24.8.2010

Too Faced Shadow Insurance

Tämä on ehkä yksi kehutuimmista silmämeikinpohjustusaineista. Too Faced: Shadow Insurance on aika lailla yhtä hyvä kuin toinen hypetettu tuote, Urban Decayn Primer Potion, mutta TFSI:n etuna on kätevämpi tuubi, kun taas UDPP on hankalassa putelissa, josta ainetta levitetään samanlaisella systeemillä kuin huulikiiltoja. Ei ehkä se hygieenisin vaihtoehto, ja lisäksi kun tuote alkaa loppua, on kuulemma tosi vaikeata saada jämiä putelista hajottamatta koko tötsää kappaleiksi. Siispä valitsin Too Facedin version.

my new cosmetics 3

Lukemani mukaan Shadow Insurancessa saattaa tulla ongelmaksi se, että tuotteen sisällä öljy ja muu aines alkavat erottua, ja joku kaunis päivä tuubista saattaa ensin tulla tuota öljyä jonkin verran ennen varsinaista muuta ainetta. Sekoittaminen auttaa, mutta se voi olla vaikeaa pikkutuubin kohdalla. Niinpä olen itse, toivon mukaan ennaltaehkäisevästi, ravistellut omaa tuubiani aina ennen käyttöä. Katsotaan sitten puolen vuoden päästä mikä on tilanne.

Aine muuten toimii aivan loistavasti, joskin jokunen kerta kyllä päivän päätteeksi on alkanut tumma ja häivytetty luomiväri muodostaa selkeämpää silmävaon tienoille. Vaikka tuotetta siis käytetään ilman kevyttä puuterointia, ja se useimmiten toimiikin hyvin ihan niin, voi kuitenkin olla tarpeellista pelata varman päälle, mikäli edessä on hiostava päivä tai muuten vaativat olosuhteet. Muutoin voin kyllä suositella.

Omani tilasin Look fantasticista.

Mikä on sinun suosikkisi silmämeikinpohjustajissa?

1 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Moro! Ihan vahingossa ja sattumalta löysin blogiisi ja olen sitä nyt innolla lueskellut. Päädyit kirjanmerkkeihini. ;-)

Minulla ei hirveästi ole kokemusta näistä mutta sen vähäisen kokemuksen perusteella mitä olen aiheesta saanut, liputan ehdottomasti Artdecon Pure Minerals Eye Shadow Base pohjusteen puolesta. Ei sekään täydellinen ole mutta olen ollut siihen todella tyytyväinen. Voin lämpimästi suositella myös Artdecon muita tuotteita, kokeilemisen arvoisia!

http://www.cosme.fi/pd.php?p=1764

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...