11.10.2010

Tulossa keväällä 2011: Chanel Black Pearl

Tässä on ensi kevään 2011 sensaatiosävy Chanelilta: vihertävän harmaanmusta Black Pearl. Silmämeikissä tuo vihertävän tumma ja kimalteleva, lähes metallinen viba toistuu. Mustassa helmessä on myös samaa savuisuutta ja murrettua värimaailmaa, jota Chanel on lakoissaan (Particulière, Paradoxal) nyt hetken käyttänyt.

Piru. Jos tämä ei ole hienostuneella tavalla scifi sävy, niin mikä sitten on. Palaillaan asiaan siinä tammi-helmikuussa, sopivasti kevään pukatessa, mukamas. ;) Kesään mennessä ehkä löytyy taas paljon jäljitteleviä sävyjä edullisemmiltakin merkeiltä.

(Ensimmäisen kuvan taaimaisempi lakka on varpaisiin tarkoitettu Pearl Drop, ilmeisestikin valkoinen, helmiäinen sävy.)

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Kaksi ensimmäistä kuvaa Voguesta, viimeinen kuva brittiläisen kynsitaiteilija Sophy Robsonin twiitistä.

7 kommenttia :

bubble kirjoitti...

Oijoi, ihana sävy!! En oo ihan kauheesti vihreän ystävä, mutta toi on tarpeeksi neutraali munkin silmiin :)

Sofie kirjoitti...

Pullossa toi näyttää aika samalta kuin mun MAC suosikki "nocturnelle", mutta siinä ei ole tota vihertävää sävyä. Se on muuten mun mielestä kaunis mustaharmaa lakka. Eli luultavasti jätän tän Chanel-muotilakan myös hankimatta, vaikka kaunis onkin.

Sivuääni kirjoitti...

Ei liity tähän blogimerkintään, mutta tuleeko susta isona toimittaja? :) Muotitoimittaja vai politiikkatoimittaja?

Maria kirjoitti...

Bubble, joo mulla sama :D Tuon sävyinen luomiväri vois myös olla aika hyvä juttu ;>

Sofie, mustaharmaus on kyllä <3

Sivuääni, mul ei oo pienintäkää hajua mikä musta tulee isona. O_O Ehkä päädynkin veneen alle asumaan. >_<

Anonyymi kirjoitti...

Onko mitään hajua mihin kauppoihin tuota Chanelin Blue Pearlia olisi tulossa Suomeen myyntiin, ja milloin tarkkaan ottaen sitä tulisi myyntiin? Tai jos tiedätte nettikaupan mistä sitä voisi jo ostaa, vinkatkaa minulle! :)

Maria kirjoitti...

Chanelia myyvät liikkeet ainakin, eli Sokos ja Stockmann on varmoja nakkeja, ainakin edelliset kausisävyt ovat tulleet, joskin sitä on saanut hetken odotella. :> Ebaysta löytyy myös, ja jos on tuuria, se voi postien kanssa maksaa about saman verran kuin suomesta ostettuna. :>

Tosiaan tuo on Jenkeissä jo saatavilla, Euroopassa vähän myöhemmin, olisko se ollut helmikuussa kun alkaa tulla? Suomeen tietty saa varmaan odottaa sitäkin pidempään.

Edellisiä kausivärejä on myynnissä brittiläisiessä nettikauppa Garden Pharmacyssa, joka myy Chanelia (olen kerran tilannut, ei valittamista), eli sinnekin varmaan tuota sitten ilmestyy. http://www.garden.co.uk/php/chanel_product.php?productID=MANPR010 Mutta saa varautua varmaan taas siihen, että sävyt viedään aluksi käsistä - Stockalla on ainakin voinut aiemmin lisätä itsensä "jonoon" odotuslistalle. :D

Itse ajattelin turvautua Ebayhin. :P

Toivottavasti tästä oli apua. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, oli paljonkin apua! Taidanpa saman tien tilata netistä, jos sitä kerta Suomeen ei ole vielä pariin kuukauteen tulossa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...