14.10.2010

4strap by Zana Bayne

zana bayne 4strap belt unboxing 1

Hiih, posti toi paljon odotetun ja kauan toivotun, kuutiomaisen paketin alkuviikosta.

Zana Baynen perusharnessin jälkeen tajuntaani porautuivat kuvat nelirivisestä vyöstä, joissa on jotain samaa henkeä kuin Ann Demeulemeesterin kevään 2010RTW -mallistosta löytyvissä, vetoketjullisissa vöissä. Omalla kohdallani tosin vetoketjut jäivät vähän vaiheeksi (tai sitten minulla on nyt vaihe, josssa en niin niistä diggaile), joten Zanan solkiratkaisu miellyttää enemmän.

Image and video hosting by TinyPic
Ann Demeulemeester S10 RTW, Style.com

zana bayne 4strap belt unboxing 2
zana bayne 4strap belt unboxing 3

Noin 50 euroa aidosta käsityöstä ja kauniista käyttöesineestä, yhtään ei ole kyllä huono omatunto tästä shoppailusta. ;) Tosin jykevistä ja paksuista vöistä viehättyneenä leikittelin ohimenevän hetken ajatuksesta hankkia saman tien kaksi vyötä ja käyttää niitä yhtäaikaa entistä dramaattisemman vaikutelman luomiseksi, mutta jos nyt ei liioitella. Sitä paitsi, ainahan voi lisätä omia vöitä ja luoda vyötärölle ja lantiolle vyörykelmän. Jimmy Choon kierrevyölle uutta käyttöä...!

Lisää kuvia luvassa aivan piakkoin.

5 kommenttia :

Martta kirjoitti...

Oijoi, nyt olen kateellinen. Katselin tuossa taannoin täysin samaa vyötä, kun mietin että tilaanko harnessit.

Kiitos muuten sinulle, sinun avulla löysin tuon Zana Baynen. Vielä en ole harnesseja tilannut itselleni, koska laiskuuttani en ole jaksanut mitata mittoja. Mutta aion kyllä tilata.

Upea vyö!

Maria kirjoitti...

Martta, kiitos :) Zanalla on kyllä tosi kauniita juttuja, sopivasti räyhäkkäitä, mutta tietyissä konteksteissa hyvinkin hienostuneita. :) Toimitus on myös nopeaa. Kiinnostuneena odotan, millaista matskua on sitten ensi kevään mallistoon tulossa, bloginsa puolella kun on vähän vilautellut jotakin... :P

linda sofia kirjoitti...

upea!

THE DIVINITUS kirjoitti...

great belt.
- is on my wishlist :)

Sipriina kirjoitti...

No on kyllä taas magee vyö! :)
I like it!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...