa nähdä pelaamisesta se toinenkin puoli ;) (Tosin pvp:tä mua ei saa vetämään kirveelläkään).

Raidaaminen voi tosiaan olla erittäin stressaavaa "Terveisin raidasin seitsemän päivää viikossa". Ja poissa et voinut olla koska se käytännössä tarkoitti raidin perumista tai muuten vaan perselleen menemistä. Nyt raideja on kolme kertaa viikossa ja se sopii mulle paremmin kuin hyvin. Jää aikaa muullekin elämälle ja kun joskus joutuu jättämään raidin väliin ei se ole maailmanloppu.

Vois se Cata kohta jo tulla...

Fee- kirjoitti...

Täällä odotellaan sillain semi-innoissaan :D Tää WotLK ei kiinnostanut sitten yhtään, aina muuten oon ollut kovakin raidaaja ja altteilija.. Mutta saa nähdä mitä Cata tuo tullessaan :) tämä tyttö pelailee pappia ja hunteria, se on jo päätetty ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...