21.8.2010

Sebastian Molding Mud

my new cosmetics 4

Kun olen käynyt tässä nyt Glohairissa (käynyt saman puljun asiakkaana jo nelisen vuotta) leikkauttamassa ja värjäyttämässä päätäni, ihanainen Miia on tavannut sipaista hiuksiini tätä Sebastianin Moldig Mud -kuituvahaa. Se on niin hassua tavaraa, ja kun olen nyt näin kehittänyt itselleni jonkin jutun hiusvahoihin, niin ostinpa sen pois. Hinta siinä päälle kolmenkympin, aika suolaista. Netistä olisi varmaan taas saanut halvemmalla. -.-

Keltainen töhnä mustan purkin sisällä on pakattu erittäin tiiviiksi möhkäleeksi, ja vahaa tarvitsee kerralla ihan olemattoman pienen määrän: sormia ikäänkuin vain kastetaan vähäsen möhkäleen kostealla pinnalla, ja sitten suitaan liukasta ja kuituisaa tököttiä tukkaan. Toistetaan pari kertaa tarpeen mukaan. Ei jää pää tahmaiseksi ja hiuksen pinta hassusti pehmenee hieman, silti keltainen mömmö antaa tukea ja pistää hiukset ojennukseen. Ja siis oikeasti, tämän jäljltä hiukset tuntuvat edelleen puhtailta.

Tuoksu on aika tyypillinen parturikampaamot mieleen tuova, hieman makea, ja sattuneesta syystä vahan kanssa räpeltäessä tuntuu, kuin olisi taas ammattilaisen käsittelyssä. Diggailen ammattilaisista. Järkyttävän riittoisaa tavaraa ja toimii hyvin tuuheuttavan ja takkuisuutta antavan Eco Freako Texturizerin kanssa. Ovat muuten todella erilaisia koostumukseltaan, joten molemmat kyllä perustelevat paikkansa pehkossani - ärsyttävintä on, jos joskus huomaakin ostaneensa tuotteen, joka ei ole sen erilaisempi tai ihmeellisempi kuin muutkaan jo ennestään kaapissa lymyävät. Purkkikin on Sebastianissa kivasti mustanpuhuva. ;)

En ole täysin varma siitä, miten traagisesti elämäni nyt muuttuisi ilman tätä, tai ostanko tätä uudestaan (sitten valovuosien päästä kun tämä joskus loppuukin), mutta sinänsä aivan toimivaa ja kätevää tavaraa tämä on, ja jos pitäisi pärjätä tasan yhdellä vahalla, tämä kilpailisi kyllä oikein kivasti tuon EFT:n kanssa.

2 kommenttia :

bubble kirjoitti...

Musta Eco Freakon parhaimpiin ominaisuuksiin kuuluu just se, että se tietyllä tapaa tahmaa hiuksia. Mun hiukset ei nimittäin toimi yhtään silloin kun ne on täysin puhtaat :)

THE DIVINITUS kirjoitti...

really liking that shot ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...