5.8.2010

Lisää Vagabond-kuolailuja

Vagabond: Grace - Brandokselta
Vagabond: Grace - Brandokselta

En oikein tiedä, mitä ajatella näistä Vagabondin kengistä. Olen hiljaisesti dissannut niitä siitä asti kun näin ne ensi kertaa netissä, mutta eilen törmäsinkin niihin Koskikeskuksen Andiamossa, ja siellä ne jostain syystä vetivät puoleensa. Varvasosaan asti kulkeva nyöritys on erikoinen ja tuo hieman mieleen korsetit, kengän muutoin karskea ulkomuoto puolestaan etäisesti maiharit. Nyörityksestä myös puuttuvat kaikki tyypilliset metalliosat - nauhat ovat pikemminkin koriste kuin varsinaisesti toiminnallinen osa kenkää. Siinäkin on oma viehätyksensä. Nauhat ovat kuin kasvaneet nahkaan, valloittaneet sen, tunkeutuneet siihen ja ottaneet sen omakseen. Miksipä en viehättyisi kaikesta tästä?

Vagabond: Cathy - Brandokselta
Vagabond: Cathy - Brandokselta

Brandosta selaillessa muuten törmäsin jälleen pitkävartisiin prätkäsaappaisiin, jollaisia olen silmäillyt parissa paikassa jo viime talvenakin: Siis mikä olisikaan täydellisempi kylmän pakkasen kenkä kuin korkeavartinen, paksupohjainen ja kunnolla uurrettu saapas? (Ei, napapiirin matkailijoiden eräkenkiä ei lasketa, en tarkoita ihan niin äärimmäisesti ja tyydyttävän lämpötason pystynen hankkimaan muutenkin.) Ajattelen tätä jo nyt, koska ne luihin ja ytimiin tunkeutuvat pakkaset ovat talven pahin juttu. Villakerrokset auttavat, taivaiden kiitos villasukkahousuista, mutta kylmältä turvassa pitävät kengätkin ovat tärkeä osa talven selviytymisvarastoa. Se on tullut meinaan pari kertaa huomattua bussipysäkillä seisoskellessa. -.-

Nou hätä, en silti ole ostamassa kenkiä (taas). Kunhan haaveilen.

P.s. Muistakaapa osallistua Prefectan huimaan arvontaan, palkintona mm. puolivuosikerta jostakin lehdestä oman valinnan mukaan!

6 kommenttia :

Anna kirjoitti...

Noi ylemmät kengät on just sellaset mitä kaikilla oli 90-luvulla kun minä olin nuori. Kaikilla "rankoilla" tyypeillä siis. Liikaa nostalgiasäväyksiä, että voisi oikeasti käyttää. :D

Jimmu kirjoitti...

Mua himottaisi Joanit. Yllättäen Brandokselta on koot 38 ja 39 loppuneet Thelmoista. Mistähän nuo nyt saisi :D

Maria kirjoitti...

Anna, hehe, hyvä juttu, että oon ollu ihan pieni muksu ysärillä, vältyn monelta negatiiviselta mielleyhtymältä. :P

Jimmu, oletko tsekannut Vagabondin oman nettikaupan? :) Stockalta muuten löytyy Thelmoja kans, ja Andiamot kandee kans tarkastaa.

Katri kirjoitti...

Nuo prätkikset, rakkautta ensisilmäyksellä!

kirsi kirjoitti...

Mulla oli jo noi Gracet ostoskorissa, mutta viimmehetkellä vaihdoin ne nauhattomiin versioihin... kaapista kun löytyy nauhallisia vastaavia aika monta paria. Just tosta nauhavirityksestä minäkin innostuin... sit haluaisin mokka-thelmat ja ne korkeavartiset thelmat ja hmm... Olen niin kenkähullu!

Maria kirjoitti...

Katri, niinpä, niinpä!

Kirsi, ne nauhattomat versiot onkin kans mua viehättäneet pitkään, ne on tosi makeet! Mokkaiset Thelmat, ah, niistä haluaisin nähdä kuvia jonkun jalassa... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...