23.8.2010

Paluu arkeen

Paluu normaaliin kommenttienjulkaisutahtiin tapahtuu NYT. Olin reissussa. :D Palaillaan hei tähän vielä. Nyt pitäs jotenkin päästä takaisin elämään kiinni.

3 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Moikka:) Kyselisin sulta tosta American apparelista tilaamisesta. Ku mul on ongelmia ku ei se tilaaminen onnistu, ja oon rakastunut yhtiin housuihin ja ne on PAKKO saada!!!
Veikkaan, et se ongelma on se visan numero, että mikä on se visan numero mikä siihen laitetaan? Ja ku siin ei oo mitään kohtaa sen varmistusnumeron laittamiseen?
osaisitko jotenki auttaa, ku hauisin niin paljon niit housuja :) kiitos etukäteen

-Millis

Maria kirjoitti...

Sori myöhäinen vastaukseni!

En nyt yhtäkkiä muista ulkoa miten tuo prosessi meni, mutta kyllä se muistaakseni noita tietoja jossain vaiheessa kyseli, ehkäpä seuraavalla sivulla, kun on ensin yhden sivun täyttänyt? Visasta voi laittaa sen edessä olevan pitkän Visa-kortin numeron, mikä aina muuallekin laitetaan. :)

Anonyymi kirjoitti...

okei kiitti:)

Oon kyl koittanu varmaan 6kertaa tilata ja oon laittanukki sen visan pitkän numeron siihen ,.. mut missää ei kyl must oo kysytty sitä varmistusnumeroo..(voinko olla niin sokee?). Sit on aina tullu jälkeenpäin viesti että, tilaus ei onnistunut, jonkin pankkikortti jutun takia(rahaa kyl on ja kortti toimii)...
Voi harmi, toivottavasti joskus onnistuis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...