2.9.2010

Lanvin for H&M

Taas on se aika vuodesta - H&M:n ja tunnetun designerin yhteistyömallisto on tänä vuonna toteutettu ranskalaisen Lanvinin kanssa! Saas nähdä, mitä sieltä tällä kertaa tulee.

Ote lehdistötiedotteesta:
H&M ehdotti meille yhteistyötä, jossa näkisimme pystymmekö muuntamaan Lanvinilla luomamme unelman laajemmalle yleisölle laadusta tinkimättä. Olen sanonut, etten koskaan tee massamarkkinoille suunnattua mallistoa, mutta minua kiehtoi H&M:n muuttaminen ylelliseksi ennemmin kuin Lanvinin mukauttaminen laajalle yleisölle, kertoo Lanvinin taiteellinen johtaja Alber Elbaz."

Ylellisyyttä Lanvinin ehdoin - kuulostaa kiinnostavalta. Kenties tarjolle tulee laadukkaita materiaaleja (toivon aina kaihoisasti niitä, ja olen erityisen pettynyt, kun neuleet ja "villasekoitteet" ovatkin enimmäkseen jotain ihan muuta kuin villaa)? Keskiössä tulee nyt ainakin olemaaan sekä naisten, että miesten mallistossa leikkaukset ja räätälöinti, muodot ja yksityiskohdat.


Mallisto tulee myyntiin 23. 11.

Kuva ja video: H&M

2 kommenttia :

bubble kirjoitti...

Kuulostaa kyllä melko hyvältä! Noi keskiössä olevat aspektit siis. En oo ennen näistä yhteistyömallistoista innostunut (paitsi Fashion for Aids -jutuista), joten saapi nähdä.

Maria kirjoitti...

Sama mulla, ei nää kovin monesti ole mitään suuria intohimoja aiheuttaneet. :P Toi mainospuhe nyt sai mut tällä kertaa kiinnostumaan sit vähä enemmänki. ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...