25.9.2010

Olivian muoti-ilta Selectedissä

Poikettiin tuossa Rhian ja Nooran kanssa keskiviikkona Selected Femme/Hommen Olivia-lehden muoti-iltaan, jossa oli tarjolla kuplivaa, hyviä karkkeja, arvonta ja -20% illan ostoksista. Jotain tarttui mukaankin - esittelen löytöni ensi sijassa, kunhan vain kerkeän!

Kassan kautta käymällä ja korttia vinguttamalla sai mukaansa myös tuotenäytetteitä (lienenkö nyt jotenkin liian vaativa, mutta kutsussa mainostetut "kauneuslahjat" antoivat odottaa jotain parempaa kuin tuotenäytteet) ja Olivian. Eikä se tapahtumakaan nyt niin eksklusiivinen ollut kuin tiedotteissa mielikuvaa luotiin (no daa, shopping night), mullakin oli mukana kaksi avecia ja ovella patsastellut, pukuun sonnustautunut järjestysmies oli ihan puhdas rekvisiitta. :P

Bongaatteko muuten alla olevasta kuvasta tutun bloggarin? ;)

night at selected 1
Ryysis oli kyllä aikamoinen, hyvä jos eteenpäin pääsi liikkumaan. :D
night at selected 2
Kekseliästä. Mäkin diggailin kovasti siitä sarjasta.

Vielä ei olla elävien kirjoissa.

9 kommenttia :

Sipriina kirjoitti...

Miten sä pääsetkin aina tälläsiin kivoihin juttuihin.
Saatko kutsut aina suoraan kotiin?
Mä haluun kanssa kutsuja :P ja tuotelahjoja.

Maria kirjoitti...

No tässä tapauksessa tähän systeemiin sai itse ilmottautua kuka vaan Olivian sivuilla, ja sitten jos oli ehtinyt ajoissa, ettei ollut kaikki paikat ehtineet mennä (kun niitä oli kuulemmaa rajoitetusti), sai myöhemmin kutsun sähköpostitse. Sähköpostina noi kutsut yleensä muutenkin tulee. :>

Tiina kirjoitti...

Tutun ja tutun ;D Joo olin kyllä itsekin ehkä hivenen pettynyt "kauneuslahjoihin" mutta Olivia oli kyllä ihan kiva juttu! :) Ja se että nähtiin livenä, vaikka meninkin taas vähän lukkoon :)

Maria kirjoitti...

No et sä ainakaan vieras ole! :) Lukkoon, sinä, höpsistä :P Hirveen kiva oli törmäillä kyllä ^^

Sipriina kirjoitti...

Mä oon ens viikolla menossa Noolannin 10 vuotisjuhlanäytökseen ( sinne sain sähköpostilla kutsun, olin hieman yllättynyt, mut kai ne jotenkin oli arponu ne liput tai jotain), ja sit voisin käydä myös voicen muotiviikoilla :)

Anonyymi kirjoitti...

Olen ihan samaa mieltä, että jotenkin ylimainostettu oli ko. luksusilta tällä kertaa....
Tosiaan näihin voi ilmoittautua ihan lehtien sivuilla ja nettien sivuilla olevien kutsujen kautta, nopeus palkitaan!
Jollain yrityksillä on ollut tosi hyviäkin kauneuslahjoja (mm Lindex ja Mango), mutta kai se on tapahtumakohtaista.

Ja olen siis ihan ei-bloggaaja, mutta nopea ilmoittautuja :)

Jose kirjoitti...

Olin viime viikolla vastaavassa tapahtumassa Turussa, siellä sentään nämä "kauneuslahjat" olivat jokaisen osallistujan ulottuvilla eikä ostamista siis edellytetty.

Jotain pientä ohjelmaa olisin kyllä kaivannut, ihmetytti kun ei edes tervetuloa-puhetta tai vastavaa pidetty. Illan kaava yksinkertaisuudessaan: porukka sisään liikkeeseen (mitään kutsuja ei tietystikään katsottu), skumppaa käteen, myyntiartikkelien tutkailu, mahdollinen kassan kilahdus ja porukka ulos. Kahdeksan jälkeen paikalla oli enää ihan muutama ihminen, vaikka tapahtuma-aikaa oli yhdeksään asti.

Hyvä idea, mutta toteutus jäänyt vähän puolitiehen.

Maria kirjoitti...

Sipriina, raporttia sitten noista! ;)

Anonyymi, joo, varmasti onkin aika tapahtumakohtasta. :P Sinänsä melkein huvittavaa tämä jopa, sellainen samanlainen meikkivoidenäyte joita tulee lehtien välissä ja hajuvesinäyte... :P Ja mainos ettäpä tilaa hei tästä Divaani. xD Hehhee, noh, toivottavasti ne tuottivat edes muille iloa. x) Oliviasta olen kyllä ihan iloinen, ei aina raaski sitä kahdeksaa euroa siitä maksaa. :P

Jose, joo, ei kans mitään tarkastusta siitä et ketä on kutsuttu ja kuinka monta avecia on mukana. :P Ja me kun niin matkalla pähkättiin, että mitäs jo tästä tulee kauhea ongelma. ;) Hyvä näin tietysti! :D Mutta joo, kivahan se et järkätään. Tuolla ei tosiaan edes ollut mitään ohjelmaa ainakaan sinä aikana kun me oltiin, kilpailulapun sai käydä täyttämässä ja myyjät tarjosivat apua, karkkeja oli ja kuplivaa meni, mutta porukka vaan käveli sisään ja ulos ja ehkä kassan kautta, mutta ilman skumppalaseja pöydällä ei hommassa ollut mitään eroa siihen, että olii mennyt kauppaan minä tahansa normaalina aukioloaikana. :P No okei, tungos kans indikoi jotain, mut se ei ollut järin positiivinen tunnelmannostattaja. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Palautetta siis vaan Olivialle, että ei oltu ihan tyytyväisiä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...