9.11.2010

Brandoksella kenkäkisa!

Osallistun kilpailuun, voitan kengät. Toivottavasti. :D Tai siis lahjakortin. Brandoksen kenkäkisassa pitää taas blogata samaisen nettikaupan valikoimasta löytyvistä suosikeistaan osallistuakseen, ja mikäpäs tuossa, aina se 80 euron lahjakortti kelpaisi. ;)

Unelmakenkäni tällä hetkellä ovat nämä tanskalaisen Gardenian aika perusmalliset, klassisen tyylikkäät nilkkuribuutsit, joiden pari sataa kalliimpi Acne-versio on saanut aikamoisen blogikengän maineen. :P Ihan halvat eivät Gardeniankaan kenkulit ole, näistä saa pullittaa 185 euroa. -.- Jos minun pitäisi laatia listaa vaatekaapin tukipilarivaatteista ja -asusteista, joita jokaisen pitäisi jostain ihmeen syystä omistaa, tyylikkäät, joka tilanteeseen sopivat, maltillisella ja tukevalla korolla varustetut nilkkurikengät olisivat aika kärjessä valinnoissani.

Gardenia: 092750 - Brandokselta
Gardenia: 092750 - Brandokselta

”Olen mukana kilpailussa, jossa voit voittaa 80 e
kenkälahjakortin BRANDOS.fi -nettikenkäkauppaan
.
Kilpaile täällä.

4 kommenttia :

Riikka kirjoitti...

Pitääkin osallistua, 80 euron kenkälahjakortti kelpaisi :)

Elina kirjoitti...

tuon mallisia kenkiä löytyy muiltakin merkeiltä tällä hetkellä kiitettävästi, ja osa vielä vähän halvemallakin :) esim. biancolla on hyllyssään muutamat. omani ostin alkusyksystä rizzolta, dondonnan merkkiset ja ovat ihan huippuihanat jalassa ! :--) Tosin, niissä ei ole noita vetskareita.

linda sofia kirjoitti...

olin just kommentoimassa että biancossa on n. 90euron hintaan acnekopioita, mut elina ehtiki jo! :D

Maria kirjoitti...

Aww, tahtoo Biancoon. ;P Missäs on lähin, jossain huitsinnevadassa Ideaparkissa? >_<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...