25.10.2010

Pari uutukaista

Pari viihdehankintaa viime viikkojen ajalta.

viihdeostokset 2

Frank Herbertin Dune eli Dyyni -klassikkoihanuuden jatko-osa nimeltä Dune Messiah, jota en ole tosin vieläkään päässyt aloittamaan, kiitos vain tyhmälle tenttikirjallisuudelle. Hei, ei tää oo mitään elämää tällänen, kun ei ehdi edes suosikkiscifiinsä paneutua. Olen tosissani, katson kehittyväni henkisesti huomattavasti enemmän lukemalla filosofista scifiä kuin jankkaamalla jo aiemmilla kursseilla puhkikuluneita totuuksia viestintäpolitiikasta.

viihdeostokset 1

Tämä sen sijaan on onneksi jo moneen kertaan katsottu. Clint Eastwoodin kaunis ja koskettava, juuri oikeilla tavoilla Eastwoodin aikaisempiin macho-rooleihin päin nyökkäilevä Gran Torino on yksi selkeitä suosikkileffojani. Ei ehkä vähiten siksi, että se tuo mieleeni edesmenneen vaarini, jossa oli samoja kovan selkärangan ja lujuuden luonteenpiirteitä ja aukipuhumatonta herkkyyttä kuin Clintinkin hahmossa. Jännästi myös teräksenläpäisevässä katseessa ja atleettisen sirossa ruumiinrakenteessa on miehillä yhteneväisyyksiä... Rautapappoja siis molemmat. Eastwood oli toki myös yksi vaarin ehdottomia suosikkeja - Gran Torino olisi ollut kovaa huutoa yhteisellä leffasohvalla.

Blu-rayn tarjoushinta tuota punaista lappua tihrustaville: 11,95€ Anttilan Top Tenissä. Sillä hinnalla kannattaa jo hyväksi tiedetty leffa sinisäteenä hankkiakin.

P.s. 8,4 tähteä IMDB:ssä. Hurjaa! WATCH THIS MOVIE.

1 kommenttia :

Samuel kirjoitti...

Siitä on jo vuosia kun luin Dyynit, mutta tuo jatko-osa oli muistaakseni hyvin kirjasarjan arvoinen.

Ja Gran Torino on loistava leffa. Itse katsoin sen tietämättä siitä oikeastaan yhtään mitään, enkä sitten tiennyt mitä odottaakaan. Sillä tavalla se maistuikin parhaimmalta. :) Ei kannata lukea arvosteluja tai takakansitekstejä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...