27.9.2010

Ei nyt näinkään

maxi and yossi 1

Muistiinpanoja itselle:

1. Niin kivaa kuin vaihteen vuoksi aurinkoisena syyspäivänä viikon harmauden ja sateisuuden jälkeen onkin lähteä köpöttelemään miehen mukaan kauppareissulle Hervannan keskustaan, eli vaivaisen kymmenen minuutin kävelymatkan päähän, sitä EI ole fiksua tehdä vielä lämpöilevänä, vaikka vauhti olisi miten hidas tahansa. Päässä siinä vaan alkaa jyskyttää. Toisaalta, keräämällä myötätuntoa voi vakuuttaa puoliskon siitä, että jäätelö on hyvästä. Taas.

2. Kuumeisena ei myöskään ole fiksua tehdä niitä ruokaostoksia. Mukaan saattaa päätyä asioita, joita ei kaikessa täydessä ymmärryksessään ehkä normaalisti hankkisi. Näihin kuuluu mm. lähes puolen kilon purkillinen raejuustoa, jota siis ei normaalisti koskaan syö, ja jota ei enää jännittävästi teekään yhtään mieli kuumeen laskettua.

3. Kirkkaassa auringonpaisteessa kuvatessa varmistaudu siitä, ettei kuvaajan varjo heittäydy kuvattavan päälle.

maxi and yossi 4
Mekko - Asos, nahkatakki - Christelle & Co, huivi - All Saints, korut - gTie, British Museum, Fashionology.nl, Blue Bayer Design ja Kalevala koru, laukku - Lumi
maxi and yossi 2

Kyllä tästä nyt jo aletaan päästä takaisin eläväksi sopivasti uuden viikon koitoksia varten (pleh).
Mukavaa alkavaa viikkoa ihmiset! ^^

6 kommenttia :

Prefecta kirjoitti...

Pikaista paranemista muru!

Anonyymi kirjoitti...

makee tuo ankh-koru

Anonyymi kirjoitti...

Miten olis videopostaus esim. sun vaatekaapista ja postaus, jossa kerrot kuvien avulla kuinka sun tyyli on tässä parin vuoden aikana muuttunu kukkakuosista mustaan? :D ei kai se ihan päivässä oo tapahtunu ;)

Maria kirjoitti...

Prefecta, kiitos, huomenna (tänään) jo tolpilla ja valmiina koitoksiin :)

Anonyymi, kiitos ^^

ANonyymi, hehe, ei oo ei, ja kukkakuositkin oli yhden mekon juttuja - se ehkä olikin yhden päivän hairahdus. ;) Musta on aina kulkenut mukana, suhde siihen vain on vaihtunut välttelevästä "ei voi olla aina mustaa" -pakkomielteestä siihen, että hyväksyy mieltymyksensä. :) Mut öö siis videopostaus kuvien avulla? x) Eiks voi vaan kattoo niitä kuvia? :P

Anonyymi kirjoitti...

^^ Toivottavasti paranet ihan lopullisesti piakkoin:)
/Hannele

Anonyymi kirjoitti...

Laisse moi te ligoter et me frotter contre ta robe longue !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...