12.10.2010

Lintuja ja höyheniä

Tatuoinnit ovat parhaimmillaan uskomattoman kaunista taidetta iholla. Taidetta, joka myös hyödyntää ihoa ja ruumiin muotoja, joskus kenties jopa arpia, joiden osana tai peittona tatuoinnit saattavat olla.

Erityisen kauniilta näyttävät silmääni erilaiset linnut ja höyhenet - niissä on aivan erityistä herkkyyttä, ja samalla, linnusta riippuen, myös omanlaistaan viehättävää synkkyyttä. Taidan lisätä haavekuvieni listalle parin tekstin lisäksi mustan korpin. Sellaisen kuin Sandmanin Matthew. Osatapa itse piirtää kauniita ja taidokkaita elukoita...

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Kuvat inspaavasta Tattoologist-blogista

10 kommenttia :

Vika kirjoitti...

Luulin ensin, että olet käynyt laittaan itselles tuonne kaulaan noi pääskyset. Ihania kuvia anyway, ja tosi hyvin tehtyjä tatskoja! :) Höyhen ois jotenkin ihana ja näen itse siinä jotain hyvin symbologista taustalla.

Laureli kirjoitti...

Heti kun näin tuon kuolleen linnun, tajusin, että missä olen nähnyt sen ennenkin. Yksi surullisimmista Calvin & Hobbes stripeistä ikinä. Tässä toiseksi ylimpänä: http://calvy.wordpress.com/2010/08/02/best-of-calvin-and-hobbes/

bubble kirjoitti...

Linnut on mustakin kauneimpia tatuoinnin aiheita. Tai no melkein mikä tahansa on, kun se on toteutettu hyvällä maulla.. Mutta eiköhän minua joskus lintu korista :)

tuijja kirjoitti...

Lintua olen minäkin harkinnut tatuoinniksi, symbolina olisi minulle merkityksellinen :)

SUPERVAIN kirjoitti...

mulla alkaa ikäväkyllä tursuamaan nämä "tyypit" korvista ulos. vaikka kauniita onkin ja itsekin lintutatuoinnin omistan. ehkäpä seuraan ihan liikaa tatuointiblogeja ja sivustoja kun aika ajoin erilaiset aiheet kyllästyttää :)

Anonyymi kirjoitti...

Tämä ei nyt liity aiheeseen, mutta muistelisin, että olet käynyt parturissa Glohairin Miialla. Olen itse käynyt jo pidempää myös hänellä, ja nyt uutta parturaikaa katsoessani iski hätä, koska näyttäisi, ettei hän ole enää töissä Puutahrakadulla. Onko sinulla jotain enempää tietoa?

Sipriina kirjoitti...

Toisiks alin sulka on kaunis, jotenkin herkkä.
Linnut on kyllä kauniita ja arvoituksellisia, itse tatuoin fenix linnun kylkeen, se on lentoon lähdössä :)

Maria kirjoitti...

Linnut ovat yleisiä tatuointiaiheita, mutta syystäkin. Ovathan ne inspiroineet ihmisiä läpi historian, lentämään sun muuta ;)

Miia on nykyisin töissä HohDesign-nimisessä kampaamossa jossain Anttilan nurkilla, Googlella löytää sivut ja tarkemman osoitteen. :) En ole vielä itsekään käynyt uudessa työpaikassaan... :P

Anonyymi kirjoitti...

Hullua, oon ottanut kaikkia inspiroivia tatuointeja talteen niitä nähdessäni ja nuo _kaikki_ ovat säilössä mullakin. Kertoo hyvästä mausta ;)

Mut joo, itsekin miettinyt jotain lintuihin liittyvää, mutta pitäisi keksiä jotain niin omaperäistä jota ei löytyisi muilta, mutta taas toisaalta myös sellaista jolla olisi joku tarkoitus, ei vain kaunis kuva..

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos paljon tiedosta -hyvän parurin löytäminen on niin tuskan takana :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...