2.10.2010

Nahkapalat täällä taas

mono 2

Pitkästä aikaa teki mieli kääriä jalkojen ympärille nahkaisen kumista kiiltoa. JC:n viime talvena ostetut, paksut leggingsit saivat villasukkisten päällä hoitaa tätä virkaa. Koska ne ovat niin paksut, ja hienot, ja koska olen tyytyväinen perääni, leggingsit saavat kyllä nyt mennä housuista. ;) Zana Baynen harnessin jätin vaihteeksi edestä auki.

Minimalistisissa, kokomustissa asuissa materiaalit nousevat päärooliin, tekstuurit sekä erilaiset pinnat nousevat esiin. Pehmeää villaa, mattaista trikoota, sileää nahkaa metallin kanssa sekä sitä kumisen himmeästi kiiltävää mitä-lie-muovia. Muodot ja leikkaukset pääsevät myös katseen kohteeksi, ja JC:n leggingsien tekonahkakaistaleet näyttävät kiinnostavammilta, kuin pelkät tavisleggarit/-housut tai edes kiiltoleggingsit.

mono 8
mono 6
mono 4
mono 9
Villatunika paitana - Filippa K, leggingsit - JC, harness - Zana Bayne Leather, kengät - Vagabond, sormukset - Kalevala koru, Fashionology.nl ja Blue Bayer Design

Olipa muuten loistavaa, että pakkoruotsi herätti keskustelua puolin ja toisin! :) Aihetta on toki toivottavaa edelleen kommentoida, keskustelu jatkuu... Erityisen kiinnostavaa olisi kuulla lisää ruotsin pakollisuutta kannattavien perusteluja.

Mukavaa viikonloppua teille kaikille!

7 kommenttia :

Sipriina kirjoitti...

On kyllä mageet leggarit!
Ja kyllä, hyvä perä ;)

Annika kirjoitti...

itse omistan samat leggarit ja täytyy sanoa, että olivat pitkästä aikaan paras ostos ikinä..! :D

Maria kirjoitti...

Sipriina, kiitos ;D

Annika, joo ne on aika kivat kyllä. :) Mulla vähän vinee tosin tulee tosta et on vähän löysähkö kuminauha, ilman noita villasukkiksia alla meinaavat aina haarovälistä valua turhankin alas. :P Sukkisten kanssa ei mitään ongelmaa.

bubble kirjoitti...

Noi legginsit on niin ihanat, löytyisköhän niitä kaupoista tänäkin vuonna.. Tahtoo! Vaikka on mulla sitten ihan perus kiiltolegginsejä parit ja yhdet sellaiset kumin ja kankaan välimuotoa olevan, mutta ei ne oo noin päheet :P

Riikka kirjoitti...

Oijoi, ihanan reteät legginsit kyllä! Itse löysin eilen kirppikseltä kolmella eurolla sellaiset boa-legginssit jotka sullakin taitaa olla, enkä millään pystynyt olemaan ostamatta, nyt täytyis sitten rohkeasti vaan käyttääkin niitä.. :)

Ps. Oon lukenut blogiasi about aina, mut nyt vasta rohkenin kommentoida..

Maria kirjoitti...

Bubble, voi ollakin! Kannattaa tsekkailla. Henkkamaukalla on imho kans ollut jotain farkkuversiota, jossa on samanlainen "nahkapala"idea :>

Riikka, voi kun hauskaa, että uskaltauduit kommentoimaan :) Ja kiitos paljon. :)

Anonyymi kirjoitti...

huh. Eric Kroll tai Helmut Newton tason kuvia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...