21.10.2010

Iho

alien skin 2

Tein suunnitelmieni mukaan vyöryökkiön yhdistämällä Zana Baynen vyön viiime talvena hankittuun Jimmy Choo for H&M -vyöhön (siihen, jonka sai kiepautettua ympärilleen kolmeen kertaan).

Lopputuloksena todella massiivinen vyöryökkiö, joka kutsuu mielikuvia fetissiluolista, scifisistä painajaisista, erityisesti (syystä jota en hahmota) elokuvista Alien ja Event Horizon. Kenties se on tuo nahan ja metallin liiton synkkyys, kiertyvät ja kuristavat kerrokset, nahan vaihteleva tekstuuri ja kiilto sekä tummat sävyt.

alien skin 3
1: Zana Bayne Leather
2: Jimmy Choo for H&M
alien skin 4

7 kommenttia :

HeidiB kirjoitti...

Näyttää kauniilta, mutta pelottavalla ja vähän pahaenteisellä tavalla.

Enpäs muuten muista milloin viimeksi olen nähnyt Event Horizonin, tosi hämärät muistikuvat leffasta, muistan vain tykänneeni.

Maija kirjoitti...

Tulipa muuten mieleen tuosta Jimmy Choo -vyöstä, että se voisi sopia hyvin yhteen sen harnessin kanssa, jos et jo ole kokeillut. Ainakin silmämääräisesti niissä näyttäisi olevan suunnilleen samanlevyiset soljet, jotta ne saisi sillain hauskasti ketjutettua, vyö harnessin etumuksen jatkeena, vai miten sen nyt selittäisi... :)

Niin, ja tykkäsin!

Samuel kirjoitti...

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/TooManyBelts :)

No ei, hyvältä tuo näyttää. Event Horizonista puheenollen, aiheutin itselleni taas unettomia öitä kun vain muistelinkin tuota leffaa tässä eräänä päivänä, ja katsoin youtubesta pari pätkää.
Ja sitä on vielä leikattu ihan hemmetisti koska oli alkujaankin liian itkettävän ahdistava. Harmi vain että noita leikattuja pätkiä ei tahdo löytyä mistään. :(

Maria kirjoitti...

Kun mä katoin eka kertaa Event Horizonin, se oli suorastaan painajaismainen kokemus. Kun katsoin sen toiseen kertaan, se oli vielä hirveämpi kokemus. :D Katsoin sen keskellä yötä, pimeässä, yksin, puoliväsyneenä, puolihereillä, tietänette sen tajunnantilan, josta puhun. :D Vaikka olin yli 20v, fiilikset oli samat kuin joskus 7veenä Alien kakkosta eka kertaa katsoessa - fyysinen paha olo, pakokauhunomainen pelko ja pimeyden kokeminen uhkaavampana kuin koskaan - mahtavaa! Ja niin helvetin kamalaa. x) Noh, sitä kesti tietysti vain aamuun, mutta tällaiset tunnereaktiot aina jättää sen jäljen muhun, että alan mielessäni vaalia ja nostalgisoida leffaa, ja arvostan sitä ihan eri tavalla kuin joitakin muita... :P Sit kun katson sitä seuraavalla kerralla, muistelen samalla lämpimästi niitä ekoja katselukertoja... :P

THE DIVINITUS kirjoitti...

cool effect ;)

Lumicki kirjoitti...

Mulle ei totta puhuen tuosta tule pelottavia efektejä yhtään, mutta se on mun tapauksessani ehdottomasti plussaa. Joka tapauksessa hyvältä näyttää, oikein kiva idea!

Anonyymi kirjoitti...

Erinomainen! tuo vois sopia yhteen Satchelin kanssa, minkä ostin täältä: http://www.designshopoutlet.com/category/61/lumi-accessories. Vai mitä mieltä olet?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...