6.8.2010

Untitled nyt myös Suomesta!

Hei, ihmiset, tiedoksi kaikille, Maison Martin Margielan debyyttihajuvettä (untitled) EdP myydään tänä syksynä Suomessakin, Stockmanneilla nimittäin! 30 millilitran putelin suositushinta on 63 euroa, 50 millilitran 90 euroa.

Lehdistötiedotteen mukaan hajuvettä on alettu myydä alkaen viikolla 29, eli toissaviikosta, mutta omaan silmääni vihreävalkoista pulloa ei vielä ainaaan Tampereella ole osunut. Mutta että pitäkäätten silmänne auki, jos tummanvihreät, hieman multaiset, sateen kastelemien vihannesten tuoksut kiehtovat. :P Itse olen tuoksustani pitänyt kovasti, se on ollut hauskasti vähän erilainen kesätuoksu hedelmäisten sokerikuorrutusten rinnalla, mutta pitää silti kutinsa viileilläkin säillä. Sopii toisin sanoen myös syksyyn tunnelmiensa puolesta. Allekirjoittanut tosin sekakäyttää tuoksuja surutta ympäri vuoden. :D

kisskiss 6

Vihanneksista ja muista terveellisistä syötävistä puheenollen, tsek Kemikaalikimaran postaus trendikkäistä goji-marjoista ja kotimaisista mustikoista! ;)

5 kommenttia :

viv kirjoitti...

Kiljuin riemusta, kun näin tätä stokkalla helsingissä, seuraavalla sekunnilla masennuin jo hinnasta :D Helsinkiloman jokaisena päivänä olen tätä käynnyt suihkimassa itseeni, kamalaa kidutusta!

Maria kirjoitti...

Hehe, tiedän täsmälleen tuon tunteen! :D ja tilanteen samoin. Mulle on käynyt Helsinki-lomilla samanlaisia juttuja, erityisesti Macin meikkien ja Zaran + Weekdayn kanssa...

Anonyymi kirjoitti...

Onko muuten ko. tuoksu olemukseltaan "raskas" tai "tunkkainen"? Halajan juurikin tätä tuoksua, mutta koska "meitin kylä" sijaitsee susirajalla, en tietenkään saa nuuhkittua tuoksua missään. Ja aivan summassa en tahtoisi tuoksua lähteä tilaamaan tmv. Kiitokset avusta!! : )

Maria kirjoitti...

Hmm, en kutsuisi sitä tunkkaiseksi suorastaan, mutta ei se aivan kevyimmästä päästä ole. Se on selkeästi vihreä ja semi-voimakas tuoksu, ei aivan kepeä ja "ilmava", mutta ei sellainen ylimaallisen raskaskaan toisaalta, ei sellainen kuin vaikkapa iltakäytössä olevat hajuvedet ehkä perinteisesti ovat. Siinä on jotain samaa kuin mullan tuoksussa, vaikkei se siis mullalta tuoksukaan. ;) Tuoksu ei ole myöskään ihan "puhdas", vaan hieman "likainen". :D Ei siis mikään suihkugeeli, tarkoitan sanoa. Se tuo mieleen yrtit ja vihannekset sateen jälkeen, vielä maassa, kuten virallinen kuvauskin kertoo. :P Imho se vastaa tuota raskaustasoa ja ei-ihan-raikas-ei-ihan-tunkkainen -vibaa.

Jos hajuvesinäytteitä halajat, niin ainakin Perfume Courtista voi tilata haluamansa kokoisen näytteen. Ei ehkä niin edullista, että sitä kannattaisi tuolta yhtäkyytiä tehdä, mutta valituissa tapauksissa... Tuolta siis tilasin omani (jonka olen jo käyttänytkin. :/) Pienin näyte lähtee neljällä dollarilla. http://theperfumedcourt.com/Products/Maison-Martin-Margiela-Untitled-EDP__margielaedp.aspx

Toivottavasti tästä oli mitään apua! Hajuvedet on kyllä juuri sellaisia, joita pitäis päästä haistelemaan ihan omalla nenällä, että tietää vastaako se omaa makua vai ei. Siks mä joskus ihmettelenkin tyyppejä, jotka ostaa hajuvesiä lahjaks, siinähän voi mennä pahemman kerran iiihan vikaan. :D (Ellei kyse siis ole tuoksusta, jonka varmasti tietää mieluisaksi.)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitokset avusta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...