13.10.2010

Aavikkotuulen tuoksu: Serge Lutens Chergui

Image and video hosting by TinyPic
Kuva: HORIZON - IN DESERT Flickrissä tällä Creative Commons -lisenssillä

Minulla on uusi rakkaus. Taas. O_O Vaikka tosirakkauten hajuvesien saralla on vahvasti ollut Serge Lutensin vaniljalakritsainen Un Bois Vanille, olen totta kai aina kiinnostunut hajuvesistä, vaikkei metsästys varsinaisesti olisikaan päällä. Hajuvesinäytteet ovat paheeni. Uusin ihastukseni on samaisen, omaperäisen parfyymitaiteilijan luottomiehen, Christopher Sheldraken taidonnäyte, Chergui (EDP).

En tosin ole varma miten paljon ihastukseeni vaikuttavat mielikuvat ja se, että myös niin monet muut hehkuttavat tuoksua, mutta harkitsen vakavasti joululahjalistan aloittamista. Yksi vaikuttava tekijä on toki se, että Cherguissa on samaa hunajaista pehmeyttä kuin UBV:ssä, mutta pito ja voima iholla on tsiljoonakertaisesti parempaa edellämainitussa.

Ne mielikuvat. Chergui on nimetty Saharan läpi raivoisasti puhaltavan, paahteisen aavikkotuulen mukaan. (Dyyni-fanit ymmärtänevät, miksi aavikkomielikuvat iskevät. Muut: uskokaa tai älkää, tämäkin liittyy scifiin. :D) Tuoksu koostuu hunajasta, myskistä, suitsukkeesta, tupakanlehdestä, heinästä, ambrasta, kurjenmiekasta, ruususta ja santelipuusta.

Se alkaa varsin raikkaana, mutta kuivan suloisena (heinä ja hunaja kohtaavat kukat), ja pehmenee sitten utuiseksi ja mausteiseksi, huumaavan kuumaksi ja hohkaavaksi ytimeksi, josta voi erotella suitsukkeen, ruusun, hunajan, savuisuuden ja ylipäätään makeahkon pehmeyden erilaisia vivahteita. Erityisesti suitsuke puskee omaan nenääni huutavan ja kauniin äänensä. Vaikka Chergui on lämmin, ja lämpimät tuoksut ovat väitetysti parhaimmillaan kylmään aikaan, tämä yksilö kuuleman mukaan herää aivan uuteen eloon kuumassa. Unisex-tuoksu ei ole hempeän naisellinen, mutta ei se suorastaan kilju maskuliinisuuttakaan - sopii hyvin molemmille.

Image and video hosting by TinyPic


Valitettavasti olen juuri niitä ihmisiä, jotka mielellään uivat voimakkaissa hajuvesissä. ;P No, uida on kenties turhan voimakas ilmaisu, mutta en halua iholleni vain hetkessä haihtuvaa, kevyttä tuulahdusta - haluan itselleni auran. UBV:tä on suihkittu tästä syystä sellaisella tahdilla, että taidan todellakin saada ensimmäistä kertaa koskaan kulutettua hajuveden täysin loppuun. Turhan nopeasti, kylläkin. Kenties aavikkotuulesta on haastajaksi, mieskin kun kerrankin taas tykkää kyseisestä lemusta. Tai ketä mä tässä huijaan, mä niin jo haluan tuon. -.-

bw bannering ok 9
Nuuh, nuuh... Mikä on tuo taivaallinen tuoksu? Aijaa, se olen mä. ^^

Hajuvesipullon kuva: Luckyscent

3 kommenttia :

Anna kirjoitti...

Aaah.. mausteinen tuoksu.. Se siis tuoksuu Rohdolle! Täydellinen Dyyni-hajuvesi.

HeidiB kirjoitti...

Sait ainakin yhdelle Dyyni-fanille myytyä tuo tuoksun ;) Pitää varmaan tilata näyte..

Maria kirjoitti...

Hehe, hauskaa, että löytyy yhäkin Dyyni-intoilijoita. ;) Mielikuvamarkkinointi, ah mitkä voimat. x)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...