15.8.2010

Hupun mystiikka

Etsystä löytyi jälleen kerrassaan ihana asia: hihaton mekko, jossa on huppu ja kaunis, taiteltu kaula-aukko. Huppujen käyttö muissakin yhteyksissä kuin tiukan funktionaalisissa, siis esimerkiksi ulkosalla viimalta suojautumisessa, on koko ajan yleistynyt. (Nämä eivät kuitenkaan sulje toisiaan pois, tietenkään.)

Ei ihme - nostamalla huivinsa tai mekkoon liitetyn hupun ylös mystiset ja salaperäiset vibat kipuavat heti kohti kattoa. Mieleen hiipivat puolinäkymättömät kulkijat, identiteettiään piilottelevat prinsessat, varjoissa vaeltajat, samoajat, velhot ja sysimustat haltiat. Yöhön sulautuminen ja päivänvalossa dramaattinen vaikutelma ovat taattuja.

Tsek. OUTLYING-shop Etsy.comissa!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Kuvat: OUTLYING

7 kommenttia :

THE DIVINITUS kirjoitti...

nice piece.
can we say the current decade will be defined by abstract, geometric pieces? ;)

mari kirjoitti...

Mä niin ootan, että sellasia hupullisia ja hihallisia viittoja tulee joskus johonkin myyntiin :) Niinku näitä --> http://shopit.instylemag.com.au/product/nookie/nookie/motley-crew-cape#tab-4

(Oon heti messissä, jos tommosia löytyy jostain vähän ehkä halvemmalla..)

Maria kirjoitti...

THE DIVINITUS, that might be so. Loving it anyways! ;P

Mari, ooks tsekannu Asoksen, siel oli ainakin jotain viittasysteemiä, joka vähäsen mua lämmitti. :P Ei ehkä tarpeeks tosin. :F

rewind and play again kirjoitti...

u-pe-a ! oon tollasta yrittäny bongailla <:

Prefecta kirjoitti...

Ihana!

C. kirjoitti...

I love this minimal piece.

Elina kirjoitti...

Huput on huippuja! Yritän askarrella putkilohuivista moista myös :) Pallopäänä se ei tosin ole kovinkaan helppoa.. Ainakaan jos tahtoo näyttää esikouluiän ylittäneeltä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...