26.9.2010

Nahkainen läppärisuoja

Image and video hosting by TinyPic

Sitten, kun joskus hamassa tulevaisuudessa tämä reippaan viisi vuotta raksuttanut Powerbookkini kojahtaa ja olen pakotettu hankkimaan Macbookin (ja saamaan taas vähäksi aikaa takaisin aidon langattoman liikkuvuuden uuden, enemmän kuin minuutin kestävän akun muodossa), tiedänkin, millaisia läppäritaskuja alan katsella. Nahkaisia.

Ainakin australialaisella Toffeella on reippaan kuudenkympin vetoketjullisia nahkataskuja, eli huomattavasti halvempaa, kuin useita satoja maksavan Acne-sisarensa läppärisuoja.

Tähän asti palvellut neopreenitasku Tucanolta on ollut enemmän kuin pätevä, mutta kyllä tässä nahkajutussa on jotain ihan omaa luokkaansa. Sitä paitsi, tarvitsen sitten muutenkin uuden, Powerbookkini on 15-tuumainen, Macbookit taas ovat jotain 13-tuumaisia. ;o Ei ole hyvä olla tyhjää tilaa, eihän. x)

Kuva: Vanilla Scented (blogivinkistä kiitos
Tiinalle)

4 kommenttia :

HeidiB kirjoitti...

Hitto! Olisit voinut linkata tämän vähän aikaisemminki ;) Ostin just omalle 15" MacBook Prolleni tylsän harmaan Tucanon microkuitu sleevin..

S kirjoitti...

Mhannilla on myös hienoja nahkaisia läppärisuojia! http://www.shoplumi.com/epages/OVK.sf/en_US/?ObjectPath=/Shops/18052009-142248/Products/%22MH%20Single%20Pocket%20MH025%22/SubProducts/%22single%20pocket%20mh025-CAR%22

Maria kirjoitti...

HeidiB, aww, voi anteeksi ajoitukseni! ;P Ohan tässä pian joulu? x)

S, heei, miten en ollut tullut ajatelleeksikaan, että tosiaan tuoltakin voi löytyä! Kiitos vinkistä! ^^

Kamicha kirjoitti...

Meinasinkin mainita tuon Mhannin - ja toinenkin kotimainen valmistaja löytyy: Costo. Coston taskussa ei ole vetoketjua, vaan simppeli lippa - ja se istuu MacBookin ylle kuin hansikas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...