4.9.2010

Un Bois Vanille by Serge Lutens

london 6 (1)

Hankin sitten Lontoosta hajuveden. Taas. Nyt tuoksun enimmäkseen vaniljaiselta vanukkaalta, vähäsen lakritsilta ja aavistuksen kookoksen ja mehiläisvahan sekoitukselta. Enimmäkseen siltä vanukkaalta. Ei, se ei ole se tyypillinen sokerihumalahajuvesi, joka ensimmäisenä tulee vaniljaparfyymeistä mieleen, ja sekin on osa tuoksun viehätystä: makeaa ja pehmeää olematta lainkaan äitelää tai päätä särkevää. Lakritsi antaa yllättävää jännittävyyttä ja sanoo "tätä et odottanut".

Tosiaan olen joskus aiemmin jo sämplännyt Serge Lutensin Un Bois Vanillea, ja se on jäänyt kummittelemaan aika tehokkaasti mieleen, vaikka olen yrittänyt vastustaa suloisuutta. Mutta siinä kohtaa, kun huomaa saavansa käsittämättömiä orgastisia viboja ja nuuhkivansa rannettaan alituiseen, pitää ehkä vain uskoa itseään. Puteli sai kodin Harrod'sin vierailun aikana.

Annettava siltikin harmitunutta miinusta siitä, ettei tuoksu kovin sitkeässä iholla istu. Ihon rasvaaminen hajuttomalla rasvalla (omassa tapauksessani Bepanthenilla) kuitenkin pidentää tuoksun kestoa.

london 4 (1)
london 5 (1)

Valitettavasti tuoksu on niin ihana ja sen verran hento, että tätä tulee oikeasti suihkittua useampaankin kertaan päivän aikana. Ennustan, että tästä tulee ensimmäinen hajuvesi, jonka käytän joskus hamassa tulevaisuudessa jopa loppuun asti! Parfyymihistoriassani mikään ei siis ole päässyt vielä koskaan loppumaan. O_o Oliko tämä nyt siis edistysaskel, vaiko kamalaa kerskakulutusta. ;P No, meni jo. *nuuhkii rannettaan onnellisen lasittunut katse silmissään*

4 kommenttia :

Romy kirjoitti...

Ah, tuo on aivan ihana tuoksu, juuri sopivan ei-niin-tavanomainen. Tuoksun kestävyydestä samoja kokemuksia, tosin vaatteisiin jää helposti vieno tuoksu kun on ihon kanssa kosketuksissa.

Terveisin,
Toinen sampleaan ahkerasti nuuskinut

bubble kirjoitti...

Kuulostais ihan mun tuoksulta! Voisi melkein hommata samplen jostain.

Maria kirjoitti...

Romy, hauskaa, että meitä on sit heti kaks! ;) Joo, se on ihanaa kun vaatteisiin jää sellainen "aavistus" siitä tuoksusta, oon muidenkin hajuvesien kanssa harrastanu sellata tuoksuttelua, että sitten jäisi ripaus sitä ihanuutta leijailemaan vaatekomeroon... ^^

Bubble, tsek ainakin http://shop.lessenteurs.com/ ja http://theperfumedcourt.com/ :)

Sipriina kirjoitti...

Kuullostaa hyvälle, miks tää mun tietokone ei vois olla semmonen, että tässä pystyis myös haistaa asioita...
jos haluis.
Niin saiko tätä suomesta, vois käydä nimittäin tuoksuttelee :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...