15.9.2010

Abbey High

(Koska usein puhutaan bloggaajien vastuullisesta asemasta, niin sanottakoot jo nyt, että kiellän ketään hankkimasta alla esiteltäviä kenkiä, ellei kaapissa ole mustien korkkareiden mentävää aukkoa ja edessä häämöttävät juhlat X. ;)

Image and video hosting by TinyPic

Kaikki te, joilla jalka on kokoa 36 tai 38, huomio! Mrs H Outnetissä on nyt ihan MIELETÖN tarjous näistä Alexander Wangin Abbey High -kengistä. Scifi-henkeä huokuvat kaunottaret nilkan ympärille kiinnitettävillä remmeillä ja ronskilla urapohjalla irtoavat 70% alennuksella hintaan 139 euroa - siis vielä jollain tavalla siedettävään hintaan, varsinkin, kun ottaa huomioon tuon sairaalloisen merkkilappulisän. Alkuperäinen hinta on siis huidellut jossain 470 euron tienoilla.

Ei, ei ollut maksettu mainos tämä, ihan ystävällismielinen vinkki, meinasin nimittäin itse tipahtaa tuolilta surffaillessani. :D Toki me hirveästi liikaa määrittelemme identiteettejämme kuluttamiemme brändien kautta ja "You're not the car you drive" (- Fight Club -elokuva), mutta ei se tarkoita etteikö niitä silti saisi kuluttaa tai himoita. ;) Kunhan on järki hommassa mukana.

Kuva: Mrs H Outnet

2 kommenttia :

Sara kirjoitti...

Oi, tilasitko itse nuo popot? On kyllä just niin sun näköiset!

Maria kirjoitti...

Enen, mulla kyllä noita korkkareita on jo omasta takaa x) :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...