3.9.2010

Lontoo, osa 6: Night with Totoro

Reissupostauksia riittää vielä vähäsen!

Yksi jännittävimmistä paikoista, joissa tuli käytyä, oli scififantasiakauhukirjasarjiskrääsäkauppa nimeltä Forbidden Planet. Kahdessa kerroksessa sarjiksia, kirjoja, leffoja, sarjoja, pelejä ja näihin liittyviä oheistuotteita. Lienee sanomattakin selvää, että tämä paikka oli ihan nappiin meille. ;) Mukaan tarttuikin ihan ekana pari Sandman-sarjista täydentämään kokoelmaa.

london neighbourhood 37

Ja katsokaa, kuka tuli sieltä mukaan! ^^

night after original tagines 12
night after original tagines 8

Kyllä kauan pähkättiin linja-autokissan ja Totoron välillä, lisäksi muuttujina olivat myös eri kokoiset mörmelöt. Lopulta pohdittuamme varsin hyvän tovin, päätimme, että kyllä isompi Totoro saa luvan mahtua matkalaukkuun, pistetään vaikka ilmat pihalle. ;) Ja hyvinhän se mahtuikin sitten.

Totoro myös luki kanssani jo aiemmin löytämääni George Orwellin kirjaa Animal Farm. Suosittelen muuten sitäkin kaikille. Teoksesta löytyy muuten myös filmatisointi samalla nimellä!

night after original tagines 1
Totoro & ale -.-
night after original tagines 5
Totoro & George Orwell - Animal Farm
night after original tagines 9
night after original tagines 11
Vähän oli pitkä päivä. x) Myös se ruuan kanssa marokkolaisessa ravintolassa maisteltu marokkolainen punkku saattoi vaikuttaa asiaan. Oli muuten aika hyvää se.
night after original tagines 13
Original Tagines *thumbs up*
london neighbourhood 39
Hyvin meni sitten lopulta Totoro matkalaukkuun.
Mutta mihin laitetaan väsynyt bloggari? ;o

P.s. Meillä oli tosiaan nuo kaksi sateenvarjoa mukana ja mummulla lisäksi omansa. Yhtenäkään päivänä ei satanut, se vähäkin sateli öisin. Että hyvin meni. ^^

7 kommenttia :

Katri kirjoitti...

Ihana, söpö, sulokas Totoro, aww <3

Sinna kirjoitti...

Oi Totoroa. <3 Ihminen ei laiskuudessaan jaksa kommentoida asioita erikseen, mutta tässä mainitsen, että museopostauksen kuvia olisi voinut katsoa vielä kaksinkertaisen määrän! Sinne on itsekin joskus päästävä.

Maria kirjoitti...

Totoro on <3

Sinna, hauska kuulla, että tykkäilit British Museum -kuvista! :) Siellä oli kyllä tosi paljon nähtävää saman katon alla, tosi hyvä vierailukohde, jos on budjetti päällä ja yhtään historia kiinnostaa. :) Ja muutenkin siis, jos kiinnostaa! :P

ravenwaves kirjoitti...

Aaaawwwwww, Totoro ^__^

Jonna kirjoitti...

Totoro on ärjyn näköinen tuonne laukkuun sullottuna :--D

Suloinen karvakasa muutenkin!

THE DIVINITUS kirjoitti...

too cute ^_^ i like how he packed, takes half of your luggage :)

Maria kirjoitti...

Ravenwaves, ei sitä muuta osaa siitä aina sanoa! ^^ Kattelen tonne missä toi Totoro täällä kotona möllöttää ja päästelen vain hassuja ääniä sen suuntaan... x)

Jonna, vähäsen on joo :D Mutta hyvin mahtui, ei joutunut edes sullomaan ilmoja pihalle. ;)

The Divinitus, yeah, he does! :D Luckily we packed light when we came and didn't buy stuff so much that he wouldn't fit... ;P I think he was quite comfortable. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...