3.8.2010

Chanel 509 Paradoxal

Image and video hosting by TinyPic
Wantwantwant!

Chanelin tämän syksyn IT-kynsilakka on aavistuksen hileinen violettiharmaa Paradoxal (509). Sävy on tumma ja likainen, kenties jopa savuinen, sukua kevään Particulièrelle, mutta sen ilmiasu myös vaihtelee dramaattisesti valaistuksesta riippuen. Violetin ja harmaan eri nyanssit tanssivat ja painotus siirtyilee violetin ja harmaan puolen välillä. Niin moniulotteista! Koostumuskin on lukemani perusteella harvinaisen laadukas - noilla reippaan parinkympin hinnoilla sietääkin. Edullisempana vaihtoehtona ilman hohdetta voi kääntyä Models Own -merkin puoleen: sävy Purple Grey on erittäin lähellä Paradoxalia.

Tässä vielä Paradoxal kynsillä:

Image and video hosting by TinyPic
Kuva: Laquerized

Aiemmat IT-sävyt ovat olleet valtaisan suosion saaneet vihreä Jade ja jo mainittu, taupe Particulière. Seuraava sävy saattaisi kuulemma olla vaalea sininen. Tummat ja neutraalit värit viehättävät kovasti, iloiset ja pirteät eivät niinkään. What else is new? ;)

Toissatalvena rakastin violettia lakkaa kynsissäni, olisikohan tänä talvena palaamista siihen...

Tsek myös meikkibloggaajien arvosteluja ja monipuolisia kuvia Paradoxalista, tarjoavat paremman käsityksen sävyn monipuolisuudesta:
All Laquered Up: Chanel Paradoxal Swatch, Review & Comparison
Laquerized: Les Contrastes de Chanel: Paradoxal
Temptalia: Chanel Paradoxal Nail Lacquer Review, Photos, Swatches
Beauty girl musings: Nail color of the week: Chanel Paradoxal

4 kommenttia :

Riikka kirjoitti...

Toi sävt on ihan täydellinen syksyksi! Taidan kuitenkin tyytyä tohon edullisempaan vaihtoehtoon..

visuaalisesti vaativa kottarainen kirjoitti...

Haa, oikeastaan tuo kimmeltämätön kuulostaa jopa paremmalta. Pitänee käydä shoppaamassa, kiitos vinkistä. :)

Sonia kirjoitti...

Itse en perusta niin maan lainkaan vaaleista pinkeistä tai kirkkaista väreistä kynsilakoissa (sinistä lukuun ottamatta). Tuo on melkein täydellinen <3.

Halpalöytönä olen todennut Lumene Natural Coden sävyt Party On ja Drama Queen melko toimiviksi - varsinkin jälkimmäinen tuo mieleen dystooppisia bilemeininkejä. Oudosta kuvauksesta huolimatta toimivaa kamaa.

Maria kirjoitti...

Riiikka, joo, se sopii hyvin syksyyn kyllä tunnelmansa puolesta, vaikka ei sitä tietysti tarvitse rajoittaa vain yhteen osaa vuotta :) Kauppoihin ilmestynyt nimittäin heinäkuussa... ;P

Visuaalisesti vaativa kottarainen, ja ainahan jos haluaakin kimalletta, voi hankkia siihen tarkoitukseen sellaisen kimmellyslakan, jota sitten levittää sen päälle. :) Kiva, jos bongauksesta oli inspistä! ^^

Sonia, ihan samiksia siis. ^^ Noh, mä kelpuutan kyllä toisaalta kirkkaista sellaisen aivan tietynlaisen punaisen, hitusen oranssiintaittavan, kirkkaan punaisen. :P Ja aivan puhtaan valkoisen, jos sitä lasketaan. :P Mutta sinänsä muut värit, ei just tällä hetkellä nappaa. :) Pitääpä muuten tsekata nuo mainitsemasi sävyt! Olen kyllä joskus NC:n lakkoja hypistellyt, mutta en kai tarpeeksi tarkkaan. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...