19.9.2010

Viritystä

Kun ruska kultaa lehdet, en voi olla ajattelematta Lothlorienia. ;) Keltaiset, punaiset, rusehtavat sävyt puissa ovat kiehtovia, ja toivoisin sen ajan kestävän syksyllä pidempään, kuin se nyt kestää.

Eilen puin päälle tutun Filkan villatunikan ja villasukkikset, Thelmat (oon mä välillä muitakin kenkiä käyttänyt! :D) ja kokeilevana juttuna silkkisekoitteisen liehukeneuletakin, jonka toisen liehukkeen heitin olkapään yli ja varmistin sen paikallaan pysymisen pukemalla päälle vielä harnessin. Toiselle puolelle jää liehuke roikkumaan, ja jos minulla ei kuvissa olisi takkia päällä, näkisitten, miten se toinen asettuu vastakkaiselle olkapäälle. Lupaan tästä virityksestä vielä parempia sisäkuvia vähän myöhemmin! Yhdistelmä on sen verran lämmin, kiitos alla olevan villakerrostuman, että ulkona tarkenee sillä ohuimmalla mahdollisella nahkatakilla.

Laukuksi en edelleenkään tarvitse muuta kuin Lumin XL-kokoisen Supermarket Bagin, sinne mahtuu kaikki kamerasta vaihtokenkiin, kuten Lontoon reissussa. (Muistinkin juuri, että kokoava yhteenvetopostaus jäi Lontoosta tekemättä, kenties palaan siihen heti ehtissäni vielä! En ole kaikkia kuviakaan näyttänyt.)

autumn moods 2010 7
Nahkatakki - Christelle & Co, villatunika - Filippa K, liehukeneule - H&M, villasukkikset - Falke, kengät - Vagabond Thelma, harness - Zana Bayne Leather, laukku - Lumi, korvikset - gTie, riipus - British Museum, sormukset - Fashionology.nl, Kalevala koru ja Blue Bayer Design
autumn moods 2010 2
autumn moods 2010 4
autumn moods 2010 3
autumn moods 2010 5

Toistonkin uhalla: Villasta on tullut kyllä se paras kaverini, lämpöisiin kerroksiin kääriytyminen tekee kaikesta paljon siedettävämpää aina bussipysäkillä seisoskelusta kylmissä luentosaleissa värjöttelyyn ja jalan tehtäviin kauppareissuihin. Joskus aiemmin olen saattanut skipata kaiken ihan vain siksi, että on ollut niin jäätävän lamauttavan kylmä heti siinä peiton ulkopuolella. Varmasti löytyy lukijoistakin niitä, jotka voivat samastua tunteeseen? :P

Kuvista kiitos miehelle.

Oikein lokoisaa sunnuntai-iltapäivää teille ihanat lukijat! ^^

3 kommenttia :

THE DIVINITUS kirjoitti...

i like it. good balance, i can focus on the upper part, the jacket.

teresa kirjoitti...

Nuo sun sormukset on kyllä kivoja! Pitäisi itsekin käyttää omia useammin.. aina kiireessä jotenkin jää!

Maria kirjoitti...

The Divinitus, thanks, I adore the jacket! ^^

teresa, kiitti. :) Joo, joskus tulee itelleki sellanen hoppu ettei niitä muista.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...