4.10.2010

Narciso

dark october 7

Tämä kuu on taas omistettu taistelulle rintasyöpää vastaan. Tähän liittyen Lindex lanseerasi uuden Pink Collection -malliston Narciso Rodriguezin kanssa, ja olihan se toki poikettava tsekkaamaan. Myytävistä vaatteista menee Suomessa 10% Roosa nauhalle, tarkemmin ottaen rintayöpätutkimukseen. Mallisto koostuu vain muutamista, kohtuullisen yksinkertaisista vaatteista, mutta tyyliä ja ainakin minuun vetoavaa estetiikkaa niistä huokuu. Esimerkiksi Anna-Marialtakin löytyvä mekko koristesaumoilla on mielettömän ihana!

Oma saaliini oli kuitenkin venekaula-aukkoinen (fiksaatio!), pitkähihainen tunika, joka tällaisella pätkällä menee hyyvin minimittaisesta mekosta. Yksinkertaisuus ja kaunis kaula-aukko ovat olleet niin viekoittelevia, että mieli tekee pukeutua ainoastaan mekkoon ja leggingseihin, mutta koska lopputulos muistuttaa hyvin nopeasti pyjamaa (kauniit kengät toki auttavat ongelmaan), päätynen asustamaan tunikaa jatkossa.

dark october 1
narisco r for lindex dress 1
dark october 8

5 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Mistä tuo upea takki/bleiseri on?!?!? :O

Maria kirjoitti...

Se on Zarasta :)

Anna-Maria kirjoitti...

Katselin itsekin tuota kivaa ja simppeliä tunikaa, mutta jo etukäteen mielessäni ollut mekko ja legginsit lähtivät lopulta sitten mukaan. Combo on jo kolmatta päivää päällä, joten ei kyllä kaduta yhtään. ;)

Jos sua himottaa se mekko, niin voisin kuvitella, että lyhennettynä se olisi varmaan sulle just passeli. Mullakin se on siinä ja siinä, että osuuko se imartelevaan kohtaan sääreä vai ei, mutta osuu onneksi. :)

Katri kirjoitti...

Mua viehätti kanssa tämän vuoden Pink Collection -mallisto - sopivan simppeliä ja linjakasta. En vielä ole ehtinyt käydä hypistelemässä, mutta aion sen tehdä.

juskan kirjoitti...

Muhun kyllä uppos kans noi pink collectionin vaatteet. Mutta meillä lieneekin aika samanlainen maku :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...