12.8.2010

Apache

Nyt on kyllä niin hieno musavideo, että melkein Armi ja Dannykin kalpenee. Melkein.

9 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Jep. Video on aika kauhea.
Biisi tosin on suht. hyvä silloin, kun sitä ei ole esittämässä joku disco inferno ensemble..

Maria kirjoitti...

Hehe joo, todellakin x)

mya kirjoitti...

Tääki on aika kova :)
http://www.youtube.com/watch?v=GCFRJEjM3fc

M-M kirjoitti...

Hehe, erityisen hieno tämä video on sitten, kun ääniraidaksi laittaa The Prodigyn Voodoo Peoplen :D

http://www.youtube.com/watch?v=rv5OwTiBEiQ

Tuuli kirjoitti...

Pakko tulla avautumaan kun eilen lueskelin vanhoja postauksiasi:

kirjoitustesi perusteella vaikutat ihanan aidolta ja vahvalta ihmiseltä, on hienoa että uskallat olla oma itsesi.
Toivoisin että voisin jokin päivä sanoa samaa itsestäni. :)
Seuraan blogiasi säännöllisesti ja pahoittelen etten ole kovinkaan aktiivisesti jaksanut kommentoida, vaikka joskus asiaa olisikin ollut. Yritän parantaa tapani.

Aiheesta kukkaruukkuun:

Sain veljeltäni ps2:sen ja nyt tarvitsisin siihen jokun hyvän pelin. En ole mikään kova pelaaja, suuri rakkauteni muinoin oli pc:llä age of empires II. Quake olisi mieletön, mutta se oli niin pelottava etten varmaan pystyisi sitä enää pelaamaan. ^^

Eli nyt saa laittaa vinkkejä oikeasti hyvistä peleistä joita jaksaisi yksikseen hakata . Mieluiten ei kamalan pelottavaa. hehhheee.

Maria kirjoitti...

Tänks videovinkeistä. ;)

Tuuli, kiitos ihan mielettömästi kauniista sanoistasi, olen tosi otettu niistä! :) Rohkeutta se joskus vaatii itseltäkin, kun on tuhansien ihmisten arvioivan katseen alla. Joskus se on tosi raskastakin. Ehkä tärkeintä kuitenkin on se, että on oma itsensä ainakin itsensä kanssa ja rehellinen itselleen. :)

Hmm, olen itsekin joskus vähän pelaillut Age of Empiresia, ja siihen rakenteluun kyllä tosissaan jää koukkuun. :D Yhtäkkiä on vähän vaikeaa heitellä konsolipuolelta oikein mitään ihan sen tapaista kylläkään. :/

Mutta jos nyt jotain yritän suositella. Okami on ainakin sen vähän perusteella, mitä olen ehtinyt sitä pelailla, tosi kaunis ja hyvältä vaikuttava, eikä ainakaan pelottava. :) Googletapa siitä ainakin lisäinfoa. Ico on vähän samantapainen, se voi olla vähän kyllä lievästi pelottava, muttei varsinaisesti pelottelemaan kyllä pyrkivä. Shadow of the Colossus on samaa sarjaa Icon kanssa, mutta vieläkin astetta synkempi tosin. Sen idea kuitenkin on ratkaista puzzleja, eli ei ole säikyttelypeli sekään.

Ja sit hei! En tiedä miksen heti muistanu tätä: Fahrenheit. Siinä on jo vähän jotain pelottavia piirteitä, mutta sekään ei kyllä missään nimessä ole kauhupeli. Se on samojen tekijöiden kuin nyt hypetetty Heavy Rain, ja se edeltää myös peli-idealtaan HR:ää. Eli siinä siis edetään tarinassa ja tehdään valintoja, valitaan mitä sanotaan missäkin tilanteessa ja välissä on yksinkertaista toimintaa. Näkökulma vaihtelee kolmen eri hahmon vinkkeliin, eli ohjastamaan pääsee vuoronperään kolmea eri hahmoa tarinan hieman eri vaiheissa. Valintojen perusteella sitten tarina etenee tavalla tai toisella, ja jos toisella pelikerralla tekee erilaisia valintoja, tarinakin etenee siis eri tavalla. Itse tykkäsin ihan mielettömäti Fahrenheitistä ja pelasin sen läpi muutamalla pelisessiolla, ja sitä tosiaan voi pelata helposti useammankin kerran ja katsoa, millaisia erilaisia vaihtoehtoja pelillä on tarjota tarinankulkuun. Rikosmysteeriä lievästi yliluonnollisilla viboilla.

Jos tuosta nyt ainakin alkuun. :) Googlella kun etsii "Games like Okami", jne, löytää ehkä sitten lisää suosituksia. :)

Maria kirjoitti...

Ja hei! Grand Theft Auto -sarjasta löytyy ainakin Vice City ja San Andreas PS2:lle, ja GTA-pelit on siis ihan mielettömän hauskoja. Niissä osapuilleen aikissa pikkurikollinen kipuaa gansteriliigan huipulle suorittamalla tehtäviä suuressa hiekkalaatikkokaupungissa, ja siis pakko ei ole suorittaa edes tehtäviä, voi vain ajella erilaisilla autoilla, hengailla huudeilla ja nauttia laajasta soundtrackista. Vice City sijoittuu kasarille (tän talouden suosikki, ah sitä värikästä nostalgista tunnelmaa Miami Vicen henkeen) ja San Andreas sitten on nykyaikaisempi. Vice City on ihan helmi kyllä!

Tuuli kirjoitti...

Hahhaa, kiitokset tästä Maria! Ihanaa että jaksoit kirjoittaa romaanin tuostaa.
Kiva saada sinulta kommentteja peleihin, tuntuu että netti on täynnä vain teinipoikien pelihehkutusta ja kahdenkympin kypsässä iässä en osaa samaistua näihin "nulikoihin", vaikka tuhatkertaa enemmän peleistä tietävätkin. ;D
Pitääpä laittaa muutama noista huuto.netistä tilaukseen. Ei sitä tiedä vaikka mustakin überhakkaaja tulisi. ^^

Maria kirjoitti...

Tuuli, eipä kestä, toivottavasti viihdyt pelien parissa! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...