26.10.2010

Urban Molding Paste ja Flat Iron Shine Spray

Hei, uskokaa tai älkää, mulla on TAAS uusi hiusvaha. :DDD Mulla on selkeästi joku ongelma.

lanza plus sfactor

Tällä kertaa se aine tosin on vähän muutakin, tämä tökötti nimittäin myös tuuheuttaa ja ainakin väittää jopa hoitavansa hiusta. Menkää ja tietäkää nyt tuosta, mutta ainakin tällä saa pöyhittyä tukastaan kivan ja tuuhean peikkopehkon. Aikaisempien vahojen kanssa käytin tuuhennukseen suihkutettavaa tuuhennusvahaa ja muuhun muotoiluun tavallisempia, kuitumaisia vahoja, tämä tiukka tahna taas tekee kaksivaiheisesta prosessista yksivaiheisen. Kiitos L´Anza Urban Moldin Paste, joka tuoksuu omenalta ja on ihan helvatan rumassa putelissa.

Ihmevaha voisi olla Se Ainoa Muotoilutuote, jota koskaan tulen tarvitsemaan, paitsi että... Seuraavana päivänä tahnaa joutuu about aina lisäämään tukkaan (mihin se oikein menee?!), ja jos pitää hiustenpesuväliään useamman päivän pituisena, kuten itse yritän epätoivoisesti taistelussa kuivumista vastaan tehdä, alkaa parin päivän jälkeen vahanlisäysrituaali vähän jo inhottaa. Se olkoon miinuspuoli tässä touhussa.

lanza plus sfactor 1

Kuvissa näkyvä toinen puteli on Tigi S-Factor Flat Iron Shine Spray Heat Defender -lämpösuojasuihke (piru periköön nämä giganttiset nimet!), joka suojelee hiusta kuumilta suoristusraudoilta, ja miksei nyt miltä tahansa muultakin polttavalta muotoiluvälineeltä (vannon muuten yhä GHD:n täyskeraamisten rautojen nimeen, hyvin on raudat kestäneet säännöllisen puoliviikottaisessa käytössä jo mitä, neljä vuotta?). Liukas neste kiillottaa ja pehmentää hiuksen, lähes lähmää sen, mutta kyllä on suoristuskin sitten tehokas. Melkein liiankin. Kiitos silikonisuuden, hiukset ovat suoristuksen jälkeen lähes liimalettimaiset ilman minkäänlaista kuohkeutta (ehkä vain käytän ainetta hysteerisenä liikaa?), mutta ovatpa sitten ainakin pehmeät. Onneksi on tuo ihmevaha, jolla saa pöyhittyä kuontaloon ilmavuutta, tuuheutta ja hallittua pörröä. Tsek noi kuvat. Hienosti tulee kerrokset esiin.

En silti haluaisi palata alkoholisiin lämpösuojasuihkeisiin, niiden niin hurjan kuivattava ja korputtava vaikutus kun ei sekään ole järin ihana luonnonkiharassa tukassa, muuten suihkisin tukkaani varmaan Osiksen Flatlineria vieläkin. Käytetään nyt sitten tämä puteli pois kun tuli tarpeeseen hankittua, siihen asti otetaan taas vastaan suosituksia korkeita lämpötiloja kestävistä, alkoholittomista, tehokkaista lämpösuoja-tököteistä, mieluiten suihkemaisessa muodossa.

Miinuspuolia lukuunottamatta voisin olla loppuelämäni onnellinen näiden kahden muotoilutuotteen kanssa. Okeiokei, kaveriksi vielä hiuslakka. Ja talkki tuota otsiksen epätasaista rasvoittumista varten. ...Mutta siis teen toki parhaani tehdäkseni selvää kaikista muistakin puolikäytetyistä tököteistä, kyllä ne tavallaan yhä paikkansa perustelevat. :D Perustelisivat kyllä paremmin, mikäli joskus laittaisin tukkaani muutoin kuin yhdellä ja samalla tavalla... -.-

lanza plus sfactor 2

4 kommenttia :

tuijja kirjoitti...

Omenantuoksuinen hiusmönjä, aijai nyt houkuttaa! Mistäs löytyi?

Maria kirjoitti...

Olikohan tää taas Lookfantastic.comista, sieltä tai sit feelunique.comista. Näissä menee sekasin :D

Itse mömmökin on tuollaista vaaleanvihreää.

Prefecta kirjoitti...

TresSemmen halpissuihke (lämpösuoja) tuoksuu todistettavasti hyvälle ja toimii kuin junan vessa!
Putelikin on musta :D

Maria kirjoitti...

Prefecta, hei kiitti vinkistä! Oon vähän kauhstellut TreSemmen puteleita niiden jättimäisen koon vuoksi (kulkevat sit hankalasti mukana ja ressussahan rauta + aine on pakollinen :P), mutta jos on hyvä aine, niin se on aina jees, edullisuus samoin ;)

TreSemmeltä muuten olen tykännyt siitä tuuheuttavasta suihkeesta, mistähän se nyt olikaan peräisin, blogiristeilyltä jopa? :P Eniveis, se on aika tehokasta tavaraa ja hyvä niin, mutta haju on siinä aika myrkyllinen ja se putelikoko on joku puol litraa :DD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...